Close
Faqja 40 prej 154 FillimFillim ... 3038394041425090140 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 391 deri 400 prej 1539
    i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    ca bohet me kete valencian mer
    ababababaa
    valencia e leverkusen ato tifozet femra me te bukura ku ti keni
    nga grupi i djemve te kesaj teme hahahaahaha po qesh si budallai nga halli
    Ti shif villarealin ....sot gjysma botes e ka vu si 1 te vdek mas shume neshjesh pa fitore. 0-3 o tu u rraf si gamori n'duhan. Hajde merre vesh sa bukur i shesin.
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Hahahhaa E Mbyti Levante Spo E Le Te Mar Frume Villarealin,levante Ne Vend Te Pare Hahahhah Ej Ca Behet Mer Pfffffffffff

Goldo paske pas dit tersi sot e un te pakten sot qe lujta me tre ndeshje sdola bosh dhe diten e punes dhe me ca pare ne xhep
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    e pata dhe nje skedine tjeter tre over 2.5
    15 euro per 89
    vilareal
    valencia
    dhe braga
    edi hajt ishalla cdo dite me fitim del
    JO SEKS PARA MARTESE

Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    e pata dhe nje skedine tjeter tre over 2.5
    15 euro per 89
    vilareal
    valencia
    dhe braga
    edi hajt ishalla cdo dite me fitim del
    Une kisha nje me over 2.5

Bayern
    Milan
    Udinese
    Anderlecht
    Arsenal
    Az

Kuota me e vogel ishte e AZ 1,35 a dicka e tille!
    Po shikoja ndeshet e AZ dhe Roda's...asnje ndeshje nuk kishin Under....shkojne e bejne pisllikun sot!

Qeshim per te mos qajt i thone tamam kesaj pune!

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga Endri_ Lexo Postimin
    Ti shif villarealin ....sot gjysma botes e ka vu si 1 te vdek mas shume neshjesh pa fitore. 0-3 o tu u rraf si gamori n'duhan. Hajde merre vesh sa bukur i shesin.

Pse fiksohesh ke neshja shitme ?!?

Kush i ka pa neshjet e Villareal e di ne ēfare forme eshte. Kunder Cityt bon nji gol aksidental dhe i rujti Zoti mos me humb me shume gola vetem prej gafave te Dzekos. Levante qekur rrafi Realin u mor vesh qe te skuadrat e dores dyte eshte nga mo te fortat. Javen e kalume rrafen Malagen. Villareal me zorr mori nje barazim kunder Getafes me 11 veta mrapa topit.
    Une kete jave nuk e preka fare Primeren, por nje DNB kunder Villarealit nuk ishte herezi ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    Pse fiksohesh ke neshja shitme ?!?

Kush i ka pa neshjet e Villareal e di ne ēfare forme eshte. Kunder Cityt bon nji gol aksidental dhe i rujti Zoti mos me humb me shume gola vetem prej gafave te Dzekos. Levante qekur rrafi Realin u mor vesh qe te skuadrat e dores dyte eshte nga mo te fortat. Javen e kalume rrafen Malagen. Villareal me zorr mori nje barazim kunder Getafes me 11 veta mrapa topit.
    Une kete jave nuk e preka fare Primeren, por nje DNB kunder Villarealit nuk ishte herezi ...
    Nga mos fiksohesh mer

Edhe me qene drejt neshja aq pislliqe ka neper kampionate te ndryshme t'botes sa jena bo me hije. Shif bayernin sot ..te premten u hapen kuotat me 1.55 ...dje me 1.45 ...sot shkoi ne 1.40 ..sa filloi neshja shkoi ne 1.35? Cer maskarade ...fut e bjer mileti per bayernin meqense hanoveri pati neshje te enjten dhe sdo e perballoje dot furine bavareze me nje skuader plot yje. Ca ndodhi ...gol hanoveri ..i fut arbitri dhe i t'kuqe ..gol prap pjesen e dyte edhe kompanite e basteve ne delir.

E njejta gje dhe me Chelsean sot ...nga 1.50 shkoi ne 1.40 duke mor parasysh 6 me 0 qe i futi genkut ne mesjave ch.l ,edhe cfare ndodhi?Chelsea u rraf 1-0 duke e perfundu neshjen me 2 lojtar manget. Nejse ... une flas sepse kam experience te gjate me kto pislliqe dhe kam 2-3 vjet qe ndeshjet nen 1.60 si prek me dore.

Sa per villarealin ..une se prisja te humbte dhe sot ..sepse pashe 2-3 neshje te mira ne kampionat me getafen ..mallorken ,atl bilbao ..dhe kane nje sulm te mire me rossin dhe nelmarin. Eshte pak a shume i njejti ekip qe vjet kapi championsin ,nuk e pret te shperfytyrohet kaq shpejt dhe normalisht gjithe besum per 1 sot. Sepse dhe betfair ku pashe une ishin hudh shume pak lek per levanten. Pra shume pak besonin qe do fitonte levante. nejse.
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Me Bayern edhe une ngela i habit nga rezultati. I ishin prere gjunjet fare.

Ndersa Chelsea mund t'a kishte fituar ndeshjen edhe me dy gola diference, nqs nuk do te humbte te gjitha rastet e pastra per gol qe krijoi. Rasti Anelka, 10 minuta nga fundi nqs nuk gabohem, ishte gol sade. Ca ndodhi, shkoi e ja dha portierit ne dore ne mes te portes.

Per Villarealin i mbetem asaj qe thash. Nuk mund te pritsha ndonje rezultat pozitiv te tyre ndaj Levante. Ndoshta se shpesh jam i fiksuar me "underdogs" ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anėtarėsuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    thektho , une kam kapur 6 ndeshje apo me duket ashtu ???:P
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

Booo sikur ta dija qe fitonte Gubbio sonte!

Nejse, shkoj e luj Copenhagen qe shko rrifet si gamori ne fush te vet...

Si ishin koefiēentėt bamba ?
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •