Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 37
    1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Citim Postuar mė parė nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Duhet te jemi realist se ne kosove ka shume paragjykime dhe konspiracion ne te gjitha segmentet e jetes kosova esht vend i vogel dhe shum qka perflitet e paragjykohet vetem ashtu ALA-Shqiptarqe

E verteta esht se ne kosove ka pasur dhe ka nje zhvillim te konsiderushem ne te gjitha fushat edhe ne ate ekonomik por natyrisht se nuk esht i mjaftushem dhe njerzit me te drejt kerkojn me teper por se ka patur zhvillim kjo esht evidente dhe ket nuk mundet ta mohoj askush se ka mundur te behet edhe me teper ka mundur edhe ket nuk mundet ta mohoje askush

.
    Cka eshte bere ne aspektin ekonomik ne Kosove nga qeveria?Se sinqerisht u habita,mbase une sjam e inforumat mire...

Cka prodhohet,dhe ne cfare sasie prodhohet dhe per cilin treg prodhohet?
    Ka nderhy qeveria ne stimulimin e ekonomis,kuryesisht bujqesis?

Dmth jam e intresuar te di qeverin si agjend te ekonomis cfare ka bere,pa hy te bizneset e vogla private.

P.S.Kosova nuk eshte vetem Prishtina,sapo kalon Prishtinen vjen arome varferie gjithandej....

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Citim Postuar mė parė nga bluetone Lexo Postimin
    Cila parti ka bere qe Kosova te mos zhvillohet ekonomikisht?
    Gjithmone Qeveria,vetem qeveria ka nje role qe mund te ndikoj ne ekonomi!

Citim Postuar mė parė nga zANė Lexo Postimin
    Cka eshte bere ne aspektin ekonomik ne Kosove nga qeveria?Se sinqerisht u habita,mbase une sjam e inforumat mire...

Dmth jam e intresuar te di qeverin si agjend te ekonomis cfare ka bere,pa hy te bizneset e vogla private.

P.S.Kosova nuk eshte vetem Prishtina,sapo kalon Prishtinen vjen arome varferie gjithandej....

Jo shume gabim e ke pikerisht esht e kunderat kosova esht zhvilluar dhe esht duke u zhvilluar ne tersi jo vetem nje rajon apo nje qytet perkundrazi vetem pirshtina ka ngecur pak ne zhvillim por edh kjo keto vitet e fundit ka hyre ne nje vrulle te zhvillimit .

shume gjera pozitive kan ndodhur ne aspektin ekonomik ne kosove zonje ja shkurtimisht disa

Kosova antare e bankes botrore
    Kosova antare e fondit monetar
    Kosova antare e ceftas

Kosova tashme e ka te konsoliduar buxhetin e vet shtetrore
    Ne kosove jan ber shume privatizime

Kosova e konsolidoje e ringjalli ekonomin e tregut te lire duke e ringjallur dhe konsoliduar biznesin e vogel te mesem por edhe ate te madh ne kosoves (Kjo esht jetike per zhvillimin e nje vendi)

Kosova beri privatizimin e disa gjigantve te saj te cilet dita dites po konsolidohen dhe po i pushtojn tregjet e kosoves dhe ato nderkombetare (Ndersa shumica e ketyre gjigantve ende nuk jan privatizuar .. si TREPCA ,KEK.u ,Post telekomi PTK., etj etj .

Ka po ashtu edhe shume investime kapitale te cilat kan filluar si RRuga e kombit investim mbi 1 miliard euro,

Ka edhe shume investime te tjera kapitale gjithandej kosoves sidomos ne INFRASTRUKTUR (E cila esht parakusht per zhvillim ekonomik etj etj

ka edhe shume te tjera por keto jan pak a shum disa

kerkoj falkje per gabimet ne shkrim pasiqe e bera shpej e shpejt

Edhe nje gje shum qka prodhohet ne kosove vetem se duhet ta dishe (Me tergo ti qka nuk prodhohet ne kosove.

Nuke besoje se ti e dine se ne kosove prodhohen edhe keto Granituart shum specifike te hoteleris dhe gastronomiss

Esht farbrika e privatizuar osatermosistem ne RAHOVEC e cila i ben te gjitha keto prodhime-montime shume te rendesishme

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prishtina.C : 16-12-2010 mė 16:32

Esht farbrika e privatizuar osatermosistem ne RAHOVEC e cila i ben te gjitha keto prodhime-montime shume te rendesishme

Ja disa nga prodhimet

http://www.osatermosistem.com

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prishtina.C : 16-12-2010 mė 16:31

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-10-2009
    Postime
    461
    Ldk ,Pdk,Aak,Ldd,Akr.keto parti asnjena nuke kane programe.Keto parti jane mbeturinat e KOMUNIZMIT,dhe nuke kane program.E shiten krejt kosoven,me fabrika me krejt.tendera,te uejve etj.Po te kishin program,DIASPORA i kishte ble krejte keto qe po shiten,me tendera,edhe ate shqipetaret.Krejte keto te strategjise shqipetare,nuke duhet shitur.Krejte keto u shiten per 500 milion euro.po te ishin letrat me vler,atehere diaspora i kishte blemur,dhe kishte pasur fitim populli shqipetar.Pore keto partia te hajnave nuke kane program ase per industri ase per bujqesi.Shteti i ri duhet njiher me ditur,qka ashte e jotja e jo me importue flliqni .ASNJI AKADEMIK OSE DIJETAR NUKE PYETET<kurgja nuke mundesh te bajshe neqofse ke ndonji projekt.SEPSE TITO PYETET NE KOSOVE.KOSOVA ASHTE KOMUNISTE YGOSLLAVE DHE ME TITO.

Ka zhvillim ka prodhim ne kosove por natyrish se shumica jan ne zhvillim dhe konsolidim e siper por duhet te kemi durim se nuk behet gjdogje per 10 vite me rendesi esht se kosova esht ne rruge te mbare drejt zhvillimit .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prishtina.C : 16-12-2010 mė 16:31

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Citim Postuar mė parė nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Edhe nje gje shum qka prodhohet ne kosove vetem se duhet ta dishe (Me tergo ti qka nuk prodhohet ne kosove.
    Ti prodhime i quan ato qe prodhohen sa per mbijetes?
    E di ti sa importon kosova apo jo?
    Kerkoj statistika cdo produkt qe prodhohet ne ks,e ka numrin 2,3,4 apo dhe 5 fish me te te madh te importimit.
    Kosova eshte vendi qe importon me se shumti ne Rajone dhe eksportin e ka pothuajse 0.Ketu duhet te nderhyje politika i nderuar se i kemi te gjitha mundesit per prodhime sidomos ne bujqesi,e lere privatizimin se me privatizim veq sukses qe nuk mund te quash...

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •