Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    ndoshta kane harruar, ndoshta nuk jane informuar ose ndoshta e kane fshehur faktin se ne Shqiperi veprojne nje numer i padegjuar ndonjehere ne te gjithe Europen .... si Lindore apo Perendimore ..... kane harruar te kutjojne se ne Shqiperi veprojne as me shume e as me pak por 1100 (njemije e njeqind) OJF dhe OJQ ..... nderkohe qe ne Rumani ka vetem 3 qe veprojne .... ne Serbi 1 .... ne Kroaci i kane mbyllur te gjitha me urdher te Presidentit Mesic .... ankohen zgjebaraket komunista se nuku paska demokraci .... laneter!!!!!

edhe njehere .... 1100 (njemije e njeqind) OJF dhe OJQ .....
    Hajde, hajde......shtet-gallat!.
    E ankohen te "shketet" injorant.

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Hajde, hajde......shtet-gallat!.
    E ankohen te "shketet" injorant.
    dhe c'gallate thuaj .....??!! 1100 OJF dhe OJQ jane me se te mjaftueshme per te paguar nje ushtri me qen duke i bere te lehin nga mengjesi e deri ne darke ..... i shohim perdite ne parlament televazur .... plus gazeta dhe forume pastaj ....

imaggjino kjo ushtri qensh paguhet edhe nga buxheti i shtetit ..... se helbete te drejtat e njeriut dhe organizatave duhen respektuar se perndryshe perendimoret na bejne te gjitheve ne trafikante organesh pastaj ......

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    ....

imaggjino kjo ushtri qensh paguhet edhe nga buxheti i shtetit ..... se helbete te drejtat e njeriut dhe organizatave duhen respektuar se perndryshe perendimoret na bejne te gjitheve ne trafikante organesh pastaj ......
    ti qenke duke lexuar vellimin e dyte te vepres se shokit enver, rreziku anglo-amerikan per Shqiperine, shkruar nga prof. doktor sali berisha ...

perse i beni fshehurazi ato te shkreta promovime veprash ... qe i shkruan fari ballija me kasandra e salamandra, vampira e zombira, zvarranika e hardhuca ...

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    dhe c'gallate thuaj .....??!! 1100 OJF dhe OJQ jane me se te mjaftueshme per te paguar nje ushtri me qen duke i bere te lehin nga mengjesi e deri ne darke ..... i shohim perdite ne parlament televazur .... plus gazeta dhe forume pastaj ....

Me fal po nese jane organizata joqeveritare c'pune ka qeveria t'i paguaje me leke nga buxheti i shtetit?Nese e ben nje veprim te tille atehere keto organizata jane te kompromentuara pasi nuk mund te kafshojne ate dore qe i ushqen.Edhe numri i fryre prej 1100 organizatash sa po thoni ju se une me thene te drejten nuk i kam numeruar,nuk eshte gje tjeter vecse nje dukje per t'i thene botes se ne vendin tone ekziston nje monitorim i rrepte ne lidhje me zbatimin e te drejtave te njeriut(gje qe nuk eshte aspak e vertete)!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •