a eshte ne drenic katundi prekaz?
aty kan rast keta qe studiojne letersi si puna e xanit qe me msue cka eshte tragji-komedia..
ne prekaz cdo vit zhvillohet festa e pa-burrerise.
ja msyjn aty krejt pa-burrat e grat e tyre kopilesha qe ktyre burrave u a pelqejn kuleten.. si puna e ktyre anitave.
pra eshte fjala per fest-hipokrizine me rastin e pervjetorit te masakrimit te familjes jashari.
kur u desh nji dor burrash pran te ngratit adem me ja pshtue fmit e grat a me i ndihmue ne perballim te policis serbe.. askush nuk ju gjind..
e sot kur NATO e shpetoj dhe e Cliroj dhe e Pamvaresoj Kosoven krejt pa-burrat me grat e jaraneshat e tyre kur-vica mblidhen ne prekaz me shit callëm e me gjet frajera te rij bosa pumpash benzini qe vijn atje me BEMEVERA e ARmani e me lujt teater kinse po e kujtojn Adem jasharin e kinse jan lodh tuj luftue krah tij.
nuk ka ma turp e faqe zez.
pra nji bashkesi qindra mijra njerzish jan bashkue ne kopil-llyk e ne hipokrizi e flliqasi.
edhe ne votim ate po bejn..
dyndje kolektive burracakesh servilesh tutsash e hajno plackitsash..
.
LVV DO TA BËJË SHQIPËRIN!
Kili
SHQIPËRIA ETRNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
BAC,U KRYMB!
Thaçi, legjitim për Beogradin
Personifikimi i Drenices me hashim hijenen, e bënë atë vend të hijenave.
Sharja, po unë nuk them se po e shan kush , hasë hijene, po të thënit të vërteten për ket faqezi , nuk dmth se po shahet Drenica.
Nëse Drenica identifikohet me hasë faqezin , ajo veten po e bën me faqe te zezë!
A din me më tregu kush , se a e kan vendos "flamurin" e Kosoves në Prekaz?
Në verën e 2008-es kam qen për her të fundit e nuk e kam parë!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Ne Drenice eshte Prekazi. Si duket ti s'ke qene kurre aty. Aty nuk mesohet tragji-komedia, aty mesohet epika.
A mos ke dashte ti me vajtu n'Prekaz? Jo, jo s'vajtojne ata. Ata kane vdeke tu knu.
Ne ate feste marrin pjese zakonisht qindra-mijera shqiptare. Shqiptare thashe,jo si puna jote. Dhe tani atje po kendojne e po vallzojne prape Shabani Ademi e Hamza,Zahidja Adilja e Feridja.
E ku e din ti çka pelqej une te burrat? Ti sme njeh mu hiq. Ti ishe kunder mohimit te te drejtes per tu shprehe lirisht apo jo? E tash mu mundohesh me mfy veq pse jam kunder maskaralleqeve qe ti i shkruan ktu. A e vlereson gjithqka qe eshte shqiptare njejte siq me ke vleresu mu? Duhet te jesh mbinjeri per te dite se une pelqej kuleten e burrave perderisa ti nuk ke as idene se kush jam une. Nese ti mu mfut ne ate qindra mijesh qe vizitojne Prekazin mire eshte. E tha e panjohura qe aty jane gjithmone pasardhesit e familjes ikone dhe te jesh ne nje ane me ta per mu eshte krenari paqka se qfare me thote nje hiq si ti.
Ademi i ka pase nje dore burra per ta ndihmuar.Ata ishin aty,disa jane vrare bashke me te ,te tjere jane vrare me vone duke vazhduar luften qe Ai e nisi. Dhe eshte mire qe nuk jane vrare te gjithe,edhe pse ti dhe ata si ti kete e donit.
Po e thone pasardhesit e tij vellau i tij. Apo mos do te thuash qe ti je me i menqur dhe i din ato ngjarje me mire se R.Jashari?
Ku ishe ti ne ate kohe?Gjykuar sipas shkrimeve tua duke vjelle aty ke ke pase mundesi kunder atyne qe po e shkaktojne luften ne Kosove.
Rreth Prekazit ka pase qindra shqiptare jo veq shoke te Ademit dhe jo veq nga Drenica. Pyet Haqif Mulliqin ku ka qene ato dite dhe kend e ka pare atje. Apo edhe ai genjen? Te gjithe te tjeret genjejne edhe te thjeshtet edhe romancieret edhe akademiket veq ti dhe ata qe i mshojne te njejtit avaz si ti e thone te verteten.
Te gjitha keto qe shkruan ti per kosovaret dhe UÇK-ne, i kemi degjuar te jene thene nga serbet. Kurre asnje shqiptar se kam degjuar te thote bandat e UÇK-se. Veq ne lajmet serbisht gjate luftes dhe tek shkrimet e tua nga te cilat mua me vie ndot!
Ndryshuar për herë të fundit nga anita340 : 13-01-2011 më 09:16
Anita a nuk e ke dijt qe Brarin moti e kam emerua si ,,Karla del Ponte''e forumit!Nese ja lexon postimet ai eshte i vetmi, apo nder te vetmit qe bene nje mori pyetjesh sikur te ishte prokuror!Ti quash nje mori njerzish qe shkojn ne at manifestim me emra te till eshte turp!Po turpin nuk mund ta lash me uje Anita!
Ps.(kur-va)te quhen nenat,motrat bashkeshortet e deshmorve e martirve qe marrin pjes ne ate manifestim eshte nje cmenduri!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Për Rexhë Ilazin e di se para shumë vitesh e kanë thirrë në komunë e i kanë thënë se duhet pagur tatim se po këndon, se po fiton shumë para.
Ai në zyren e tyre i ka futr gishtat në gojë e u ka thënë, kjo është goja jeme, me dashtë e shkyej, e nuk keni çka më bani.
Këtë e di, e ndoshta nuk është kjo që kërkove K. I epërm. Përshëndetje, i nderuar.
un jam i sigurt qe DRENICA heroike nje dit doti denoj vet kta shumart vagabontat dhe banditat por do shkoj edhe pak koh jo dote ndodh
Krijoni Kontakt