Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 52
    _____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Soni cdo njeri e heq ....... menjane sepse thone u martua me kete te beje cte doje.
    rasti konkret nje kushurira ime me shkolle te larte ai me 5 klase shkolle .Kane dy femije .Ajo ha dru dhe asnje nga kushurinjte e saj nuk ben veprimin me te vogel.U kam thene kushurinjve dhe vellait tim dhe thone qe ajo ka vellezer pse nuk i dalin per zot?Ajo nuk na thote gje me gojen e saj , ne hipoteza bejme atehere le te rrije se mire eshte .
    ceshtja eshte se te gjithe rrime indiferent ndaj dhunes fizike dhe asaj psikologjike.
    Ajo i ka thene nenes, motres, kushurirave etj te veta...i ka thene dikujt, nuk ka pse te vij tek meshkujt e fisit e tia thoje. Kjo gje dihet. Edhe jo Ksanthi nuk rrijne te gjithe indiferent, njoh edhe une rast ku i kane ikur ne shtepi pa prezencen e gruas edhe ja kane rregulluar qefin. Nuk e lane me vite sic kjo kushurira jote, por 2-3 heren e pare kur i kish ardhur llafja ne vesh djemve nuk i mbante vendi.
    E cuditshme, nese me lejon te pyes, gjithe ajo goce kushurira pse u lidh me nje rrugac?

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Ajo i ka thene nenes, motres, kushurirave etj te veta...i ka thene dikujt, nuk ka pse te vij tek meshkujt e fisit e tia thoje. Kjo gje dihet. Edhe jo Ksanthi nuk rrijne te gjithe indiferent, njoh edhe une rast ku i kane ikur ne shtepi pa prezencen e gruas edhe ja kane rregulluar qefin. Nuk e lane me vite sic kjo kushurira jote, por 2-3 heren e pare kur i kish ardhur llafja ne vesh djemve nuk i mbante vendi.
    E cuditshme, nese me lejon te pyes, gjithe ajo goce kushurira pse u lidh me nje rrugac?
    Pergj pyetjes te fundit nuk i jap dot.Ajo punon ai jo dhe me krizen ne greqi justifikohet.Motra e saj i ka thene te mari femijet dhe te veje tek shtepia e saj por deri me sot nuk e ka bere.Une nje here kam vajtur tek shtepia e saj dhe menyra si i fliste ma solli ne maje te hundes dhe qe atehere takohemi vetem me rast festash dhe jo ne shtepine e tyre.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Uauuu, qenka dhe parazit....si e mban ne shtepi ate ajo se kuptoj dot. E ka mbyllur jeten e saj prej burrit. Ky meriton divorce, sa me shpejt me mire. Gjynah femijet, jane te pa-fajshem te rriten ne ate ambjent.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Soni cdo njeri e heq ....... menjane sepse thone u martua me kete te beje cte doje.
    rasti konkret nje kushurira ime me shkolle te larte ai me 5 klase shkolle .Kane dy femije .Ajo ha dru dhe asnje nga kushurinjte e saj nuk ben veprimin me te vogel.U kam thene kushurinjve dhe vellait tim dhe thone qe ajo ka vellezer pse nuk i dalin per zot?Ajo nuk na thote gje me gojen e saj , ne hipoteza bejme atehere le te rrije se mire eshte .
    ceshtja eshte se te gjithe rrime indiferent ndaj dhunes fizike dhe asaj psikologjike.
    Cdo njeri pas disa vendimeve te rendesishme ne jete, eshte pergjegjes per to. Ka konsekuenca, pas cdo vendimi te ndermarre pa pergjegjesi. Me c'tru gomari, kjo me shkolle te larte na paskesh martuar 1 me 5klase? Edhe cfare mund te presi nga nje injorant,pervecse drurit dhe abuzimit? Nga nje ane mire te behet. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e jeta_ime
    Anėtarėsuar
    16-09-2010
    Vendndodhja
    aty ku eshte gjithnje me mire
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Nuk ka vllezer, kushurinj te fisit kjo gruaja???.....Ta kalisin nje here e mire kete burre qe i duket vetja i fuqishem perpara nje femre, po he po ja majti ta tregoj burrerine perpara meshkujve te tjere!!!!
    Ne keto raste, per mendim tim keshtu duhet, tja fusesh friken qe mos ti shkoj ndermend me te vej dore mbi gruan. Cope injoranti.

ME mire ta lajmeroje ne polici edhe te jete nje nat nen kujdesjen e policeve dhe te shijon dhune meqe ka filluar lojen me dhune.Mbase do ja zbusin Brinjet dhe mushet edhe ai mend

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga jeta_ime Lexo Postimin
    ME mire ta lajmeroje ne polici edhe te jete nje nat nen kujdesjen e policeve dhe te shijon dhune meqe ka filluar lojen me dhune.Mbase do ja zbusin Brinjet dhe mushet edhe ai mend
    Ehh presioni i policise 1 nate eshte....presion nga familja eshte me i forte, e shtregojne mire dhe s'ka ku te luaj.

i/e regjistruar Maska e Konstantin
    Anėtarėsuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    Citim Postuar mė parė nga pranvera bica Lexo Postimin
    Pupupu!C'me kane pare syte e c'me kane degjuar veshet sot...Shkuam me shoqet per nje kafe ne nje lokal prestigjos ne qytetin tone...aty punon pronarja e lokalit dhe e viziton shpesh bashkeshorti i saj...Prinder te tre femijeve!Po sot ndodhi dicka e cuditshme...ne momentin qe vjen bashkeshorti i saj ,ajo po merrte leket ,a po bente ndoshta nje bisede me nje person qe vallaha i shoqi nuk e kishte qef...hajde skandal hajde!U cuditem me nje ze qe na tmerroi te gjitheve...kthejme koken dhe shohim bashkeshortin e saj qe i bertiti me te madhe te shoqes dhe mbas banakut u degjua dhe nje dacke qe e hengri e shkreta...cfare figure...bobo ne shekullin e njezet e njete te ushtrohet dhune ndaj femres se gjore qe gishtat i kishte gjithe morth nga uji i ftohte qe lante e shplante gota e filxhane...Eh ndodh edhe keshtu...Po ju si mendoni?Si duhet te vepronte ai mashkull?
    Hipoteza eshte 'Ndoshta po bente bisede me nje person ....' pra ka shance te jet krejt ndryshe! Nuk dihet kush esht fajtor, por ky Machoja mund te priste deri sa te shkonin ne shpi jo ne biznes para klienteve edhe do ishte me rahat per te vepru, mundsisht ta mbyllte edhe deren mir haha

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga Konstantin Lexo Postimin
    Hipoteza eshte 'Ndoshta po bente bisede me nje person ....' pra ka shance te jet krejt ndryshe! Nuk dihet kush esht fajtor, por ky Machoja mund te priste deri sa te shkonin ne shpi jo ne biznes para klienteve edhe do ishte me rahat per te vepru, mundsisht ta mbyllte edhe deren mir haha
    Po te drejte ke Kostantin!Ky incident shume bukur mund te sqarohej ne shtepi ,pasi edhe nervat ishin ulur deri sa te shkohej ne shtepi dhe nuk do kishte pasoja te tilla te pasuportueshme ne kete demokraci qe po jetojme...pasoja ,zonja e gjore shkoi disa dite ne shtepi tek familja e saj dhe tani eshte rikthyer serish tek burri i dhunshem e punon e punon...e kur kur e pyet...pse toleron?
    Pergjigja si e cdo femre qe dhunohet...per hir te tre femijeve te mi...
    He pra per hir te femijeve ,femrat duhet te durojne dhe sakrifikojne gjithe jeten e tyre...jeta eshte e bukur dhe duhet jetuar ne tere dimensionet e saj...

Cfare kerkonte ajo grua jashte guzhines? Perse fliste me at njeri, e mbi te gjitha nje njeri qe burri i saj nuk e ka qef.

Biles burri eshte treguar me i but.

E futi gruan ne vend te vet. I pafajshme burri
    I gjithe faji ishte i saj
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Ne rradhe te pare ai ka ulur veten si burre dhe gruan gjithsesi si lecke,por dhe ka larguar klientelen...........une per veten time nuk do shkelsha me te ai halabak por shkoj aty ku rrespektohet ne rradhe te pare personeli dhe klienti ndjehet i nderuar
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •