Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 27 prej 27
    i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga EDLIN Lexo Postimin
    Nesti nuk kane faj keta me larte jo...
    I thone nje llafi qe peshku qelbet nga koka edhe kreu i se djathtes eshte mysliman, ti si i djathte qe je bej diçka mos humb kohe ne forum, ose ktheje ne ortodoks ose.. u pa puna behu i majte, se ai furfuli i rozes ortodoks eshte me duket..
    hahaaa,isha bere mik ne facebook me te dhe per me teper diten qe me coi njemesazh urimi, une i cova nje mesaxh ku i propozoja atj qe te bente dhe ai aktin madhore te konvertimit ashtu si Konica apo Rugova, por nga ky moment me largoi si mik.Per ta ndihmuar ate, kerkova te bej nje sondazh ketu ne forum ,se si do ta prisnin rikonvertimin e kyeministrit, por nuk zgjati , islamiket e forumit e hoqen ate.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-12-2005
    Postime
    538
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Ore po qenke dhe ineresant shkrimiyt eshte i cituar por ne kete rast nuk ka replike per te, por per citimet me poshte.Perse nxitohesh dhe mezi pret te fyhesh.Nese nuk te inereson tema mos u merr me te.

Tamam e thua, muslimanet si puna jote nuk preokupohen as duan te dine se ka te tjere shqiptare , qe penalizohen nga kulturat e tjera per shkak te tyre.Juve nuk ju ben pershtypje qe jeni perdite prezente ne kroniken e zeze, si rezultat i ketij edukimi,juve sju ben pershtypje qe na trajtojne si islamik dhe nje popull me rrezikshmeri, juve nuk ju ben pershtypje se kerkush nuk na do, dhe aq me pak sju intereson qe urrejtjet dhe luftrat per shkak te religionit te marrin fund.Ti je ne rregull mer plak, shet dozen ditore e fundja po u kape ,s'prish pune se damkos te gjithe shoqerine.Ska rendesi thua ti edukimi im, per vete e kam, se dhe po bera disa vjet burg ose universitet sic e quajne njerzit e lloit, e kam me te lehte per te bere krime te tjera e ndoshta me pagese me te majme.

Mos arro kurr i dashtun musliman ne kete bote jemi sebashku dhe po sebashku duhet te gjejme menyrat per te rritur dashurine mes njeri tjetrit si dhe me te tjeret qe na rrethojne e qe deshirojme te bahkjetojme.Ky eshte synimi i jetes ne komunitet dhe jo indiferenca.Ne jemi mbledhe ne kete forum per tu sensibilizuar e jo per te flejte gjume perballe problemeve me kohorente qe lendojne shoqerine shqiptare dhe ate europiane.
    Papu Anastas,
    Ashtu si Plaku i Heminguejt shifte ne ender luan, ti mer plak shef ne ender musluman. Ske faj, se atje ku psall, ate rol te kane caktuar. Po e takove Barba Janin, bej te fala.
    P.S: sa per dijeni, shqiptaret e Camerise kane luftuar tej e t'hu me turkun dhe ne fund si per ironi u luftuan nga greku!!!!te cilin e cliruan. Ke degjuar ti plako per heronjte e Revolucionit Grek? Ishin te gjithe shqiptar.
    Ajde , gjume te embel dhe vazhdo te shofesh enderat e tua te dashura per tu frymezuar per nje dite te re o Donkishot
    Heeej
    Shqipëria është e Bukur
    Shqipëria është më e Madhe.....

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527
    Mos ja merr ters.. ne fakt s'e ka dhe aq te lehte.. po nuk eshte djale i keq jo, qe kur ka takuar Geixhin ka ndryshuar nuk eshte me ai i pari..
    Pa ky furfuli djale i mire eshte s'ke ç'thua.. ja pyet pasokun.. vetem se eshte i kuq m..ti.
    Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga djaliepirotas Lexo Postimin
    Papu Anastas,
    Ashtu si Plaku i Heminguejt shifte ne ender luan, ti mer plak shef ne ender musluman. Ske faj, se atje ku psall, ate rol te kane caktuar. Po e takove Barba Janin, bej te fala.
    P.S: sa per dijeni, shqiptaret e Camerise kane luftuar tej e t'hu me turkun dhe ne fund si per ironi u luftuan nga greku!!!!te cilin e cliruan. Ke degjuar ti plako per heronjte e Revolucionit Grek? Ishin te gjithe shqiptar.
    Ajde , gjume te embel dhe vazhdo te shofesh enderat e tua te dashura per tu frymezuar per nje dite te re o Donkishot
    shqiptaret e Camerise kane luftuar tej e t'hu me turkun
    Po kane luftuar krah me turqit,per krah kunder Sulit e krahinave te tjera ku inderzenin turqit apo Ali Tepelena.Turqit jane luftuar vetem nga camet e krishter.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Po kane luftuar krah me turqit,per krah kunder Sulit e krahinave te tjera ku inderzenin turqit apo Ali Tepelena.Turqit jane luftuar vetem nga camet e krishter.
    po gjergj elez alija, a mundesh te na thuash, çfare feje i perkiste ... po ai bajlozi i zi ...

po gjergj kastriot skenderbeu ? apo te vjen keq se kishte emrin e Lekes se Madh, variant otoman ... po u derdh vaji e ra ne ... perseri tek iliro-arbri shkoi edhe emri ... atje ku i takon ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-12-2005
    Postime
    538
    Papu Anastasi,
    e shof qe je ne gjendje te vajtueshme. Te kane futur te gjithe ne shenjester dhe sterviten me ty. Po te jap nje shans per te te ndihmuar : Tani ke rastin me te mire qe pervec fese , te vet deklarosh pa turp dhe kombesine. Vetem bjeri shkurt se skemi shume kohe.
    Heeej
    Shqipëria është e Bukur

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-12-2005
    Postime
    538
    Aaaa, edhe nje ndihme te vogel Papu Anastas:
    Nqse je ne siklet mund te zgjedhesh nder keto variante:
    1. Shqiptare
    2. Greke
    3. Serbe
    4. Ruse !!! pse jo
    5. Jo maqedons se nuk i njef greku
    6. Italjane jo e jo
    7.kineze
    Heeej
    Shqipëria është e Bukur

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •