Close
Faqja 9 prej 18 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 178
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Zėvendėsministrja Ēitkau - Sjelljet e partive tė tjera janė produkt i nervozes sė tyre, ngase janė tė befasuar me fitoren e PDK-sė...
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Komunikatė nga konferenca pėr media
    13 DHJETOR 2010 - E Hėnė 16:09 Lėvizja VETĖVENDOSJE! shpreh indinjatėn ndaj procesit zgjedhor tė zhvilluar dje. Ndėrkohė qė sipas tė gjitha tė dhėnave nga terreni ne kemi patur mbėshtetje popullore, kjo mbėshtetje nuk ka arritur tė pasqyrohet nė pėrfundim. Kjo pėr shkak tė vjedhjeve, pėr shkak tė shtimit artificial dhe tė paligjshėm tė votave pėr parti tė tjera dhe pėr shkak tė papėrgjegjshmėrisė kriminale tė organizatorėve tė kėtyre zgjedhjeve.

Pas shqyrtimit tė imtėsishėm e tė detajuar qė i kemi bėrė procesit tė mbajtur dje kemi marrė vendimin qė tė mos i pranojmė e tė mos i njohim rezultatet nė Decan edhe nė Malishevė, si edhe nė Drenas e Skėnderaj. Nė kėto komuna pėrveē shformimeve tė vullnetit tė votuesit, pėrveē problemeve me votimet e numėrimet, zgjedhjet e djeshme janė karakterizuar nga brutaliteti dhe dhuna.

Kjo dhunė e ky brutalitet ka dėmtuar rėndė zgjedhjet, jo vetėm nė dy-tre komuna por proporcionalisht nė tė gjithė territorin e Kosovės. Deri mė tani VETĖVENDOSJA ka faktuar 118 raste tė dhunės, nga tė cilat 23 janė dėrguar nė KQZ dje, e 16 tė tjera jemi duke i ēuar sot.

Prej kėtyre rasteve, sot duam tė denoncojmė publikisht flagrancėn e djeshme nė Malishevė e nė Irzniq tė Deēanit.

Pėr rastin e Malishevės kemi tė pranishėm aktivistėt e VETĖVENDOSJES qė janė rrahur e janė kėrcėnuar, Hazir Krasniqin, Berat Krasniqin si dhe komisionerin Burim Berisha, ndėrsa nga Deēani kemi tė pranishėm aktivistat e VETĖVENDOSJES Dardan Molliqaj dhe Nol Nushi.

Malisheva

Hazir Krasniqi – i rrahuri; Berat Krasniqi – i kėrcėnuar me revole; njė komisioner i kėrcėnuar, Burim Berisha.

1. Menjėherė pas mbylljes sė vendvotimeve rreth orės 19.30 afėr Selisė sė Lėvizjes VETĖVENDOSJE! nė Malishevė ndodhi njė kėrcėnim me armė nga njė militant i PDK-sė Veli Morina i njohur nė popull si Veli Banuku. Rasti pėr fat tė mirė pėrfundoi pa tė vrarė. Militanti i PDK ėshtė i njohur si njeri i biznesit dhe i tendereve. Policia (njėsia speciale) reagoi menjėherė duke e futur gjendjen nėn kontroll. Militanti i PDK u mor nė polici ndėrsa tė lėnduarit nga simpatizantėt e Lėvizjes VETĖVENDOSJE! u dėrguan nė Kontroll shėndetėsor. Tė lėnduar nga Lėvizja VETĖVENDOSJE! janė: Berat Krasniqi (djali i dėshmorit Imer Krasniqi), Bujar Krasniqi dhe Agim Krasniqi.

2. Qendra e votimit nė Bajė (3032a) nė orėn 23.50. Mbrėmė gjatė procesit tė votimit nė pikėvotimin numėr 3032a, nė fshatin Bajė tė Malishevės ėshtė sulmuar vėzhguesi ynė Hazir Krasniqi, i cili ėshtė grushtuar dhe shqelmuar nga militantė tė PDK-sė. Pas rrahjes Hazir Krasniqi ėshtė kėrcėnuar me vrasje nga njėri nga militantėt Behlul Limaj (i afėrt i Fatmir Limajt), i cili nė tentativė e sipėr ėshtė kapur nga policia duke ia drejtuar revolen Hazir Krasniqit.

3. Gjatė ditės nė kėtė qendėr ėshtė kėrcėnuar edhe komisioneri Burim Berisha, “mėkati” i tė cilit ishte se nuk i lejonte njerezit tė hyjnė e tė votojnė nga dy herė dhe i rezistoi korruptimit. Atė e ka kėrcėnuar Vesel Krasniqi me fjalėt se “e dimė qė je i vetmi djalė nė familje dhe ti e di mirė ēfarė tė gjen, a e di qė je nė Bajė” etj.

Decan (Irzniq)

Dardan Molliqaj

1. Qendra e votimit nė Irzniq (0106 C) pas orės 17:00.

Incidenti ka filluar nė klasėn nr. 06, ku anėtarėt e AAK-sė, nė krye me Naser Mazrekaj, Faton Lokaj dhe Fisnik Tolaj kanė bllokuar vendvotimin nė mėnyrė tė dhunėshme dhe kanė filluar manipulimin e votave, mbushjen masive tė kutive tė votimit, pėr t’u pėrhapur mė tej nė tetė klasėt tjera. Ky akt ėshtė parė nga vėzhguesit dhe komisionerėt e Lėvizjes VETĖVENDOSJE! dhe Partisė FER dhe ka vazhduar edhe pas arritjes time atje.

Nė momentin kur kam arritur nė qendrėn e votimit nė Irzniq, pėrkatėsisht te vendvotimi 0106/06 C, komisioneri dhe vėzhguesi i VETĖVENDOSJE! kanė qenė tė bllokuar dhunshėm brenda klasės nga personat e lartpėrmendur. Ndėrkohė jashtė klasės, nė korridoret e shkollės rrinin kėrcėnueshėm dhjetėra militantė tė tjerė, bashkė me Nasim Haradinaj i AAK. Janė lajmėruar prej nesh policia dhe menaxheri i qendrės nė Irzniq, Shaban Zejnaj.

Menaxheri i qendrės Shaban Zejnaj dhe Policia e Kosovės (policėt me numrat 4725 dhe 3707 si dhe polici Xhavit Nimonaj), lidhur me kėtė rast kanė deklaruar se nuk mund tė ndėrmarrin masa dhe se gjendja ėshtė jashtė kontrollit tė tyre.

Nė kėtė qendėr votimi janė kėrcėnuar vėzhguesit dhe komisionerėt e VETĖVENDOSJE!, prandaj ėshtė marrė vendim qė tė tėrhiqen vėzhguesit dhe komisionerėt e Lėvizjes VETĖVENDOSJE!

Duke parė se situata ėshtė jashtė kontrollit Lėvizja VETĖVENDOSJE! ka tėrhequr vėzhguesit dhe komisionerėt nga kjo qendėr votimi, tė cilėt janė pėrkrahur edhe nga vėzhguesit dhe komisionerėt e FER-it.

Lėvizja VETĖVENDOSJE!

Sekretariati pėr media dhe komunikim

Erzen Vraniqi 045 209 632
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    hysen..

sa mire po e dijke se.. kush fiton ne votime i shtrihet dora miqesore..
    mos harro se nji bashk partiaku juaj nuk i shtriu doren fitimtarit e luftarit e atdhetarit uk bytyq.. por ate qe frymezonte aso kohe ne antaresine tuaj..shtabi politik.. pra.. kallashin..

mos harro shoki sami..

ne kte forum asgje nuk harrohet.. sepse nuku pjer.dhim per konjuktura e per thas me para te llojit qe mbajke sabri fejzullahi.. e ti ndrrojm principet..

as nuk pje.rdhim per festa qe organizon sabri novoselli neper rognera kur vriten kundershtaret.. politik..
    ktu vazhdojn te ruhen principet..

..

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-11-2010
    Postime
    26
    Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin
    pergjithmon Hashim Thaqi

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Shumė gabim pa_dorėza. Nuk flitet me paragjykime.
    Sa pėr dijeni, po tė tregoj ty dhe tė tjerėve sikur ti se unė me LDk-nė jam ēkumbaruar nga vitit 1991, kur ti dhe bashkėmendimtarė si ti na shanit pse po e lėshojmė LDK-nė. Po aso kohe e ringjallėm PNDSH-nė ( Partia Nacional Demokratike Shqiptare ) dhe ne jemi tė parėt nė Drenicė qė nxorėm as kohe revistėn e parė kombėtare "Trojet tona" ( besoj tė kesh dėgjuar pėr kėtė ). Ishte kjo njė revistė qė mendonte ndryshe nga ē'mendonte "Bujku" i asaj kohe.
    Po unė jam mėsuar me tė shara prej tė paditurve, disa prej tė cilėve, kur janė vetėdijėsuar kanė kėrkuar falje. Unė do tė kėrkoja prej teje qė tė heqėsh nga kjo rrugė qė ke zėnė.
    Nuk i bėjmė nder Drenicės nėse pėrkrahim tė padrejtėn. Unė them se Drenica ėshtė mė e madhe se individi dhe unė nuk e nxij Drenicėn time pėr individ.
    Nėse je drenicak, si e vlerėson rastin e mbrėmshėm kur kryetari i kėsaj partie doli pėr tė festuar ende pa u komunikuar votat. A ėshtė burrėrror ky gjest i tij, kur ka pasur mundėsi tė kishte edhe viktima nga ky gjest. Ec e mos flit mirė ta zėmė pėr Isanė kur ai doli dhe i largoi simpatizantėt e vet. Po Isa Mustafa, edhe pse ėshtė i tjetėr partie ėshtė tjetėr brumė!!
    Tjetra. Po e zėmė cfarė fitoreje ėshtė nėse po i fituaka 30, 31, 32 % tė votave. A mund tė formojė qeveri me kėtė pėrqindje?
    Po nėse tė gjitha partitė bojkotojnė dhe thonė: nuk duam koalicion me PDK cka ta merr mendja se do bėhet?!
    vERTET E KOM FITUAR BINDJEN SE JE I MADH ,PORE SA NJI MAL.. PER KETE TANI PO E KUPTOI.Deshira e disa sipatizuesve te PDK se do dal si e para ne keto zgjedhje me sa une e kuptova nga shum miq e shok lente te kuptoi se nuk u gezuam edhe aq... se do marim pushtetin ,pore qe ju mundem .
    Kjo ishte arsyja e tyre siq dukej ..per fest.
    Disa shok i pysja po tani si do vazhdoni, e pergjigja ishte se serbin do e bejm kryetar mbase nuk po na dojn ..pra ne ket peshore i bie se edhe po te ju urrenin ju po shpreheni edhe me urrejtes.
    Kjo po me ben te ndjehem se kemi te bejm me nji shoqeri te pa norma e vlera komtare.
    Thon nji fjale as i pari e as i fundit.
    Sipas logjikes se disave se poqese je drenicas duhet te mendosh diametralisht kunder pjeses tjeter te Kosoves .
    Per mendimin tim te tillet nuk shofin me lart se hunda.
    Zotri ,Kosova esht e vockel per nga teritori dhe krushqit jon aq te binjakzuara dhe poqese politika nderhyn ne familje i bije pa marifet dhe magjuphane si i themi.
    Aq jon politizuar njerzit sa vetem sot me esht dash te genjeja sa her duhesha te thosha se voten ja dhash ldk ,tjetrit pdk e tjetrit e tjetrit sa edhe nji parti e djallit po te ishte ne votime sigurisht se do gjendeshin simpatizan qe do me duhej te genjeja se ekom dhen voten per Iblisin.
    Ndoshta kalohet ky marifet i kohes ,shpresoi insha Allah se punet nuk i kemi hiq ne qetele.
    Shpresoi te me kuptoni se kom perdor fjal te migjes... insha Allah.
    Me te mira Zotri Drenicas.

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anėtarėsuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    mir bre burra une pse ju kam kerku falje ose pse ju kam than ju kerkojn ndjes moderatorve nese gabova diqka , nuk duhet me ja ndrru titullin e temes.
    lerene titullin ashtu siq ishte .
    PDK-ja ka fitu edhe pik.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-11-2010
    Postime
    26
    Citim Postuar mė parė nga Boy_XL Lexo Postimin
    mir bre burra une pse ju kam kerku falje ose pse ju kam than ju kerkojn ndjes moderatorve nese gabova diqka , nuk duhet me ja ndrru titullin e temes.
    PDK-ja ka fitu edhe pik.
    o ti djal_xl , PDK perher ka me fitu .

Citim Postuar mė parė nga Boy_XL Lexo Postimin
    PDK-ja ka fitu edhe pik.
    e paskan bėrė temėn lesh harapi o Boy_XL.
    Me kėtė temė i paskan bashkuar tri tema. E imja ka qenė

Ēmenduria e PDK-sė!!

prandaj tash i ka humbur kuptimit krejt temave, sepse janė tema qė kanė trajtuar tri ēėshtje tė ndryshme.

1. Ti ke folur se po festohet ende pa u konfirmuar rezultatet.
    2. Unė e kam cuajtur cmenduri tė kryetarit tė PDK-sė festimin pa dalė ende rezultatet dhe si pasojė mund tė kishte edhe viktima. Bile e kam quajtur "rrugaēėri". Drenicaku burrė nuk bėn kėshtu.
    3. tema tjetėr ka qenė: kėtu mund tė uroni fitoren e PDK-sė. SI duket ndonjė militant i PDK e ka futur edhe temėn tėnde edhe temėn time nė kėtė qenefhane duke i devalvuar fare!

Unė do tė kėrkoj qė postimet e mia nė kėtė temė tė fshihen krejt!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 13-12-2010 mė 12:35
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anėtarėsuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar mė parė nga projekti21_dk Lexo Postimin
    e paskan bėrė temėn lesh harapi o Boy_XL.
    Me kėtė temė i paskan bashkuar tri tema. E imja ka qenė

Ēmenduria e PDK-sė!!

prandaj tash i ka humbur kuptimit krejt temave, sepse janė tema qė kanė trajtuar tri ēėshtje tė ndryshme.

1. Ti ke folur se po festohet ende pa u konfirmuar rezultatet.
    2. Unė e kam cuajtur cmenduri tė kryetarit tė PDK-sė festimin pa dalė ende rezultatet dhe si pasojė mund tė kishte edhe viktima. Bile e kam quajtur "rrugaēėri". Drenicaku burrė nuk bėn kėshtu.
    3. tema tjetėr ka qenė: kėtu mund tė uroni fitoren e PDK-sė. SI duket ndonjė militant i PDK e ka futur edhe temėn tėnde edhe temėn time nė kėtė qenefhane duke i devalvuar fare!

Unė do tė kėrkoj qė postimet e mia nė kėtė temė tė fshihen krejt!
    jo projketi 21 shiko aty ende pa hy tek tema i sheh njerz qe e drejtojn ket rubrik
    jan albo dhe edlir me sa e di.
    nejse kjo nuk osht fer ,real

Faqja 9 prej 18 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •