Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6

Libra ne drejtime te ndryshme te botes se biznesit qe do te rekomandonit!

E di qe ka tema te tjera ne forum rreth librave qe po lexojme kohet e fundit, megjithate kjo teme eshte specifike per libra ne fushen e Finances, Kontabilitetit, Ekonomise, dhe biznesit ne pergjithesi. Po flasim per libra jo-akademik qe do te rekomandonit.

Po e filloj une atehere:

Libri qe po lexoj tani (kur mundem) eshte "NO ONE WOULD LISTEN: A TRUE FINANCIAL THRILLER" nga Harry Markopolos, njeriu pergjegjes per zbulimin e Bernie Madoff's $65 Billion Ponzi Scheme. Nqs ju pelqejne zbulimet e skandaleve financiare, ky eshte nje liber qe vertet ja vlen.

Ke liber do te rekomandonit ju?
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INFINITY© : 13-12-2010 mė 02:56

Nje liber tjeter qe ka marr shume cmime dhe ka qene ne listen e NY Times Bestsellers per 6 muaj eshte: Too Big to Fail: The Inside Story of How Wall Street and Washington Fought to Save the Financial System -- and Themselves.

Nqs jeni kureshtar te dini se cfare ndodh mbas kuintave ne Wall Street ne kohe krize, kete liber nuk do ta leshoni nga dora. Nje nder te preferuarit e mi!

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Keto libra jane te perkthyera ne gjuhe te tjera?

The Creature from Jekyll Island: A Second Look at the Federal Reserve by G. Edward Griffin

Nqs keni nje mendje te hapur dhe doni te dini me shume se nga vijne ato leket qe keni ne portofol, si, pse, nga kush, per ke, me c'qellim, etj...etj, lexoni kete liber. Mua me pelqejne Conspiracy Theories, megjithate edhe nqs nuk ju pelqejne, nuk besoj se ky liber do ju zhgenjej. Thjesht do ju hapi syte!

(Eshte i perkthyer dhe ne Japonisht dhe Gjermanisht)

Nqs ka ndonje qe ka lexuar libra ne kete fushe dhe nuk e ka problem t'i ndaj me ne, mos ngurroni te shkruani se jam kurioze te di cfare librash interesant dhe informues ka ne librarite tuaja.

Po ashtu, nqs ka nga ata/ato qe jane lodhur nga nen-forumi i muzikes apo Grupmoshat e Komunitetit dhe se c'u hipen e vendosin te lexojne nje nga keto librat dhe duan t'i diskutojne, mos hezitoni.

Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anėtarėsuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    FREAKONOMICS...Steven D. Levitt & Stephen J.Dubner

Une e kam lexuar ne anglisht dhe eshte me te vertete argetues dhe mesimdhenes. Ne shqip nuk e di si mund te jete..
    https://www.behance.net/robberysk1100

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •