Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 63
    Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga prizrenasi_30 Lexo Postimin
    po diskutojme per arabet se ata erdhen pas lufte ne kosove e i rrasen hundet kinse po na ndihmojne si vellezer muslimane e i shnderruan njerezit ne arabe e tash kemi plot shqiptar qe duken si arab (si klloshar) dhe qe e dojne me shum arabin se shqiptarin qe e kan vella!

C'eshtaja kombetare dhe ndertimi i shtetit ligjore kerkon obligime , kurse per te jetuare pa institucione ,eshte nje fjale qe rrjedhe nga turqishtja SALLAMADI qe don te thote njeres pa obligim. Jeta eshte me e lehte kurre vendosen thesin e zi ne shpine dhe e leshon mjekren deri ne funde te kembeve.

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Cfar ndryshimi ka mes te nje shqiptari qe silet si arab dhe te nje arabi qe ka fituar shtetesine shqiptare?Te dy ulen kembekryq, hane me duar dhe me sofer mbi tecilen ka nje ene te perbashket per tu ushqyer.Te dy shkojne ne xhami disa here ne dite dhe per me teper ,arbi eshte dhe shembull.
    Te dy i shikon me byythe perpjete e nga byytha nuk mund ti dallosh se kush eshte njeri e kush eshte tjetri.Te dy mbajne pantallona te shkurtra dhe mjeker.
    Te dy mbajne kuran ne makine qe ti ruaj nga fatkeqsite.
    Te dy kane te drejte te martohen me vajzat muslimane dhe te urrejne ato te krishterat shqiptare.
    Te dy i trajtojne grate ne menyre mizore.Te dy urrejne nje lloj, jo besimtaret apo besimet e tjera, te kombit te vet.Te dy urrejne demokracite liberale, te dy marrin avdes te veshur me nallane.
    Te dy kane te njetiin qendrim per SHBA-te dhe vendet perendimore.Te dy bejne tifozllek per sportet e vendeve islamike, mund te vriten dhe te bejne sherre per to.Te dy urrejne alkoolin, veren, muziken, fotografine etj.Te dy ferkojne duart kur kamikazet shkatojne drama ne popullsine e krishtere.Te dy dashurojne armen dhe e quajne ate identitet.Te dy e urrejne punen dhe preferojne para te ardhuna nga qielli (dhurata islamikesh).Te dy kercejne dhe kendojne llahi, te dy te bejne te luash ne byythe.etj etje.....

Kam vene re nje ndryshim.Ndersa ne duar mbajne flamur te ndryshem kombetar, per carcaf perdorin te njetin flamur arab.
    Ku jane vlerat kombetare , ku eshte ndjenja nacionaliste ne kete nderthurje.Mua me duket se te dy kane gjetur njeri-tjetrin ndonese nuk kane asnje kufi nderlidhes.
    Me falni po a ka me moral per tu ndjere nacionlist pas kesaj?
    Ti futesh tek ata qe te fusin "friken" mik i dashur.

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Cfar ndryshimi ka mes te nje shqiptari qe silet si arab dhe te nje arabi qe ka fituar shtetesine shqiptare?Te dy ulen kembekryq, hane me duar dhe me sofer mbi tecilen ka nje ene te perbashket per tu ushqyer.Te dy shkojne ne xhami disa here ne dite dhe per me teper ,arbi eshte dhe shembull.
    Te dy i shikon me byythe perpjete e nga byytha nuk mund ti dallosh se kush eshte njeri e kush eshte tjetri.Te dy mbajne pantallona te shkurtra dhe mjeker.
    Te dy mbajne kuran ne makine qe ti ruaj nga fatkeqsite.
    Te dy kane te drejte te martohen me vajzat muslimane dhe te urrejne ato te krishterat shqiptare.
    Te dy i trajtojne grate ne menyre mizore.Te dy urrejne nje lloj, jo besimtaret apo besimet e tjera, te kombit te vet.Te dy urrejne demokracite liberale, te dy marrin avdes te veshur me nallane.
    Te dy kane te njetiin qendrim per SHBA-te dhe vendet perendimore.Te dy bejne tifozllek per sportet e vendeve islamike, mund te vriten dhe te bejne sherre per to.Te dy urrejne alkoolin, veren, muziken, fotografine etj.Te dy ferkojne duart kur kamikazet shkatojne drama ne popullsine e krishtere.Te dy dashurojne armen dhe e quajne ate identitet.Te dy e urrejne punen dhe preferojne para te ardhuna nga qielli (dhurata islamikesh).Te dy kercejne dhe kendojne llahi, te dy te bejne te luash ne byythe.etj etje.....

Kam vene re nje ndryshim.Ndersa ne duar mbajne flamur te ndryshem kombetar, per carcaf perdorin te njetin flamur arab.
    Ku jane vlerat kombetare , ku eshte ndjenja nacionaliste ne kete nderthurje.Mua me duket se te dy kane gjetur njeri-tjetrin ndonese nuk kane asnje kufi nderlidhes.
    Me falni po a ka me moral per tu ndjere nacionlist pas kesaj?

Po ty nuk te ka mbet tjetr ,veq me kshyr se kush i ka bytht per pjete zaten po e tregon veten se je PEDO HEHEEH po kan mbetyr tek ti vlerat kombetare se je me te vertet pro serbe ,ty nuk te ka mbet as me diskutu e lere me mej mbrojt vlerat ediqkajit lol .
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Me siguri shume me te edukuar dhe te kulturuar jane te gjithe arabet se sa ti hapesi i temes qe merresh tere diten me ta. Njeri me pa edukate dhe me te paskrupullt nuk ka se ti ne kte forum. Por vazhdo masi po te lene me kullot kesajde, se tjeterkund moti kishe fluturu!

Po ti nuk le gje dhe kend pa fyer ne kete forum, nen pretekstin e njefare "kulture" tende te rreme grekofone dhe mashtruese, se ti dhe kultura e edukata, miresjellja dhe njerezia jeni shume larg njera-tjetres dhe nuk keni asgje te perbashket. Merru me veten dhe kulturen tende me mire se e ke shume te nevojshme, se nuk ke as ynyre t'insanit.

Ec baju tash!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 17-12-2010 mė 16:20

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-12-2009
    Postime
    489
    Si thoni ju te behemi ne te gjithe modern, krishter ose Ateist??? ekziston dallim i madh ndermjet arabit edhe muslimanit.....e krishteret arab qe jane cka thoni per to...... modern apo???

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-12-2009
    Postime
    489
    ju deshironi me cdo kusht te mendojne muslimanet si ju, sic thot tv-ja,(jo qe dini ju shume) po jo dalllimi ndermjet nje muslimani dhe te tjereve eshte se ata deshirojne te adhurojne Te Vetmin Zot Nje. Ndersa po sju pelqeu juve kultura Islame mbylli syte ku tkalojsh prane muslimaneve, ndersa muslimani do duihej ti mbyllte syte prej juve per shkakun se "ju shpifet per Krijuesin, ju nderruat fjalen e Zotit"......
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lulzim7 : 17-12-2010 mė 16:55

i/e regjistruar Maska e king of queens
    Anėtarėsuar
    10-07-2009
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    179
    Se cfare doni te tregoni me keto tema te shpifura nuk arrij ta kupetoj.

Une ketu ku jetoj nuk kam ndonje sjellje qe me diferencon si shqiptar qe me shikim te pare.
    Nuk ha "si shqiptar", nuk vishem "si shqiptar" etj etj.
    As ata qe jetojne ne Shqiperi, nuk diferencohen nga europianet e tjere nga menyra e te ngrenit e te te veshurit...

Edhe ti hapesi i temes ushqehesh si nje serb dhe vishesh si nje serb. Mos valle kjo te ben ty qe te jeshe serb?

Lete nam me keto tema idiote. Lini te tjeret te jetojne se ndoshta do filloni te jetoni edhe vete...

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga king of queens Lexo Postimin
    Se cfare doni te tregoni me keto tema te shpifura nuk arrij ta kupetoj.

Une ketu ku jetoj nuk kam ndonje sjellje qe me diferencon si shqiptar qe me shikim te pare.
    Nuk ha "si shqiptar", nuk vishem "si shqiptar" etj etj.
    As ata qe jetojne ne Shqiperi, nuk diferencohen nga europianet e tjere nga menyra e te ngrenit e te te veshurit...

Edhe ti hapesi i temes ushqehesh si nje serb dhe vishesh si nje serb. Mos valle kjo te ben ty qe te jeshe serb?

Lete nam me keto tema idiote. Lini te tjeret te jetojne se ndoshta do filloni te jetoni edhe vete...
    Nedogjo mer ti lali, nese ti ke ndryshuar dhe nuk e ke ndjere kete evolim do te thote se je atje ku ke qene, pra s'ke lujte venit.Kerkush nuk e shikon vetveten dhe ne pasqyre shikon imazhin e kundert.Ti thua je ne rregull por aty te del veshi i majte ne krah te djathte.Po keshtu ndodh dhe kur ti kerkon te shikosh sjelljen tende e te vetgjykosh, e sheh ate si ne pasqyre e lodhesh kot.
    Po ne qe nuk na pranojne kerkun dicka kemi qe nuk shkon.
    Mesoje o i dashtun musliman se si ka ndikuar feja ne veshjen dhe pamjen e ketyre femrave ashtu ajo deformon dhe shpirtin, por ti ke te drejte se nuk mund ta dallosh vete ate.
    Ore une qe shkruaj ketu mjaft kollaj mund tju thosha se jam musliman, pasi nuk eshte merite e imja qe une u linda i krishtere.Nuk e perzgjodha une kete fe.Une ndjehem musliman, ashtu sic me paragjykojne kur thone se shqiptaret jane islamike.Une s'kam si te jem i krishtere dhe me dashte, perderisa ne nuk ndermarim reforma per te rivendosur identitetin tone shpirterore.Ky identitet duhet te jete shtypur me germa te medha ne kushtetute ashtu sikunder pershkruan dhe flamurin me dy krere.Dua qe kur te me pyesin ti them lexoje , ouuuu,ne te kundert kerkush nuk do te me besoj , ndoshta do te me ironizojne e do te me fyejne , se po genjej.Si ta vertetoj?Dikush mund te thote me sjelljen, por pikerisht kjo sjellje na ka vene me shpatulla per muri dhe qe rrezulton se fajin e ka edukimi shpirterore.Une nuk jam ndryshe nga ju, po i se njetes vathe jam.Pra mos u merrni me anestin por me problemin.

Mesoje o i dashtun musliman se si ka ndikuar feja ne veshjen dhe pamjen e ketyre femrave ashtu ajo deformon dhe shpirtin, por ti ke te drejte se nuk mund ta dallosh vete ate.

foto 1.doc
    http://www.youtube.com/watch?v=Y-YcZpOG32E
    Ja ndigjojeni kete majmun se si e koncepton gruan si nje placke , jo s'ka barazi gjinore.44 %e vajzave deshtojne pa u martuar, kemi shume prostituta thote majmuni, por nuk e vret mendjen se perse.Or popull eshte kultura qe ju solli i dashuri armik, qe na shpartalloi e na la fukara ne te gjitha fushat.Jemi njelloj me islamiket ne Afganistan, e tashme ky eshte perfundimi or hoxhe i dashtun, pasi na kthyet ne njerez pa personalitet.Na trajtojne si njerez te dores se trete dhe nuk eshte faji i tyre por i joni, qe vazhdojme prej shekujsh te shihemi ne pasqyre dhe na duket " vetja mire e bukur".
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Anesti_55 : 18-12-2010 mė 18:30
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar Maska e king of queens
    Anėtarėsuar
    10-07-2009
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    179
    Mesoje o i dashtun musliman .................................................. ..........
    Bravo! Te lumte. E tregove vete se sa bukur arsyeton.
    Mendon se jane te gjithe te krishteret si ti??? Fale Zotit jo.
    Uroj qe te jene sa me pak ata si ti.
    Uroj qe te kete sa me pak SHQIPTARE si ti.

Nuk jam musliman, por jam i krishtere (ne lindje, pavaresisht se nuk e praktikoj fene time).

Per ty, nese une nuk ndjej urrejtje ndaj bashkekombesve te mi qe jane muslimane, vetekuptohet qe jam edhe une vete musliman...

Me vjen keq por logjika jote qenka ZERO ne kete pikepamje.

Te duket e ēuditshme, por jo te gjithe te krishteret jane te mbushur me urrejtje si ti.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    [QUOTE=king of queens;2954372]Bravo! Te lumte. E tregove vete se sa bukur arsyeton.

Nuk jam musliman, por jam i krishtere (ne lindje, pavaresisht se nuk e praktikoj fene time).
    Ke te drejte se ti je nga ato qe jane pare me pasqyre te kombinatit palapala,e cila te jepte imazhin e njeriut te ri me tipare komuniste.Faleminderit shume per repliken shoku komunist.Me keto tipare ti jovetem qe sje i barabarte sic thua , por je me i miri ne bote.A nuk thoshte baca Enver keshtu?
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •