a kape gja sot bamba(skedina jo femra hahahah(po qesh prej hallit)
a kape gja sot bamba(skedina jo femra hahahah(po qesh prej hallit)
JO SEKS PARA MARTESE
Kapa lesht!
Lujta nji skedina mbasdite me ndeshjet qe kishin ngel...e ma prishi ndeshja Ham Kam-Mjondalen, e kisha Over 2,5....( quota 1,45) ....ja te postoj skedinen....10 euro per 340!!!
http://i51.tinypic.com/dpjyas.jpg
p.s ndeshja e fundit nuk ka mbaru akoma, por pjesa e pare ka mbaru 1-1, teorikisht do prisja nje gol pjesen e dyte!![]()
Epo se do m'lete sampdoria sme shkote ne menje ...
Santosin qe kisha frike fitoi.
Ps. Bamba , neshje te sigurta ska lale. Se po t'kishte do ishim bo gjithe milioner.
Sot shof ...
Belgun u21 ..2
Austrine u21..2
Angline u21..2
tjeter ...
Shqiperine u19 ...1-1
Austrine u19 ..2
Estoni - kroaci u21 -- 0-2
Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.
France - Bosnje 1
Lituani - R. Ceke 2
Slloveni - Serbi 2
Irlande - Armeni 1
@6.99 Stake 2/10
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
O carcafsh,une luaj kete pis sport qe 12vite dhe kam qellu edhe 20lojenormal ka ndodh njehere por ka cdo vit nje xhiro ku thuaja 90% te lojave dalin real. Nejse une te dija se 16do kapi sdo e vija Lillin
Bamba - nuk mundesha ta mbroi sepse prej 20.30 kisha milan-cesena dhe benfica lisabonin,e Lill ne ora 20.00 u kry mė! Shendosh ske cka ben vetem se me beri te plas se pse bash ne min 90 e pranuan golin! Jam me iphone4 sdi si te postoi foto ketu se ua kisha tregu se kam lu ne nj faqe interneti.
Kur e don komari me 2euro fiton3600,me 20euro -11.500 e kur sedon o Bamba kot eke ka me ta prish loja me e sigurte. Kete jave qe vjen patjeter ta djeg nje 1mishe se shum kam humb ne shtatore.
Jetė e rėndė.......!!!
Armenia do luj fort se i duhet fitorja per kualifikim. Irlandes i mjafton Barazimi.
Per menimin tim luj vetem ...
Serbi ..2
Zvicer ..1
Serbise i duhet patjeter fitorja ,sllovenia eshte jashte ,slun per asgje. Ndersa mali zi do luj me ekipin e dyte kundra zvicres sepse nga ekipi pare ka 7-8 lojtar me t'verdhe qe rrezikojne mos lujn ne playoff.
Futi 100 euro merr diku 300 e kusur.
Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.
Nuk i kam pa akoma ndeshjet per neser po nai gjo e hajrit do dali. Me gola ma merr mendja se jane ndeshjet e fundit.
Me kismet do hap nji massa neser, te shofim mos bojm hajer ashtu se kshu si kane ec keto dite nuk shkohet larg!
11/33 me quote 4
arka fillestare 100 euro
prap skocezet mu
skocine hc x
sabadell hc x
oldham hc x
sundwall 2/2
atvidaberg 1/1
ENGLAND 2/2
10 euro
100 euro
skocine over 4.5