Marseille x-1
Sochaux +3
St.Etienne 1
Germinal 1
Genk gol - gol
Gent x2 D.SH
3 mij lek per 430
Marseille x-1
Sochaux +3
St.Etienne 1
Germinal 1
Genk gol - gol
Gent x2 D.SH
3 mij lek per 430
Without deviation from the norm, progress is not possible
Shume keq e lu goldo.
Me lekt qe lun ti e mira te mirave eshte te lush baste te tipit AH ose DNB.
Te pakten ne rast barazimi tek DNB te kthehen leket mrapsh ,ose ke Asian handicap nqf gjen ndonje ndeshje qe edhe pse hum me nje gol diference ti fiton ..etj etj.
Une e kom pas lujt shume dikur si puna jote nga 500 euro dita por shume shpejt e kuptova qe po falimentoj ,dhe e gjitha kjo vinte si pasoje e neshjeve live ,neshjet live te zhysin mrena ....duhet t'kesh experience 10-15 vjecare me baste qe mos tundohesh nga oferta te ndryshme qe te nxjerr bet365 apo noi kompani tjeter.
Per menimin tim luj DNB 2-3 ndeshje nga 50 euro ose 100 euro dhe je shume me i sigurte ne fitore sesa ndeshjet live.
Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.
goldian me fal por duhet te te them qe luan ne menyre shume te gabuar (jo se ka menyre te sakte por...).
Qellimi i nje bastexhiu le te themi ''profesionist'' nuk eshte te mbushe xhepat e bookmakers dhe te fitoje me nje bast shuma te medha,por ai perpiqet qe ne radhe te pare te shpetoje bankrollin e tij pra te mos humbe.
menyra me e gabuar eshte ajo qe keni zgjedhur juve: sistem me ndeshje live ku mundesite per te fituar kufizohen ne maksimum.
Provo te luash me sistem me ndeshje jo live me nje ose dy gabime (max 5 ndeshje) keshtu mund te rekuperosh dicka.
Nqs do luaja shumat e tua do luaja dy 1x dhe nje 1 me kuote pothuajse te sigurt (barca,real,bayern,manchester etj)
Te luash 150 euro dhe te fitosh 90+150 per mua eshte ideale.
Dhe keshilla e Endrit eshte e shkelqyer.
MOS I NDY TEMAT no name
shume mire e ke ti freeopen por mos harro se jo gjithmon keto ekipe fitojne dhe po humbe 1 jave do qe te fitojn 3 jave te tjera te marresh lekun tend
Sot kam ..
Blacburn ..1x ...@1.71
Inter ...1....@1.60
Psv ..2.....@1.60
Anderleht 2.....@1.60
Ndersa skedine bllofi kam ...
Schalke ...2 ..@3.10
Everton ...2 ...@2.90
Teuta- Sken...X-X @4.50
Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.
e po mos me thoni se sdi me lujt
x derbin e vienes
man city
basel
totenham
dhe leverkusen x me iku truni 30 euro kjo skedine
JO SEKS PARA MARTESE
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Kete jave jam shume i kenaq nga ndeshjet.
Nuk e di nese do te luaj diēka kete mesjave kampionatesh. Kismet ... te shohim.
![]()
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Krijoni Kontakt