Close
Faqja 15 prej 32 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 320
    el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Pyetje per ata qe jane kunder mendimit te MASH:

1. Duhet te lejohet veshja e nxenesve me rroba nazistesh?
    2. Fashistesh?
    3. Kryqezatoresh?
    4. Diktatoriale enveriste?
    5. Feshe tjera qe parashohin mbulimin e tere trupit?

Nese Po, perse?
    Nese Jo, perse?
    (Me cilet argumente?)

Pyetjet jane te menduara per te treguar se juridikisht, pra ne kontekstin e lirive themelore dhe neutralitetit te shtetit, ndalimi i shamise eshte teresisht ok.
    Pergjigjuni dhe do e shohim.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Pyetje per ata qe jane kunder mendimit te MASH:

1. Duhet te lejohet veshja e nxenesve me rroba nazistesh?
    2. Fashistesh?
    3. Kryqezatoresh?
    4. Diktatoriale enveriste?
    5. Feshe tjera qe parashohin mbulimin e tere trupit?

Nese Po, perse?
    Nese Jo, perse?
    (Me cilet argumente?)

Pyetjet jane te menduara per te treguar se juridikisht, pra ne kontekstin e lirive themelore dhe neutralitetit te shtetit, ndalimi i shamise eshte teresisht ok.
    Pergjigjuni dhe do e shohim.
    UNE JAM PRO TE GJITHAVE PERVEC PIKES 5, sepse nuk lejon identifikimen e personit.

degjoje cfare marrezirash thote zv.ministrja per kete dekretin e MASH. e kam postura videon para ca ditesh. thote:
    do ndalohen ato qe shpojne veshte dhe hunden. do ndalohen edhe ata qe kane modele te cuditshme flokesh...
    hahahah.
    ky eshte kulmi i marrezise per mua per mua.
    TI CFARE MENDON?
    nese drejtorit nuk i pelqen modeli im i flokeve, te vije e te me prese floket?????
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    UNE JAM PRO TE GJITHAVE PERVEC PIKES 5, sepse nuk lejon identifikimen e personit.

degjoje cfare marrezirash thote zv.ministrja per kete dekretin e MASH. e kam postura videon para ca ditesh. thote:
    do ndalohen ato qe shpojne veshte dhe hunden. do ndalohen edhe ata qe kane modele te cuditshme flokesh...
    hahahah.
    ky eshte kulmi i marrezise per mua per mua.
    TI CFARE MENDON?
    nese drejtorit nuk i pelqen modeli im i flokeve, te vije e te me prese floket?????
    Nuk e kam pare kete video, por thjeshte nga fakti qe nje qeveri demokratike si kjo e jona ,qe ka pozicionuar veten si kundershtare e flakte e komunizmit, nuk mund te beje ligje qe te rikthejne dhunen e dikurshme.Floket na i kane prere dhe rrobet gjithashtu.
    Sa per temen,shkola shqiptare ka per detyre paresore te pregatise nje breni te afte per tu pershtatur e integruar ne perendim dhe jo vetem ne shqiperi, pasi virdikti i ketij populli eshte te bashkejetoje me vendet e krishtera te europes se bashkuar.Ne eurpoe nuk shkohet me callma e as me thase ne koke ,as me kuran qe sjell kundershti, acarim,konflikt, por me bibel e ne pa mundesi si nje qenje e mjere ateiste.Kjo eshte pergjegjesia e shkolles, e kush don pranon ate program te sajin kush nuk deshiron , shkon ne shkollat fetare islamike apo ne shkolla private.Shkolla publike eshte nje disipline ku nxenesit duhet ti nenshtrohen asaj.Femijet nuk gezojne te drejta te plote.Shume prej ketyre te drejtave dhunohen nga prinderit dhe nje pjese e tyre nga shkolla.Pas moshes 18 vjec femijet gezojne te drejta te plota para ligjit.Nese nje prind kerkon te luaje me fatin e femijes se tij duke e mbuluar ate dhe duke e ushqyer me nje edukim ne kundrshtim me edukimin e mejdisit qe realish femija e tij do te kete neser ky, eshte nje mekate i tij dhe jo i ligjit. Shkolla e demokracia nuk eshte rrumpalle.

Por, une jam per nje prononcim te hapur te politikes dhe intelektualeve qe i paraprine shqiperise.Ato nuk duhet te hedhin ligje ne nje terren te pa pregatitur, pasi keshtu ligjet deshtojne.Me pare duhet te pregatitet mejdisi, te sqarohet haptazi qendrimi , vizioni i shkolles dhe i shtetit, te punohet nga institucionet per ti treguar popullit se kush qeme , si jemi, si duhet te jemi.Dhe me pas hidhet ligji N.1,2,3....etj.aq sa do te jene te nevojshme per te drejtuar shoqerine.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Nuk e kam pare kete video, por thjeshte nga fakti qe nje qeveri demokratike si kjo e jona ,qe ka pozicionuar veten si kundershtare e flakte e komunizmit, nuk mund te beje ligje qe te rikthejne dhunen e dikurshme.Floket na i kane prere dhe rrobet gjithashtu.
    Sa per temen,shkola shqiptare ka per detyre paresore te pregatise nje breni te afte per tu pershtatur e integruar ne perendim dhe jo vetem ne shqiperi, pasi virdikti i ketij populli eshte te bashkejetoje me vendet e krishtera te europes se bashkuar.Ne eurpoe nuk shkohet me callma e as me thase ne koke ,as me kuran qe sjell kundershti, acarim,konflikt, por me bibel e ne pa mundesi si nje qenje e mjere ateiste.Kjo eshte pergjegjesia e shkolles, e kush don pranon ate program te sajin kush nuk deshiron , shkon ne shkollat fetare islamike apo ne shkolla private.Shkolla publike eshte nje disipline ku nxenesit duhet ti nenshtrohen asaj.Femijet nuk gezojne te drejta te plote.Shume prej ketyre te drejtave dhunohen nga prinderit dhe nje pjese e tyre nga shkolla.Pas moshes 18 vjec femijet gezojne te drejta te plota para ligjit.Nese nje prind kerkon te luaje me fatin e femijes se tij duke e mbuluar ate dhe duke e ushqyer me nje edukim ne kundrshtim me edukimin e mejdisit qe realish femija e tij do te kete neser ky, eshte nje mekate i tij dhe jo i ligjit. Shkolla e demokracia nuk eshte rrumpalle.

Por, une jam per nje prononcim te hapur te politikes dhe intelektualeve qe i paraprine shqiperise.Ato nuk duhet te hedhin ligje ne nje terren te pa pregatitur, pasi keshtu ligjet deshtojne.Me pare duhet te pregatitet mejdisi, te sqarohet haptazi qendrimi , vizioni i shkolles dhe i shtetit, te punohet nga institucionet per ti treguar popullit se kush qeme , si jemi, si duhet te jemi.Dhe me pas hidhet ligji N.1,2,3....etj.aq sa do te jene te nevojshme per te drejtuar shoqerine.
    po si nuk mund te rrini dot pa luajtur rolin e misionareve o njerez?
    akoma me ate mitin e europes se krishtere ti??? europa eshte laike.
    periudha kur europa ka qene me e krishtere se kurre, sot quhet periudhe e erret nga vete europianet.
    eshte periudha e inkuizicionit. atehere krishterimi ka qene me i pranishem se kurre ne shtet.
    pastaj ti shfaq nje hipokrizi te tejmase ketu.
    ne nje ane flet per hyrje ne europe, e ne ane tjeter thua qe te ndalohet ajo qe europa e lajon.
    do te jesh europian? atehere lejo simbolet fetare ne shkolle...
    faktet flasin qarte.
    ligjet e shteteve te BE-se, vendimet e parlamentit europian etj etj. te gjitha jane te qarta, e zeza ne te bardhe.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anëtarësuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    Ky eshte nje ligj per tu pershendetur.

Dhe nuk ka si te ishte ndryshe. Percaktohet qarte nga kushtetuta. Ne jemi shtet laik. Simbolet fetare nuk ua ndalon njeri. Le te shkojne ne Xhami dhe le te vene njezet perce. Ne shkolle jo!
    Ne shkolle vihet per te mesuar jo per te ushtruar te drejten fetare. E drejta fetare ka institucionet e saj.
    Shkolla ka te drejte te nxjerri rregullore e saj dhe askush nuk ka te drejte ta mohoj kete te drejte te saj.
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    akoma me ate mitin e europes se krishtere ti??? europa eshte laike. ............
    Evropa eshte e krishtere dhe laike! Njera gje nuk perjashton tjetren........
    Jarigas

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga peshkaqeni33 Lexo Postimin
    Percaktohet qarte nga kushtetuta. Ne jemi shtet laik.
    hmmm. po spanja, britania, gjermania, austria, suedia, amerika, kanadaja etj etj a thua nuk jane shtet laike??????
    apo do i mesojme ne se cfare eshte laiciteti i vertete, sepse s'dine gje ato. lol.
    ne qe deri para 20 vjetesh as floket nuk na linin t'i rrisnim.
    c'eshte kjo? nostalgji nga e kaluara???

shteti eshte laik, jo personi.
    ka ndryshim ketu.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anëtarësuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    hmmm. po spanja, britania, gjermania, austria, suedia, amerika, kanadaja etj etj a thua nuk jane shtet laike??????
    apo do i mesojme ne se cfare eshte laiciteti i vertete, sepse s'dine gje ato. lol.
    ne qe deri para 20 vjetesh as floket nuk na linin t'i rrisnim.
    c'eshte kjo? nostalgji nga e kaluara???

shteti eshte laik, jo personi.
    ka ndryshim ketu.
    Ata nuk perballen me nje kultur kaq te erret dhe te prapambetur sic eshte islami me nje intensitet te till. Imagjinoje 30 nga 35 nxenesit e klases te jene me perce. Cfare mesimi mund te behet atje!!!!

Keto i ndaloi Turqia!

Feja nuk duhet te behet inkuizitive(te zeje peng individin).
    Ndryshuar për herë të fundit nga peshkaqeni33 : 09-01-2011 më 21:05
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-07-2010
    Postime
    227
    peshkaqken .krokodili ti akoma nuk paske njohuri per veshjen ne islam

si e para mbulesa nuk eshte simbol ne islam ,por eshte detyrim ,njejte sikur ndalimi i alkoolit mishit te derrit,vjedhja, prostitucioni dhe shume gjera tjera.Ju akoma nuk keni njohuri elemantare per disa ceshte dhe menjeher na sjellni mendimet tuaja , qe nuk perkasin me realitetin por me shume kane te bejne me urejtjen fetare

dhe e dyta cfar kupton ti me fjalet PERCE, NIKAB ,BURKE ???

veshja islame eshte e definuar qarte me kuran .

nga njera ane ndaloni mbulesat ndersa NENE JUAJ BOGORODICA nene e JEZU KRISHTIT eshte me shami, NENE JUAJ TEREZA ESHTE ME SHAMI na e cavet ****** duke festuar 100 vjetorin e saj, perse ketu shteti nuk eshte laik.....hmm laik e din ti dhe te tjeret cfar do te thote fjala L A I K ?????

NJE SHOK I IMI THOTE , SIKUR TE KISHTE QENE NJE BUDALLA KOLLAJ DO E KISHIM ,POR HALL I ZI QE KA SHUEM SA QE EDHET TRENI NUK I MER DOT

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga Muhamer Lexo Postimin
    peshkaqken .krokodili ti akoma nuk paske njohuri per veshjen ne islam

si e para mbulesa nuk eshte simbol ne islam ,por eshte detyrim

Perparsja e zeze ne shkollat shqipe nuk eshte simbol por eshte detyrim

NJE SHOK I IMI THOTE , SIKUR TE KISHTE QENE NJE BUDALLA KOLLAJ DO E KISHIM ,POR HALL I ZI QE KA SHUEM SA QE EDHET TRENI NUK I MER DOT
    Ke te drejte per kete qe thua.........I paske numeruar mire atje ku shkon e falesh

Faqja 15 prej 32 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •