Baseball MLB
Toronto - LA Angels 1
Colorado - San Diego 1
CHI Cubs - Milwaukee Brewers 2
@5.27
Baseball MLB
Toronto - LA Angels 1
Colorado - San Diego 1
CHI Cubs - Milwaukee Brewers 2
@5.27
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Bambe, vetem bastet nuk kane teknike. Eshte thjesht ēeshtje fati, vetem perpiqesh t'i shkosh sa me prane.
Une zakonisht perdor statistikat (rezultatet dhe klasifikimin) dhe mungesat e lojtareve. Perpiqem te evitoj gjithmone bastin e dites.
Baste teke luaj gjithmone koeficientet mbi 2.00 ose minimumi 1.90. Ndersa per ēarēafet e skedinave luaj zakonisht favoritet dhe kur ma lejon koeficienti larte i mbroj me AH, si 1X2 ashtu edhe Under/Over. Me ēereket e golave edhe nqs gabon, te lejon te kthesh diēka mbrapsht.
Dakort dakort, se parashikimi shkon deri ne njefare pike duhet dhe pak fat, por me ca programe (flete excel) mund te punohet mire. Problemi im eshte se jam shume agresiv dhe hedh poshte lodhjen e disa diteve.
E njeh Masaniellon?
Ne ēfare kuptimi je shume agresiv ??? Programi excel per ēfare te duhet, per te mbajtur llogarine apo per te krijuar ndonje sistem ???
Masaniellon e njoh, jam perpjekur t'a perdor dikur, por acarim nervash.
Sistemet dhe kombinimet jam perpjekur t'i krijoj gjithmone vete. Ajo qe kam perdorur me shume ka qene sistemi me dy rezultate final fikse, kuota 1.60/1.70 dhe nje variabel per X dhe DC 12. Kuota e X duhet te jete te pakten @3.00 dhe 12 kur te shumezohet me kuotat e rezultateve fikse te jape nje total mbi @2.00.
Krijoni Kontakt