kombetare m.ut
fetare po
kombetare m.ut
fetare po
nene tereza ka qen vec murgesh asgje hiq.biles e ka punu mas shpine at pun
Per te kuptuar njerzit e nivelit tend se c'ishte Nene Tereza(Gonxhe Bojaxhi)te duhet qe jesh ne nivelin e atyre njerezve ne nevoje qe ajo i sherbeu me aq perkushtim e pa asnje interes.Zoti ta dhashte kete mundesi e atehere, do te mundesh te na sjellesh ketu vizionin e saj te vertete.
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Te diturin (civilin) e dua pa mase.
[QUOTE=MafiaWarz;2961280]Ja une te pergjigjna FETARE + KOMBEARE, se te ka mbetur zhig![]()
E dua nje pergjigje te sinqerte nga ti tash une, ket pytje po e bej pakes si '' XHE XHE XHEZ'' qfare eshte nje njeri 40 e me shume vjeqar qe merr per grua nje 9 vjeqare dhe ben sex me te?
Ja un po te pyes,qfare esht shum njerz qe e qi.... vajzat e veta dhe lejn shtatezan dhe bejn mbesa vajza ,si quhet aj njeri pa naj thua heheh?![]()
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
[ QUOTE=dijetari;2962354]Dijetar!!!
Po te pergjigjem une: Jane plehra njerezore qe te dyja palet, si prindi qe abuzon me femijen e vet e po ashtu edhe 40-50 vjaēari qe martohet me nje vogelushe 6-9 vjeēare!!
Jane veēse kerma!!
Tashi ti, me sinqeritet, si i gjykon te dyja rastet??!!
Dhe si do t'i gjykoje nese do te ishin lejuar me Kuran???
Jarigas
Jo bre Jarigas e ke gabim ,nuk ka qene 6-9 vjecare,por 2 vjecare, hehehehe cfar shpirti inatcor
psikologjikisht rezultati i mendimit tend na del se flet me inate e jo me argumente
Krijoni Kontakt