Close
Faqja 4 prej 18 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 178
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga deqani2009 Lexo Postimin
    PDKE-se urime fitorja kjo eshte e vertet edhe pa u zyrtarizu nga kqz...se te gjitha partit jane ne qendrat e vendvotimeve dhe te gjitha i kan rezultatet e qdo qender ,,e ato po e din s esi kan humbur si isa ashtu edhe aak,,akr etj...po keta duhet te mesohen edhe ti urojen njera tjetres e jo ti kontestojen deri ne minutat e fundit te gjithe dileshin dhe thojeshin gjdo gje ne rregull kur votat numrohen jo,,dhe i kontestojen rezultatet siq jane ato ne drenice kur te gjithe e dimi atje se gjithe here jane dalur ne votime me shume se 80 perqinde e votuseve ,e nuk i marrin parasyshe se gjate ketyre tri vitev gjdo rruge eshte rregulluar ne gjdo fshat dhe eshte e pa mundur mos ta perkrahin thaqin e gjithe drenica ..........urime fitorja pdk-se ralitet
    Nje koment shum i menqur,po nuk dij z.projektit pse i dhemb fitorja e vendlindjes se tij??(Nuk dij nese eshte Gidemasha e projekti i njejti person-por sypozoj qe po)
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Ja cka mė shkruan njė drenicak...

"Para pak ditėsh, zvkryeministri hajredin Kuqi ishte nė Skenderaj dhe e la njė mesazh tė keq. U tha drenicasve: Nga Aviano e kėndej vota juaj tė jetė 100 pėr qind pėt PDK."
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga projekti21_dk Lexo Postimin
    "Para pak ditėsh, zvkryeministri hajredin Kuqi ishte nė Skenderaj dhe e la njė mesazh tė keq. U tha drenicasve: Nga Aviano e kėndej vota juaj tė jetė 100 pėr qind pėt PDK."
    Thashethemet ishin gjithmone prioritare per grat,tani u ndrruan vendet!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Thashethemet ishin gjithmone prioritare per grat,tani u ndrruan vendet!
    Nuk jane thashetheme, por kjo eshte menyra si votohet neper vendet rurale ne Kosove. E caktojne nje me shku me votu per tere familjen, axhallaret, dajallaret - bile e shohin si tradheti njoni me dale jashte linjes familjare votuese.

Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Nje koment shum i menqur,po nuk dij z.projektit pse i dhemb fitorja e vendlindjes se tij??(Nuk dij nese eshte Gidemasha e projekti i njejti person-por sypozoj qe po)
    Po e panjohura ai jam. Nuk mė dhemb aty, pėrkundrazi kam dėshirė kur fiton Drenica dhe Drenica do tė fitojė, por jo kėshtu.
    Unė jam i vetmi qė nė avatarin tim e them hapur se jam drenicak dhe asnjėherė nuk e kam mohuar se jam drenicak dhe as do ta mohoj.
    Shikoji pak mė lart fotot qė i ka bėrė miku Halil Xani.
    Bisedo pak me popullin dhe tė tregojnė sa janė tė kėnaqur me kėtė politkė qė po udhėhiqet. Mua nuk mė pėlqejnė lokalizmat e krahinarizmat dhe kosoava nuk pėrfaqėsohet as barazohet as me Drenicėn, as me Decanin, as me Llapin. Kosova ėshtė mė e madhe se gjithė kėto.
    Gjesti i sontėm i kryetarit tė kėsaj paritie ka qenė kaq i ulėt sa njeriu vėrtet dyshon: ka qenė i dehur, apo ėshtė i cmendur.
    Fundja cfarė fitoreje i thonė? Hajde po fituaka 30, 31, 32 %. A mund tė krijojė qeveri me njė parti? Jo. I duhen sė pakut tri parti tjera.
    Plus cilado parti qė ta marrė pushtetin e ka shumė keq, se Kosova do tė pėsojė kolaps. Si do tė pėrmbushen premtimet qė ka dhėnė. Bile, partitė vetė duhet tė thonė: vazhdoni ju, se nuk i adalim gjendjes qė keni krijuar. Vetė e keni krijuar kėtė situatė, vetė dilni prej saj!

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Me sa duket vėrtet i paska fituar zgjedhjet PDK-ja, por kjo nuk thotė asgjė se kush do tė qeveris vendin nė tė ardhmen, pse e mendoj kėtė, secili qė njeh sadopak politiken e Kosovės kėto kohėt e fundit do tė ketė tė njėjtin mendim.

Jo rasisht AAK ka edhe pėrkrahjen e asaj listės sė Rugovės, vetėm me njė koalicion paszgjedhor tė LDK dhe AAK pa e futur kėtu Vetvendosjen, e formojnė qeverinė e ardhshme, mirėpo shumė qartė shihet se LDK-AAK-Vetvendosje do tė bashkohen nėse nuk mendoj gabim.
    Sui generis

Pėr kuriozitet po ta them njė tė vėrtetė. Kur kam qenė vjet nė Kosovė jam deklauar se nuk do tė merrem me dy cėshtje: me politikė dhe me fe dhe kam kaluar mirė. Por a mund tė rrinė dy shqiptarė pa folur pėr politikė. Natyrisht me njerėz tė zgjedhur kam folur dhe disa nga mendimet qė i thosha unė, ata mė thoshin: "Aman, me ne fole me tjetėr kėnd mos e fol se u ba ma zi se nė kohė tė shkaut. Po pate kėso mendimesh tė shkon edhe koka. Kėtu ka vetėm njė "tė vėrtetė" dhe ajo ėshtė PDK".

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Po e panjohura ai jam. Nuk mė dhemb aty, pėrkundrazi kam dėshirė kur fiton Drenica dhe Drenica do tė fitojė, por jo kėshtu.
    Unė jam i vetmi qė nė avatarin tim e them hapur se jam drenicak dhe asnjėherė nuk e kam mohuar se jam drenicak dhe as do ta mohoj.
    Shikoji pak mė lart fotot qė i ka bėrė miku Halil Xani.
    Bisedo pak me popullin dhe tė tregojnė sa janė tė kėnaqur me kėtė politkė qė po udhėhiqet. Mua nuk mė pėlqejnė lokalizmat e krahinarizmat dhe kosoava nuk pėrfaqėsohet as barazohet as me Drenicėn, as me Decanin, as me Llapin. Kosova ėshtė mė e madhe se gjithė kėto.
    Gjesti i sontėm i kryetarit tė kėsaj paritie ka qenė kaq i ulėt sa njeriu vėrtet dyshon: ka qenė i dehur, apo ėshtė i cmendur.
    Fundja cfarė fitoreje i thonė? Hajde po fituaka 30, 31, 32 %. A mund tė krijojė qeveri me njė parti? Jo. I duhen sė pakut tri parti tjera.
    Plus cilado parti qė ta marrė pushtetin e ka shumė keq, se Kosova do tė pėsojė kolaps. Si do tė pėrmbushen premtimet qė ka dhėnė. Bile, partitė vetė duhet tė thonė: vazhdoni ju, se nuk i adalim gjendjes qė keni krijuar. Vetė e keni krijuar kėtė situatė, vetė dilni prej saj!
    Nese m'i keni percjell komentet une kete e thash ne nje vend ku uronin fitoren ja po citoj:
    Ende nuk mund te flasim per fitore,pasi qe vendos balotazhi!Ani qe PDK do deshiroja te qeveriste,por kjo eshte vetem deshire!

Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    Nuk jane thashetheme, por kjo eshte menyra si votohet neper vendet rurale ne Kosove. E caktojne nje me shku me votu per tere familjen, axhallaret, dajallaret - bile e shohin si tradheti njoni me dale jashte linjes familjare votuese.
    tė lumtė rina. unė jam ckumbaruar me kėtė mentalitet, moti e kam prishur kėtė linjė.

Faqja 4 prej 18 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •