Cuna Jeni Per Noi Bire Sot Mer Hahhahahaha
Cuna Jeni Per Noi Bire Sot Mer Hahhahahaha
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
eshte me mire kur lun me tre ndeshje dhe shpreson te maresh dicka jo shume te madhe por ja vlen , por aman kur u be arsenali 1-1 me iku zari
hahhahaha
Bonusi Eshte Me 5 Ndeshje E Siper
Hahahaha
Edhe mundet. Une e pashe ndeshjen. Pjesen e pare Lecce pati dy raste dhe boni tre gola. Raste raste kishte mo shume lojtare te Lecces ne sulm se lojtare te Milanit ne mbrojtje. Lojtaret e Milanit humbnin topin ne mesfushe dhe rrinin e shikonin. Pastaj, korrnja nga ku doli penalltia e Lecces nuk ishte. Shkurt, Milani pjesen e pare kujtoi se kishte shkuar per piknik.
Pjesen e dyte Milani doli ne lojen e vet. Beri te njejten loje qe ka zhvilluar kunder Palermos e Bates. Nderrimet me Aquilanin dhe Boateng ishin te goditura. Mesfusha morri frymemarrje. Skuadra ishte me e pergjegjshme. Golat ishin pasoje e lojes qe zhvilluan. Nuk kishte takat Lecce te shenonte tre gola nqs Milani s'do kishte fjet gjume pjesen e pare ...
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Atė ditė vetėm loja me Bayern - Napoli mė ka djeg mbi 5000 euro .. dmth ka qen e vetmja ndeshje nė 3 ticketa!!
nė 2 tickets kam pas 2 dhe njė tjetėr qė e kam dhėn mė lart 1 :-) dmth isha i sigurt pėr fitoren e bayern por nga njėra anė thash t'ja jap ene Napolit meqe nė shtepi po ėshtė shumė i fortė.
Po sidoqoft futbolli kėto gjera i ka..
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
ca bohet me kete valencian mer
ababababaa
valencia e leverkusen ato tifozet femra me te bukura ku ti keni
nga grupi i djemve te kesaj teme hahahaahaha po qesh si budallai nga halli
JO SEKS PARA MARTESE
Krijoni Kontakt