O mesu Thaci dhe gorillat e tij ti zgjidhin punet me grushta e me arme, mirepo cdo gje qe fillon e ka edhe nje fund. Do t'i vije fundi edhe atij dhe besoj qe edhe Llapi nje dite do ta "vrase idhullin e tij" lool ( garant se kupton vec nejse. lol)
O mesu Thaci dhe gorillat e tij ti zgjidhin punet me grushta e me arme, mirepo cdo gje qe fillon e ka edhe nje fund. Do t'i vije fundi edhe atij dhe besoj qe edhe Llapi nje dite do ta "vrase idhullin e tij" lool ( garant se kupton vec nejse. lol)
Thaqi ju rreh e sju len me kajtma mire ngoni qka ju thot se tjeter rrug ska . Kshtu qe mos e qoni fort kryt
Po normal aty ku mungon truri, hyn ne veprim forca.!A ia keni pa spotet publicitare zgjedhore flet vetem ne veten e pare (Une une une) e harron krejt PDK-n dhe juve qe po i ngani mbrapa.
Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 11-12-2010 më 15:01
Vetevendosje Per Bashkim.injoroni Katunart E Pdk Qa Thojne.
ma s'pari Shimi ka fac mafiashe dhe kom vrejt qe krejt ata qe perkrahin PDK kan ftyren qashtu t'prisht, t'pakten nga eksperienca jeme..e kom thon edhe ma heret dhe po e perseris prap, PDK-istave, me ne kry Shimin, me ju jep munsia bohet diktator, edhe ate prej atyne ma t'flliqve...ishalla nuk fitojn ksaj radhe...o qysh mu knoqet teper zemra nqs nuk fitojn bre... le t'fiton kushdo tjeter veq ata mo jo..s'perparon shteti me klloshar n'krye pash Zotin..
MOS MA TESH, QAQ DI ME T'THON
Krijoni Kontakt