Ja ka kthy more Zoti Adem edhe e ka zdrite per faqe te bardhe Drenicen e kuqe.....
2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...
E dashur anita340. une shumë të faleminderit për mundin që ke marrë për të hulumtuar mbi problemin që shtrova më lart në lidhje me këngën. Nëpërmjet teje dua ta përshëndes edhe babain tënd për kontributin e dhënë. Mua më bëri përshtypje përgjigja jote shumë e kulturuar. Dhe kur lexoj shkrime të këtilla më bëhet zemra mal se edhe ne në Drenicë e kemi të emancipuar botën femërore. Dhe ta dinë të gjithë se pa emancipimin e botës femërore nuk mund të quhet e zhvilluar një shoqëri. Këtë e ka thënë edhe Sami Frashëri qe një shekull më parë, por fatkeqësisht edhe në ditët e sotme gjen mendjemykur që mendojnë se bota femërore është vetëm për të larë e për të gatuar.
Po e them edhe këtë: "Fatkeqësisht" ( po them fatkeqësisht sipas botkuptimeve prapanike të mykura ) shumë herë gjen më shumë burrëri te ca femra, se disa që i thonë vetes goxha burra!!
Respekt për ty e për fmiljen tënde që kanë rritur një vajzë kaq të edukuar,
xhaxhi Adem Gashi, mësues
Danimarkë
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 09-01-2011 më 20:58
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Adem eshte hera e dy çe i drejtohesh nje femre siç eshte Ardiana po ashtu edhe te Panjohures po me te njejetin fjalor te mos flasine per Drenicen .Pse e bene ket gje nuk po e kuptoj . Po pse mos te flet per Drenicen ajo e done me shpirte sepse eshte nje Atdhetare e fort !!!!!
Ajo e ka kuptue poenten tende qe je kunder PDK-es dhe eshte e drejte e jote te jeshe kunder por jo ti thohet te tjerve mos bisedo per Drenicen sepse po deli disi si qesharak .Edhe pse je nje njeri i Arsimuar dhe i edukuar nuk te bene mire keto shprehje Mbetesh i pershendetur
S’çarmatosem sa t’jetë jeta!
VETËVENDOSJE! DO TA BËJË SHQIPËRIN!
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
Drenica e kuqe a?!!!
Po e kuqe valla si flamuri i leninit!
Mos mbet mu lavdëru Drenica në hijenat e veshur në të kuqe , se i shkoj mundi huq!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Ndryshuar për herë të fundit nga lum lumi : 10-01-2011 më 09:49
Krijoni Kontakt