Close
Faqja 9 prej 25 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 244
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    Per Drenicen flas edhe kete drejte e kam.
    Nuk jam nga Drenica,po me zemer jam.
    Ti je nga Drenica po zemere e ke te zeze.Kto paragjykime tua,kane me fillu e me u ba stereotipe.
    E kjo eshte shume keq,nuk te mbete ma veq tlargohesh nga atje.
    Drenices i duhete perkrahje gjithmone,e jo si kjo menyra jote.
    Une jetoj ne nje shtet demokratik Adriane, prandaj nuk ia mohoj askujt fjalen.

Lere ironine se ironia me mua nuk te shkon. Per kete te kam thene mos fol per Drenicen!

Mua nuk me intereson cka thone te tjeret per mua. Une e njoh zemren time me mire se cdokush tjeter. Ty vone te vjen radha ti dalesh zot Drenices perpara neve drenicakeve. Une jam plotesisht i bindur se herdokurdo ky aksident do te korrigjohet.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    ALBINI DHE VETËVENDOSJE! DO TA BËJË SHQIPËRINË!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!

Në cfar deregje o ra Drenica!
    Po e mbrojn llap-hard e luzh!

hahahhahahah

Cka ta bon i joti thojn sta bon kush.
    hasë hijena e boni Drenicen "kotarr te thive" qe thojke Leci në humorin e tijë par shummmm vjetve!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anëtarësuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Citim Postuar më parë nga KILI MERTURI Lexo Postimin

Kili

Në cfar deregje o ra Drenica!
    Po e mbrojn llap-hard e luzh!

hahahhahahah

Cka ta bon i joti thojn sta bon kush.
    hasë hijena e boni Drenicen "kotarr te thive" qe thojke Leci në humorin e tijë par shummmm vjetve!

Kili,
    nuk e di deri ku ju punon logjika! Si dhe ku merr te drejte zoteria juaj ta quaj nje treve te tere , apo ta njollos deri ne kete pike, per disa ulese ne parlament. Aq shume te uritur per pushtet jan bere partite tona saqe me nuk ju punon logjika dhe bejne fyerje te tilla? Me sinqeritetin me te madh ju them se nuk me ka ndodhe deri kohet e fundit te skuqem une per shkrimet qe i beni disa ketu. Nqs eshte diqka per tu kritikuar duhet bere si nje intelektual si njeri me logjike te shendoshe e jo si armik i popullit.Vetem ata qe duan ta shohin popullin e ndare, te perqare dhe te nenshtruar bejne ndarje dhe ofendime te tilla.Per mua cdo shkemb i Kosoves , cdo pellembe eshte teper e shenjet qe te merrja guxim e ta ofendoja, e aq me shume qe toka e Drenices qe ti e quan "kotarr te thive"eshte e lare me gjake me decenie e shekuj .Dhe ti ne slloganin tend kerkon bashkimin e trojeve, ndresa pikerisht me shkrime te zezen ne te bardhe ben ndarje ! Cka eshte dhe cka quani ju atdhedashuri ? Drenica ka qene, eshte dhe do te jete embleme trimerie, sakrifice dhe atdhedashurie ,andaj e dua une dhe e duan te gjithe ata qe kan gjak shqiptari ! Mos njollosni asnje pllembe Kosove se ju mallkojne ata qe derdhen gjakun per te .

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Une jetoj ne nje shtet demokratik Adriane, prandaj nuk ia mohoj askujt fjalen.

Lere ironine se ironia me mua nuk te shkon. Per kete te kam thene mos fol per Drenicen!

Mua nuk me intereson cka thone te tjeret per mua. Une e njoh zemren time me mire se cdokush tjeter. Ty vone te vjen radha ti dalesh zot Drenices perpara neve drenicakeve. Une jam plotesisht i bindur se herdokurdo ky aksident do te korrigjohet.
    Me vete titullin qe i keni dhene temes,tregoni se sa i ndihmoni Drenices!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Foleja_ Lexo Postimin
    Kili,
    nuk e di deri ku ju punon logjika! Si dhe ku merr te drejte zoteria juaj ta quaj nje treve te tere , apo ta njollos deri ne kete pike, per disa ulese ne parlament. Aq shume te uritur per pushtet jan bere partite tona saqe me nuk ju punon logjika dhe bejne fyerje te tilla? Me sinqeritetin me te madh ju them se nuk me ka ndodhe deri kohet e fundit te skuqem une per shkrimet qe i beni disa ketu. Nqs eshte diqka per tu kritikuar duhet bere si nje intelektual si njeri me logjike te shendoshe e jo si armik i popullit.Vetem ata qe duan ta shohin popullin e ndare, te perqare dhe te nenshtruar bejne ndarje dhe ofendime te tilla.Per mua cdo shkemb i Kosoves , cdo pellembe eshte teper e shenjet qe te merrja guxim e ta ofendoja, e aq me shume qe toka e Drenices qe ti e quan "kotarr te thive"eshte e lare me gjake me decenie e shekuj .Dhe ti ne slloganin tend kerkon bashkimin e trojeve, ndresa pikerisht me shkrime te zezen ne te bardhe ben ndarje ! Cka eshte dhe cka quani ju atdhedashuri ? Drenica ka qene, eshte dhe do te jete embleme trimerie, sakrifice dhe atdhedashurie ,andaj e dua une dhe e duan te gjithe ata qe kan gjak shqiptari ! Mos njollosni asnje pllembe Kosove se ju mallkojne ata qe derdhen gjakun per te .
    Leri te skuqen ata qe i japin hapsire te shkruajn keshtu per Drenicen!Pershendetje e nderuar!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Me vete titullin qe i keni dhene temes,tregoni se sa i ndihmoni Drenices!
    Si ndihmohet Drenices me genjeshtra oj e panjohura.
    Bota na zuri duke vjedhur dhe ne vend se te skuqesh qe u gjend Drenica jone e dashur ne kete situate ti kerkon ta mbrosh.
    U vodh vota ne Drenice dhe jo vetem me 12 dhejtor, por edhe tash ne janar.
    A te shkon ndermend pse u perseriten votat, ne]se t]e punon logjika?

Nuk i ndihmohet drenices duke e mbrojtur ne te keqijat. Drenica ka histori te bujshme dhe ia devalvon ate histori duek e mbrojtur ne ligesite.
    Une e hapa kete teme qe t\u tregonim te tjereve se ishte aksident ky i shkaktuar nga nje grup nejrezish dhe doja qe kete aksident ta luftonim per te dale pak faqebardhe para te tjereve, se edhe ashtu e keshtu te tjeret na kane trajtuar gjithmone per ......

Mbi te gjitha ti nuk jeton ne Drenice fare
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838

Kili

Foleja_ , po më vjen keq nëse të duket ashtu siq më keni komentuar.

Askush nuk po kërkon dominim të ndonjë partije tjetër në Drenic se pdk.
    Problemi është se kjo , pra pdk si parti po e njëllos Drenicen.

Nëse vjedhja e votava sipas logjikës tënde ,nuk e bën një teritor kotar të thive , atëhr po pajtohem me ty.

Nës populli i Dreniceës nuk ka hyr në këto lojë të hijenave, duhet ngritur zëri.
    Unë ende nuk ndëgjova as më të vogli zë!
    (Kjo temë është e qëlluar , por sa ka jehonë!)

Nese populli i Drenices përkrah me % mbi 80% një parti sic është pdk-ja. atëher nuk e di kush po e vën në pozit të keqe Drenicen , pos pdk-ja.

Ne do të jemi dëshmitarë të kohës së afërme që po vjen.

Hasa do te nënshkruaj marveshje me tadiqin , i mbështetur edhe nga votat e Drenicës(deri 90%).

Pra nuk e di cka i bjen kjo ndryshe.

Sa ta merr mendja nga ai mbi 90% e atyre që kan votuar për pdk , sa jan që kan njohuri për programin e partis?!
    Pra thash sa kan njohur, se me pyt sa e kan lexuar programin , se di a vlen me bo ket pytje!

Nëse e kam gabim?, më trego si i bjen kjo ndryshe.

Të përshëndes!
    Ndryshuar për herë të fundit nga KILI MERTURI : 11-01-2011 më 06:45
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Si ndihmohet Drenices me genjeshtra oj e panjohura.
    Bota na zuri duke vjedhur dhe ne vend se te skuqesh qe u gjend Drenica jone e dashur ne kete situate ti kerkon ta mbrosh.
    U vodh vota ne Drenice dhe jo vetem me 12 dhejtor, por edhe tash ne janar.
    A te shkon ndermend pse u perseriten votat, ne]se t]e punon logjika?

Nuk i ndihmohet drenices duke e mbrojtur ne te keqijat. Drenica ka histori te bujshme dhe ia devalvon ate histori duek e mbrojtur ne ligesite.
    Une e hapa kete teme qe t\u tregonim te tjereve se ishte aksident ky i shkaktuar nga nje grup nejrezish dhe doja qe kete aksident ta luftonim per te dale pak faqebardhe para te tjereve, se edhe ashtu e keshtu te tjeret na kane trajtuar gjithmone per ......

Mbi te gjitha ti nuk jeton ne Drenice fare
    Une nuk jetoj ne Drenice,po jame me afer Drenices se sa Ju i nderuar!Pse nuk shkruajten Dugagjinasit asgje?Ketu ka edhe nga ai rajon!Edhe atje kishte parregullesi!Pse nuk thua troq-Me pengon PDK-ja!?

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Pse Drenica voton mbi 90%PDK nuk eshte faji i Drenices e as merit e PDK,DRENICA voton kunder atyre qe e fyejn qe 60 vite,propaganda e opozites nuk dallon nga propaganda e oznes,udbes,keta idiot Drenicaket i quajn cuba,zhugana,opinga,hajna etj.

Deri sa ta pranoin partit tjera se Drenica u viktimizu,terrorizu nga regjimi komunist 1945-90,derisa nuk e pranoin qe mbajtja e zgjedhjeve ne vitin 1998 ishte gabim,turp kur Drenica po digjej e vritej ata mbanin zgjedhje te "lira e demokratike" te cilat duhej te mbaheshin ne vitin 1995 po u shtyen se nuk donin ta "provokonin"regjimin serb,e kur ne Drenice derdhej gjaku ata mbanin zgjedhje,per te deshmu se Kosova eshte "shtet i pavarur e demokratik".

KILI@ po ja fut kote ,ne Kosove nuk votohet per program,partit politike as qe jane lodhe te bejn program politike,ekonomik,social vota ne Kosove eshte lokaliste,per te afermit dhe vote KUNDER siq eshte rasti i DRENICES.
    As VV nuk ka kurfar programi,ajo ka PAROLLA,e din cka eshte keq,por nuk e din si te behet me mire,VV kritikon por nuk ofron zgjihje per asnje problem.

Heavy Metall Maska e trestenik
    Anëtarësuar
    18-10-2010
    Postime
    353
    Valla Moj Drenic Kush E Tradhtoj Selman Kadrin?
    High Voltage , Power Supply

Faqja 9 prej 25 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •