Ty Goldo te paska ik truni me verte. Gol Dusseldorfi ne min 85 me penallti.
Mire qe s'ke shku me i ra albitrit ...![]()
Ty Goldo te paska ik truni me verte. Gol Dusseldorfi ne min 85 me penallti.
Mire qe s'ke shku me i ra albitrit ...![]()
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
o bluebaron hala se kam marre vedin te betohem
kulmi kaq tersllek
hajt ishalla keni fitu ju nej gja
JO SEKS PARA MARTESE
Une kte fundjav nuk u ndava keq. Te shtunen kapa nje skedine vetem me ndeshje te Champions Shqip.
Te dielen me dogji vetem Betis, dhe e vura me gjith pishmanllik.
Vura 1 Palermon me 2.05, 1 Fulham me 2.08 dhe 1 Betis me 1.80. 30 mij Lek per 220 mij lek. Gjithashtu me dogji dhe Milani ne darke qe i luajta 50 euro per fitoren e Milanit, bast tek.
PS: Dag & Red e ka shenuar golin e 2:1 ne minuten e 90+5
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
A nuk o gjynaf? Shif ca skedine kam bo sot :P
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MaDaBeR : 04-10-2011 mė 18:33
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Scunthorpe esht ber 1 me 0 qe ne minute te 25 te pjeses se pare. Ndersa Rochdale eshte bere 1-1 qe ne minute te 66. Pupupupupupu sikur te kishte rene kjo :P
Tė kishin fituar ato bėrlloqet e Athletico Madridit kundėr Sevillės do kisha bėrė namin e lekėve, mė hoqi trurin ajo ndeshje, kėtė skedinė kisha me 50 euro.
Fulham 1
PSG 1
Juventus 1
Young Boys 1
Sturm 1
Palermo 1
Chelsea 2
Athletico Madrid 1
Me 50 euro e luajta nga skedina e kaluar qė e zura mė iku truri si sbėri njė gol ai ekip leshi mė hoqi nga dora afėr 1400 euro.
Sui generis
Bamba e shikoja atė ndeshje nė livestream mė ēmendėn fare gjith ato shance, paramendo Sevilla qė nė pjesėn e parė kishte 5 lojtarė tė ndėshkuar me kartona tė verdh qė deri nė fund u bėnė 7 lojtarė pa pėsuar njė karton tė kuq, kur se do se do, vk.
Sui generis
Krijoni Kontakt