hahaha, po une doja te dija ne c'kuptim e kishe ti... prandaj te thashe qe spo e kuptoj ne baze te komentit tend.
Duke u bazuar ne ate qe di une ne lidhje me kete cmim, spo e kuptoja c'hynte me nje koment ku sipas teje nuk ishte i qarte.... prandaj te pyeta. Nejse, rrofsh per pergj![]()
La vita non si spiega, si VIVE!
Ndegjo mir qe je vet pabesimtar e munhoesh me kontestu Kur'anin stka kush faj e per fakte qe osht fjale e Allahut trrasi fakte veq mos harro ni dit edhe ti ki me dek e jo qe je i vogel ti e un e do tjer po jena qaq tvogel skena ndor kurgjo hiq jetojm nashta 100 vjet po deka na vjen e sdi ku doni me shku tani me kso bindje te gabume me u munu me i kontestu Fjalen e Allahut te madhrishmit sje kerkushii as ti as do atesita te coft.
Tani po me duket sikur ti po "luan" cik... Te thashe dhe me lart, une e di ca eshte cmimi darwin.. thjesht nuk arrita te bej lidhjen me ate koment qe ti kishe cituar. Sepse ti thoshe qe "te jap cmimin darwin meqe paske rene ne kontradikte me veten tende, dmth qe ne nje vend kishte shkruar dicka e ne nje vend dicka te kundert e ti nuk e kishe te qarte. Nuk mu duk dicka per cmim darwin prandaj pyeta...That's all !
p.s Te bej viktimen eshte dicka qe urrej, nuk i perket aspak karakterit tim...![]()
La vita non si spiega, si VIVE!
Rralle ndonje fjale arabe nuk eshte e perkthyeshme ne shqip. Maksimalisht 1 % te fjaleve arabe jane te pa perkthyeshme. Kjo vlen per cdo gjuhe, jo vec per arabishten. Nje fjale qe e kupton, edhe din ta perkthesh, te pakren din ta pershkruash, shtjellosh.
Kjo tregon se nuk eshte ne pyetje mosmundesia per te perkthyer "lutjet", por eshte ne pyetje hegjemonizmi arab. Gabelet arabe ne krye me gabel Muhamedin, i kane vene vetit qellimin te perhapin gjuhen dhe kulturen e tyre (Kuranin) neper bote. Kjo eshte arsyeja. Ndersa arsyetimi eshte kinse mosmundesia e perkthimit te lutjeve arabe.
O chino aka ma gabel se ti kur ne avatar perdor fjal arabe
Vec kush ta ka zili se vertet te shkoka titulli El kafirun
Chino - kaurri haha legjend je
Tpershendes chino met mira.
Jetė e rėndė.......!!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Konstantin : 22-12-2010 mė 11:00
Krijoni Kontakt