jam pro,nje gje e tille do te reflektonte pozitivishte ne shoqri,dhe do ulte shkallen e kriminalitetit
jam pro,nje gje e tille do te reflektonte pozitivishte ne shoqri,dhe do ulte shkallen e kriminalitetit
burgjet kerkojne shpenzime ,e din sa i kushtone shoqerise nje i burgosur!?
Mereni me mend situaten kur nje kriminel monstruoz denohet psh me burg 40 vjet,i mer jeten te tjerve,i shkateron jeten te afermeve te viktimave dhe me e keqja te afermit e viktimave duhet paguar mbajtjen e tij ne jet (ne burg) duke paguar taxa!
PRO, per pedofilet edhe denimi me vdekje e eshte pak.
U cant judge a book by its cover but you can tell its price
Jam pro denimit me vdekje per kriminelet.
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Jam pro per keto kategori njerezish.
1. Vrases seriale
2.Pedofile
3.Vrases per shkaqe te dobeta(njeri i thote shkerdhat tjetri nxjerr pistoleten e vret ,ose me ka ngacmu dashnoren etj)
4.Perdhunues
SHQIPERIA MBI TE GJITHA
Jame pro denimit me vdekje pse jo kur njeriu e ben kerimin edhe denimin dueht ta merr te merituar dhe at shume shpejte ...
Ka shume raste te cilet e meritojen kete denim,sikur eshte rasti ne rahavec kur e mbyten djalin e vetem ne at familje edhe kur gjat luftes i kishin shkuar edhe disa antar tjer,,
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prishtina2010 : 18-12-2010 mė 05:08
pro, sidomos per ata qe nuk kan "guilty conscious"....pasi nese nuk do reflektojn aspak gabimin e tyre, atehere merritojn te njejten denim qe i dhan viktimave te tyre...do ishte shume mire nese i denojn ne te njejten menyre..pshm, nese pren dike copa copa...atehere denimi i tyre duhet te jet ne tenjejten menyre
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 30-06-2011 mė 13:26
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt