Close
Faqja 21 prej 154 FillimFillim ... 1119202122233171121 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 1539
    Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Varet Nga Qeraja E Ambjetit , Por Kjo Ska Shume Rendesi
    Duhet Te Kesh Siguri Qe Ke Lojtare Si Me Te Njohur Ose Klientele Te Perditshme (bastaxhinje)
    Duhet Te Besh Te Pakten 10 Milion Xhiro Ne Muaj Lek Qe Mund Te Fitosh 800 Mij Lek Ne Muaj, Pra Gjithmone Varet Nga Xhiroja Qe Ti Ke Nga Shuma E Lojes Qe Luhet Tek Pika Ku Ti Administron, Sa Me Shum Xhiro Te Kesh Aq Me E Madhe Esht % Jote Si Admin I Pikes Se Llotos...
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga EDUARDI Lexo Postimin
    Varet Nga Qeraja E Ambjetit , Por Kjo Ska Shume Rendesi
    Duhet Te Kesh Siguri Qe Ke Lojtare Si Me Te Njohur Ose Klientele Te Perditshme (bastaxhinje)
    Duhet Te Besh Te Pakten 10 Milion Xhiro Ne Muaj Lek Qe Mund Te Fitosh 800 Mij Lek Ne Muaj, Pra Gjithmone Varet Nga Xhiroja Qe Ti Ke Nga Shuma E Lojes Qe Luhet Tek Pika Ku Ti Administron, Sa Me Shum Xhiro Te Kesh Aq Me E Madhe Esht % Jote Si Admin I Pikes Se Llotos...

Kuptoj.

Po me ndeshjet e mesjaves dhe fundjaves fiton ndonje gje, nqs te mungojne lojtaret e perditshem ???
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Sic Te Thash Dhe Me Lart Fitimi I Pikes Eshte Tek Xhiroja Ditore Qe Ka, Ndoshta Ti Mund Te Mos Kesh Pune Gjate Diteve Te Javes, Por Mund Ta Kompesosh Me Fundjaven Pra Shkon Perseri E Njejta Gje.
    Xhiroja Jote = Fitimi Jot
    Sa Me Shume Xhiro Aq Me Shume Mer Ti Perqindjen Si Pike...me Kupton...

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Sic Te Thash Dhe Me Lart Fitimi I Pikes Eshte Tek Xhiroja Ditore Qe Ka, Ndoshta Ti Mund Te Mos Kesh Pune Gjate Diteve Te Javes, Por Mund Ta Kompesosh Me Fundjaven Pra Shkon Perseri E Njejta Gje.
    Xhiroja Jote = Fitimi Jot
    Sa Me Shume Xhiro Aq Me Shume Mer Ti Perqindjen Si Pike...me Kupton...

Kuptova ... Rrofsh !!!
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

SA PER NDESHJET QE THASH ME PARE QE KUSH KA DESHIRE TE LUAJ TE LUAJ NDESHJET QE KAN JAVET E FUNDIT
    SI PSH Norvegji/Accodeligaen KATER NDESHJET E PARA DOLEN 3+ E SIPER PRA NESE VIJE DICKA NE LOJE MUND TE DILJE PLUS KENAQSHEM...
    NOR D2 90+' HamKam 0-0 Mjondalen IF

Ja pra kisha kte lart me gola...jane ne shtese dhe nuk kan bo asnji gol. Nuk ka te boj ajo qe thu ti. Gjithmone ndeshjet e para dhe te fundit te kampionatit nuk duhen lujt...

Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    E Vertet Bamba E Ndoqa Dhe Un Ne 6 Ndeshje E Vetmja Qe Doli 0-0
    Po Tani Te 6-shta Smund Ti Gjejme....

Po jo me se spo te them gjo une ty se e kisha lujt para se te lexoja ketu, ta kam llafin qe nuk eshte e vertete ajo qe thu ti. Kto kampionatet nordike bojn vete nomalisht shume gola, ska te boj nese eshte fillimi apo fundi. Po qe ne pergjithsi 10 ndeshjet e para dhe te pakten 5 te fundit nuk duhen lujt, flas per kampionatet kryesore qe duhet pak kohe te kuptosh si do ecin, ndersa ne fund dihet qe fillojne i lejn ne baze te interesave.

Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Une Vet Nuk Luaj Jo Se Jam Brenda Ne Kompani Dhe Slejohet Por Ne Pergjithesi Nuk Luaj, Por Me Raste Noi Lek Te Vogel Fundjave E Luj Dhe Zakonisht Kam Kap Flas Per Shume Te Vogla 200 Mij Lek Me E Shumta Dmth 2 Per 200.
    Dhe Me Shum Kam Luajtur Ne Kategorite E Dyta Ligat Kryesore Sja U Kam Besen...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    itash erdha
    santos e pata over me 1.4 pjesen e pare mi la 560 euro pa marr
    ajo meksikania me dogji 6 skedina se e lujta ska gol
    terez a po ca leshin e kishte qe u nda 1-1

ca a ky tersllek qe kemi djema
    JO SEKS PARA MARTESE

Po mos luj cdo ndeshje qe ka keto dite qe nuk lujne kampionatet kryesore se ndeshje leshi ka...gjynof se jan pare!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •