Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
une hala nuk mun ta besoj
mka hek cdo skedine
diku e kisha over 2.5
diku 1/1 DIKU x/1
gallates ja futa 250 euro over 1.5 pasi mbaroi e para robt ku ti ken se kam per ti mallku cdo ndeshje
vujtja vazhdon .................................................. ...................
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga goldian : 21-12-2011 mė 19:17
JO SEKS PARA MARTESE
Po ju jap vetem disa nga tipet e mija qe i kam qelluar keto dy dite qe kaluan:
Reims 1
Laval 1
Cretil 1
Fletwood gg3+
Espaniol 1
Levante 1
Granada 1
Arsenal gg3+
Njukasel gg3+
Hereven 5+
Kortrijk 1
Sivaspor 1 etj etj
Tipe te gabuara:
Fenervahce gg3+
Gent gg3+
Parma 1
Roma gg3+
Njukasell 1
Peterhed gg3+
altruist te gjitha i kee lujt kombi a si
JO SEKS PARA MARTESE
Ate Villareal do ta rrezoj ne kategori te 2-te. Po si mer, shkoj e kap Man Utd, Man City, Napoli, e te djeg Villareal, qe luante me nje ekip te kategorise se 3. Weeeeeeeeeeeee.
Tjetra, kap Romen 2, kap Arsenal 2, te djeg Lille me 1.45. Barazon 4-4 ne minute te 99 kur ekipi kundershtar ishte me karton te kuq.
Na ka kap fati keq per bishti.
O qeveriablu, a do vish me na postu noj Skedine? T'kapim noj Euro para Vitit te Ri se lame kokrren e namit![]()
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
o bamba ku je pash besen se mke harru krejt lol
si mer sot futa si gjithnje over 1.5 pj pare kete te australise po ngaqe smujta me marr shume lek ne banke thash spo i rrezikoj te gjitha e futa vec 30 euro ishte 3 kuota erdhen
pastaj i futa te gjitha qe behen over 3.5 erdh po vari lesht
se kur luj me shifra te medha as dhe nje gol svjen jo me dy
Madaber jo na ka kap per bishti po na ka rrezu keqas po kjo o kulmi qe te barazohet lile ne fund vec ne na ndodh qe te na prishen skedinat po si sndodhi iher noj mrekulli mer aman si ju ndodhin ca plerave(kam arsye se spo i quj nga zilia)qe ju vjen braga nga 0-2 ne 4-3
per mu vujtja vazhdon o zot ishalla keni fat ju tjeret
JO SEKS PARA MARTESE
Krijoni Kontakt