Nė rradhė tė parė dua tju falenderoj pėrzemėrsisht pėr leximin tuaj,
Jam anėtar i ri i kėtij forumi, emrin e shihni (Freiheit LIRI nė gjermanisht) , mbiemri ska rėndėsi.
Mosha: 17 vjec, lindur nė Tiranė, djalė nga -SKRAPARI-, gjimnazist nė Ismail Qemali High School.
Forumin Shqiptar e kam shikuar shumė kohė mė parė, tek mė duheshin ca tė dhėna nė Informatikė.
Sa i pėrket vetes time : dua tė vazhdoj shkollėn pėr informatikė (qė ėshtė njėkohėsisht fusha ime e parapėlqyer)
tip i vėshtirė, i pakomunikueshėm,i zgjuar, rrallė flas po kur flas i shkrij firmėn, se ul hundėn kollaj,
Nacionalist, bindje politike: tė djathta liberal-rradikale
muzika qė preferoj tė dėgjoj : alternative rock,( classic nuk pėrjashtohet). Edhe kemi lexuar ndonjė gjė,-- Azem Shkreli, Xhevahir Spahiu, A.Podrimja, Heine & Hess, < -- I love them.
Gjuhėt mė tė bukura: 1.Shqipja( gjuha e gjakut e shpirit) 2.Gjermanishtja (e bukur, tėrė muzikalitet, impresionuese) 3.Anglishtja etj.......
futboll nuk shoh shumė, por gjithsesi i like Juventus, Bayern, Liverpool, and Partizani.
Besimi fetar: teorikisht mysliman- bektashi, praktikisht agnostik dhe shumė tolerant.
Ca tė them tjetėr smė vjen ndėr mend, nejse si herė e parė qė shkruaj kėtu........
Krijoni Kontakt