Pro .
Nuk jam unė qė ju thėrras ,por jeni ju qė vini tek unė!
jam pro edhe pse une personalisht nuk mundem te ekzekutoj asnje njeri mundem vetem ather kur ai e ben ate veper qe meriton vdekjen pasi te kaloj ai qast me nuk mund ta ekzekutoj sepse me dhimbsen shum njerzit
edhe zoti ka urdheru qe ata qe bejn shkatrrime ne tok te ekzekutohen dhe na ka then se kjo eshte jet per ju nese jeni qe e dini
Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
Jam kundėr dėnimit me vdekje.
Pėr njė kriminel, dėnimi me vdekje nė krahasim me burgim tė pėrjetshėm pa tė drejtė apelimi do ishte lule.
Njė dėnim me burgim tė pėrjetshėm pa tė drejtė apelimi nė njė burg tė sigurisė sė lartė do ta bėnte njė kriminel qė ti lutej Perėndisė tja merte jetėn sa mė shpejtė qė tė jetė e mundur.![]()
Ju qe keni femije,mund te me thoni sa i doni ato?mund te me tregoni cfar jeni ne gjendje te beni per te pasur nje femij te shendosh dhe te lumtur?mund te me thoni,cfar kishit ber nese dikush grabit femijen e juaj dhe ju prisni e prisni se do ta gjeni,dhe nje dit ju vjen lajmi se femija i juaj kishte qen viktime e nje psikopati apo viktim e nje te rrituri te cilit i ishte kujtuar te keqtrajtonte femijen tuaj,dhe me ne fund te therur apo te masakruar e kishte gjuajtur ne nje kontinier berlloqesh.....pash zotin don dikush prej meshkujve te me thote,se denimi i tij me burg te perjetshem esht i mjaftueshem???? ateher per mua nuk je as mashkull as burr as asgje. mos dhasht Zoti neser femijen tim te me godet vetem nje shuplak dikush...e lere me dicka me teper,se 1000vjet ne burg do kisha ndejt vetem pa ja ther fytin si dele nuk e kisha len.
mos harojm kjo me femijet esht ajo qe me prek mua me se shumti,se per cdo dit lexoj dhe ndegjoj raste te ketilla,dhe jam i mbushur saqe sdij si ta shpreh ate mllefin qe kam ne zemer,e ku jan raste e raste te ndryshme qe meritojn qe kriminelet te vriten,e jo te futen ne burg,pas ca vitesh i leshojn,dhe kur dalin nga burgu,kan reth tyre 5 polic qe e ndjekin hap pas hapi,se ky esht me i dashuri i popullit e duhet ber garde...
e tash cka ndodhi ne gjermani para ca kohe,kishte dhunuar nje vajze 10 vjecare dhe kishte mbytur ate,kishte mbajtur burgun,pasi e kishin liruar perseri kishte sulmuar....qeni mbetet qen,ujku-ujk,keshtuqe berlloqet esht me mir te pastrohen dhe likuidohen sesa te sortohen dhe te mundohet qe prej tyre te besh dicka me vlere
nje rast tjeter ketu afer meje,esht pir idioti dhe ka dalur me vetur ne autoban dhe mori jeten e 3 personave,familje shqiptare nga kosova,edin cfar ekan denuar,per bes?mos gabofsha lejen ja kan mar me koh te caktuar dhe burg 3 apo 5 vjet nuk jam i sigurt...cfar i thua ketij....ket duhet len ne burg per jet.....qe ata tjeret qe pijn uj trimash, le te kujdesen pak me teper....sidoqoft kjo esht tem e gjate,mirepo me cdo kush jam pro denimit me vdekje nese personi qe denohet ka qen vet ai qe ka shkaktuar vdekjen apo malltretimin e ndonje femije.
Jetė e rėndė.......!!!
Me denim me vdekje dhe ta shohin dhe njerezit,qe i ka ikur njeriu me i afert prej ketij personi,te marrin femijen ta perdhunoi dhe ta vrasi dhe te dali mbas 5 ose 10 vjetesh perseri si psychopat,po jo re lol se nuk e sheh dot tjetri duke kaluar ne rruge sikur ska ndodh asgje, dhe keshtu qe do te hakmerret vete dhe e han ai i shkreti burgun per hasmeri............
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
te mbash nje kriminel me taksat qe paguan cdo dit ti si person so gje e mir
me gjith ate denimi i perjetshem ka te mirat e te kqiat e veta
te fusesh dike ne burg per tere jeten me duket nje shpenzim i kote parashe publike...
i bie qe nje fukara qe vuan per buke goje dhe nuk ka shtepi, me mire te vrase dike, sepse perfundon ne nje burg ku i ka tre vaktet e siguruara...
pastaj ata qe flasin per burgim te perjetshem si zgjidhje. burg, burg, burg... nje dite edhe burgjet mbushen. c'te behet pastaj? te ndertohen burgje te reja? apo te lirojme te burgosurit?
para te cuara demb...
edhe te vrasesh dike, ka komplikimet e veta.
qe nuk duhet te denohet kush me vdekje, sepse vetem Zoti ka te drejte te marre nje jete, me duket nje argument krejt banal.
per nje person qe ka vrare e ka prere me vetedije njerez te pafajshe, dhe madje ka pranuar nje gje te tille (pra kemi prova te padiskutueshme), nuk do isha pro vrasjes se tij me keto menyrat "luksoze" qe perdoren sot, por do te isha per ekzekutim publik te ketij maskarai...
nje perdhunues femijesh ta fusesh ne burg? ai nuk vlene asnje cent. eshte llum i shoqerise dhe gjithmone do te jete. pse te shpenzohen para per monstra te tille???
mendim me vlere mu duk ai qe dha behari me lart. do t'i fusesh ne burg? ok. le te hapin kanale, te shtrojne rruge, te thyejne gure etj.
keshtu mund te behen te vlefshem per shoqerine...
Vasudhaiva Kutumbakam
Sondazh i bukur the admiral
100% Pro.
Do kishte nje spastrim te mbeturinave shoqerore dhe per rjedhoje do ishte nje jete e shkelqyer.
Shpresoj te kete nje referendum per kete
Revolution 1848
Denimi me vdekje ,eshte i dalun nga parajsa . 100% Pro denimit me vdekje per kriminelet e rrezikshem
Krijoni Kontakt