Close
Faqja 8 prej 154 FillimFillim ... 6789101858108 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 1539
    Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    Ne ēfare kuptimi je shume agresiv ??? Programi excel per ēfare te duhet, per te mbajtur llogarine apo per te krijuar ndonje sistem ???

Masaniellon e njoh, jam perpjekur t'a perdor dikur, por acarim nervash.
    Sistemet dhe kombinimet jam perpjekur t'i krijoj gjithmone vete. Ajo qe kam perdorur me shume ka qene sistemi me dy rezultate final fikse, kuota 1.60/1.70 dhe nje variabel per X dhe DC 12. Kuota e X duhet te jete te pakten @3.00 dhe 12 kur te shumezohet me kuotat e rezultateve fikse te jape nje total mbi @2.00.
    Nuk ndjek strategjite qe nis por i lej pergjysem e fiksohem mbas ndonje ndeshje live...e luaj per gol radhe! Me mire spo i them shumat!

Per programin ne excel e kisha fjalen per Masaniellon, ose ndonje tjeter qe mbase jane me pak te njohur si Rosespina, redkar etj. Pra me shume programe per te mbajtur nen kontrolloj buxhetin me shume, qe eshte nje nga pikat me krysore nese do te luash ne menyre profesionale. (gje qe une nuk bej )

Nje flete tjeter excel qe kam e me pelqen, dhe pse duke luajtur me shume ndeshje teke nuk para e kam perdorur eshte nje qe krijon sistem 6/10 me 10 skedina nga 3 ndeshje. Pra mjafton te kapesh 6 ndeshje nga 10 qe te kesh te sigurte 1 skedine fituese. Ky sistem eshte i mire se redukton nr e skedinave qe mund te beje normalisht duke kursy.

Nese nuk e ke bezdi po postoj ketu ndonjehere ndonje parashikim?

Ja ndeshjet qe kam fiksu sot:

Milan-Udinese Over 2,5
    Fluminense-Avai Over 2,5
    Coritiba-Cruzeiro 1

p.s Juvja eshte mire ta luash sot ne dac me handkap, ne dac me Over...por nuk luj ekipin qe bej tifo!

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    BlueBaron, Bamba, pershendetje (dhe fitofshi sa me shume).
    Nqs mundeni (nuk di ku banoni aktualisht) mund te me jepni ndonje informacion per pokerin online ne Shqiperi. Nuk jam ndonje lojtar i fiksuar i pokerit por deshiroj te jem i mireinformuar per menyren se si mund te regjistrohesh te karikosh leke ne account,etj etj.
    Menyrat jashte Shqiperise pothuajse i di te gjitha ,por mqs ka disa vite qe nuk shkoj ne Shqiperi nuk kam asnje informacion per poker online.

Per sa i perket basteve nje nga menyrat me te mira eshte SUREBET,por do shume kohe dhe impenjim,gjithashtu te nevojiten minimumi 9-10 account ne bookmakers te ndryshem si dhe PayPal,Moneybookers,Neteller e me radhe.
    Me falni qe dola pak nga tema dhe po eshte e nevojshme mun te hap nje teme te re per kete arsye.
    Ju falenderoj per ndihmen qe mund te me jepni.
    MOS I NDY TEMAT no name

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Nuk ndjek strategjite qe nis por i lej pergjysem e fiksohem mbas ndonje ndeshje live...e luaj per gol radhe! Me mire spo i them shumat!

Per programin ne excel e kisha fjalen per Masaniellon, ose ndonje tjeter qe mbase jane me pak te njohur si Rosespina, redkar etj. Pra me shume programe per te mbajtur nen kontrolloj buxhetin me shume, qe eshte nje nga pikat me krysore nese do te luash ne menyre profesionale. (gje qe une nuk bej )

Nje flete tjeter excel qe kam e me pelqen, dhe pse duke luajtur me shume ndeshje teke nuk para e kam perdorur eshte nje qe krijon sistem 6/10 me 10 skedina nga 3 ndeshje. Pra mjafton te kapesh 6 ndeshje nga 10 qe te kesh te sigurte 1 skedine fituese. Ky sistem eshte i mire se redukton nr e skedinave qe mund te beje normalisht duke kursy.

Per te mbajt llogarine e basteve (ndeshjet teke) do te keshilloja blogabet.com. Aty biles i ke te ndare edhe me kampionate. Stake eshte nga 1/10 deri 10/10. 1 mund t'a shumezosh me ēfare vlere te duash , une per veten time e kam ulur 1=10

Nuk ka strategji e sistem qe i mund bookmakersat. Ajo qe mund te besh eshte "vjedhja" ne kuota. Dmth vleresimi yt per ndeshjen ne krahasim me kuotat e ofruara. Vetem aty mund te fitosh diēka me shume dhe te perpiqesh te kapesh ndonje surebet ose "green".

Me sistemet e skedinave bej kujdes. Harxhon shume pa e kuptuar. Bej llogarite per vendosjen e 10 skedinave duke krahasuar stake dhe kuoten. Te leverdis me shume te luash 5 ēifte me AH se sa 10 skedina me 3 ndeshje.
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Nese nuk e ke bezdi po postoj ketu ndonjehere ndonje parashikim?

Ja ndeshjet qe kam fiksu sot:

Milan-Udinese Over 2,5
    Fluminense-Avai Over 2,5
    Coritiba-Cruzeiro 1

p.s Juvja eshte mire ta luash sot ne dac me handkap, ne dac me Over...por nuk luj ekipin qe bej tifo!

Nuk e kam bezdi fare. T'i themi mod t'a ndrroje titullin e temes ne "Bastet dhe Skedinat e BlueBaron dhe Bamba"

Une mbreme humba nje ēift me Interin. Kisha edhe R.Sociedad te cilin e kapa, por e mbrojta me AH. Keto t'Interit s'ma mori mendja se qekan lojtare kaq legena. Nejse iku. Kisha 3/10. Zakonisht s'kam shume fat gjat mesjaves. Sot kam pas shume pune dhe s'kam arrit dot te studioj ndonje ndeshje, mgjs shumica jane kupa. Ndoshta kopjoj keto ndeshjet e tua ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga freeopen Lexo Postimin
    BlueBaron, Bamba, pershendetje (dhe fitofshi sa me shume).
    Nqs mundeni (nuk di ku banoni aktualisht) mund te me jepni ndonje informacion per pokerin online ne Shqiperi. Nuk jam ndonje lojtar i fiksuar i pokerit por deshiroj te jem i mireinformuar per menyren se si mund te regjistrohesh te karikosh leke ne account,etj etj.
    Menyrat jashte Shqiperise pothuajse i di te gjitha ,por mqs ka disa vite qe nuk shkoj ne Shqiperi nuk kam asnje informacion per poker online.

Per sa i perket basteve nje nga menyrat me te mira eshte SUREBET,por do shume kohe dhe impenjim,gjithashtu te nevojiten minimumi 9-10 account ne bookmakers te ndryshem si dhe PayPal,Moneybookers,Neteller e me radhe.
    Me falni qe dola pak nga tema dhe po eshte e nevojshme mun te hap nje teme te re per kete arsye.
    Ju falenderoj per ndihmen qe mund te me jepni.

Freeopen, une nuk jam amator i pokerit me parą. Gjithashtu nuk e kam idene si funksionon poker online ne Shqiperi. Por mjaft nga Shqiperia, qe jane amatore pokeri, luajne online jo ne website shqiptar.

Per t'kap nje SUREBET ne rradhe te pare duhet shonc i madh qe te kapesh nje 3%. Po te investosh 1.000 stake per te fituar 30 stake eshte idiotllik per mendimin tim. Duhet te kesh teper stake ne dispozicion dhe nje portofol shume te gjere bookmakerash. Duke krahasuar impenjimin e stake me kohen dhe portofolin e gjere, rendimenti ulet shume. Menyra me e thjeshte, per mendimin tim, eshte trading tek Betfair.

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Nje skedine e shpejte dhe pa shume pretendime, stake minimal (0.5/10).

Zurich - Thun GOAL @1.61
    A.Madrid - Gijon 1 @1.36
    Malaga - A.Bilbao 1 @1.61
    Fluminense - Avai OVER 2.5 @1.70
    Coritiba - Cruzeiro 1 @1.72
    Juve - Bologna 1 @1.28

@13.19

Per te mbajt llogarine e basteve (ndeshjet teke) do te keshilloja blogabet.com. Aty biles i ke te ndare edhe me kampionate. Stake eshte nga 1/10 deri 10/10. 1 mund t'a shumezosh me ēfare vlere te duash , une per veten time e kam ulur 1=10

Nuk ka strategji e sistem qe i mund bookmakersat. Ajo qe mund te besh eshte "vjedhja" ne kuota. Dmth vleresimi yt per ndeshjen ne krahasim me kuotat e ofruara. Vetem aty mund te fitosh diēka me shume dhe te perpiqesh te kapesh ndonje surebet ose "green".

Me sistemet e skedinave bej kujdes. Harxhon shume pa e kuptuar. Bej llogarite per vendosjen e 10 skedinave duke krahasuar stake dhe kuoten. Te leverdis me shume te luash 5 ēifte me AH se sa 10 skedina me 3 ndeshje.
    Normal qe kuotat duhen "peshuar" para se me u lujt, se dhe bookmakers'at gabojne. Sa per Surebet, me duket kohe e humbur. Duhet te regjistrohesh tek ndonje faqe qe ti dergoje, duhet te kesh shume llogari e shume lek...nuk ben per mua!
    Kte sistemin e 10 skedinave e kam provuar nja 2-3 here dhe kam dale me fitim gjithmone, dhe nuk e di pse nuk kam vazhduar ne fakt!

Nuk e kam bezdi fare. T'i themi mod t'a ndrroje titullin e temes ne "Bastet dhe Skedinat e BlueBaron dhe Bamba"

Une mbreme humba nje ēift me Interin. Kisha edhe R.Sociedad te cilin e kapa, por e mbrojta me AH. Keto t'Interit s'ma mori mendja se qekan lojtare kaq legena. Nejse iku. Kisha 3/10. Zakonisht s'kam shume fat gjat mesjaves. Sot kam pas shume pune dhe s'kam arrit dot te studioj ndonje ndeshje, mgjs shumica jane kupa. Ndoshta kopjoj keto ndeshjet e tua ...
    Une te premten e kam si shonc...ca fitoj te premten i humb te shtunen dhe djelen!

Nejse mo si perfundim Milani-Udinese dolen 1-1, bashke me Juven dhe Napolin dolen Under, qe ishin ndeshjet me me shume mundsi Over...pashe pak ne fund ndeshjen e MIlanit, 2-3 raste te pastra Udinese, mazalla se nuk shenonte!

Qe te "mundesh" bookmakers'at duhet perdorur strategji fikse e te mos luash me emocione. Plus nje tip Masaniello qe te mbash nje fare kontrolli te buxhetit.

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Nje skedine e shpejte dhe pa shume pretendime, stake minimal (0.5/10).

Zurich - Thun GOAL @1.61 (0-0)
    A.Madrid - Gijon 1 @1.36 (4-0)
    Malaga - A.Bilbao 1 @1.61 (1-0)
    Fluminense - Avai OVER 2.5 @1.70 (3-1)
    Coritiba - Cruzeiro 1 @1.72 (2-1)
    Juve - Bologna 1 @1.28 (1-1)

@13.19

Dy ndeshje qe me dogjen pa shume pretendime

Juve - Bologna. Jam i sigurte nqs do te kishin qene 11 vs 11 Juvja do te kishte fituar. Dalja e Vucinic me te kuqe e demtoi lojen e Juves.

Zurich - Thun. Kisha bindjen se do te ishte nje festival golash mes tyre, fut e bjer, te pakten 2-2. Vendasit e paskan "mbledh" mbrojtjen.

Lujta dhe nji skedine me ndeshjet e kampionatit Brazilian mbreme, nuk do qe nuk do! :@

Coritiba v Cruzeiro 1
    Fluminense v Avai Over 2,5
    America MG v Santos Over 2.5

Atletico Mineiro v Flamengo Over 2,5

Shkon e del 1-1 Atletico M.-Flamengo!!!

Sot e kisha te sigurte X2 e Sienes dhe fitoren Real Betis...po nuk lujta!

Faqja 8 prej 154 FillimFillim ... 6789101858108 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •