Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 62
    e larguar,pergjithmone
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Citim Postuar mė parė nga addela Lexo Postimin
    P.S: duhet me fillu me i prish mendjen te fejuarit qe mos te martohena vitin tjeter se vetem kur e mendoj me shku me jetu me prinderit e tij me ka hy trefazori ne koke,
    Nuk e kuptoj pse keni kte mendim persa i perket jeteses me vjerren(them keni pasi nuk je e vetmja qe mendon ne kte menyre)
    Nene ste behet asnje,te fitosh rrespektin e njerezve te burrit eshte nje nder gjerat me te realizuara ne martese,me deshire e vullnet cdo mision i pamundur behet e mundur
    Se di pse njerezit ankohen dhe thone qe kane ardhur kohe te veshtira,ne e bejme kohen.
    Nese s'rrespekton nenen ske rrespektuar ate qe ke perkrah
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Te shofim me daten 12 ,ku vetem ajo dit mund te me japi shkas ta permend ket vit te mbrapsht ,shpresoi te jet nji fillim viti i suksesshem.
    jom i gezushem qe po fitojke Albin Kurti e kena me mar nuuuseee ne Ellbasan pa pasooosh.
    kshtu thoshte sot Raasiiimiii .

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    mire jo keq po kam pasur vite dhe me te mira te shofim si do na presi ky vit qe po na vje
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

i/e regjistruar Maska e addela
    Anėtarėsuar
    16-11-2010
    Vendndodhja
    Nqse. zemra jote do te ishte thyer,atehere ti do te kishe vdekur.Keshtu mbylle gojen..... Don't worry.....be happy....Pi pepsi.....behu sexy....
    Postime
    81

.

Citim Postuar mė parė nga Julianna Lexo Postimin
    Nuk e kuptoj pse keni kte mendim persa i perket jeteses me vjerren(them keni pasi nuk je e vetmja qe mendon ne kte menyre)
    Nene ste behet asnje,te fitosh rrespektin e njerezve te burrit eshte nje nder gjerat me te realizuara ne martese,me deshire e vullnet cdo mision i pamundur behet e mundur
    Se di pse njerezit ankohen dhe thone qe kane ardhur kohe te veshtira,ne e bejme kohen.
    Nese s'rrespekton nenen ske rrespektuar ate qe ke perkrah
    po nuk je e lire moj cupe do varesh gjthmon nga vjerra,duhet te rrish gatitu,kafja,dreka,darka,laj shplaj,thaj hekuros,i bjen te behesh skllave,komandon ajo pastaj dhe burri do bej ate qe do i thot e ema,bijat e botes jemi per vjerrat

e larguar,pergjithmone
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Citim Postuar mė parė nga addela Lexo Postimin
    po nuk je e lire moj cupe do varesh gjthmon nga vjerra,duhet te rrish gatitu,kafja,dreka,darka,laj shplaj,thaj hekuros,i bjen te behesh skllave,komandon ajo pastaj dhe burri do bej ate qe do i thot e ema,bijat e botes jemi per vjerrat
    Je jasht teme,komplet.Do te leverdiste te hapje nje teme per vjehrren e vjehrrin
    .................Cdo familje ka konflikte.E mira e bashkejeteses me familjen e burrit eshte se nuk te bie e gjithe barra e shtepise vetem ty,te ndihmon ne shume gjera,po ishe ne pune nuk e ke problem se kujt ia le femijet etj etj.Thjesht ata jane prinderit e personit qe ke zgjedhur ti per jeten,do apo sdo do kesh te besh me ta.Nese arrin te gjesh gjuhen e perbashket nuk qenke dhe aq per tu hedhur poshte,eshte forme inteligjence dhe kjo.Askush nuk eshte i persosur,ata kane difektet e tyre se jane brez tjeter dhe ti te tuat.Gjuha e perbashket gjendet mjafton pak vullnet i mire nga te dyja palet.Shperblimi?Syte e qeshur e shikimi i qete i atij qe ke prane.
    Si do te vinte ty nese nusja e vellait(nese ke)nuk do pranonte te jetonte me mamin apo babin tend?Nuk ma merr mendja se do te vinte mire,apo jo?
    Ne fund te fundit jane prinderit e atij qe do dhe i kane bere koken(te mire apo te keqij qofshin)
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-01-2010
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    97
    pothuajse perfekt

2010 viti ma i miri n'jeten tem.
    Paqė

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar mė parė nga Julianna Lexo Postimin
    Duke qene se dhe viti 2010 ne te cilen gjendemi aktualisht dalengadale po perfundon
    Si ishte konkretisht ky vit per ju?Arritet te realizonit dicka qe e keni pritur me kohe apo thjesht nje vit normal si gjithe vitet e tjera?

,,,,,,,,,,,
    Per mua mund te them se ishte viti i perfundimit te dickaje qe e kisha nisur prej kohesh dhe ndjehem krenare me veten time
    Pėr mua ishte njė vit i zakonshėm, jo shumė ndryshe nga tė tjerėt, por pak mė i mirė se viti i kaluar. Dy muajt e fundit pata pėrshtypjen se diēka e re po ndodhte, por nuk qe ashtu.

Mė vjen mirė qė ti pėrfundove diēka tė nisur prej kohėsh dhe ndihesh krenare pėr tė. Besoj se ndihesh e lumtur, edhe pse nga shkrimet dukesh pakėz e vrarė shpirtėrisht.
    .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga -BATO- : 27-12-2010 mė 13:54

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    si gjith vitet tjera,su mor vesht asgje ne kete jet
    Jetė e rėndė.......!!!

kujtimi Maska e KUJTIM CAMI
    Anėtarėsuar
    24-10-2008
    Vendndodhja
    prrenjas
    Postime
    463
    Me nje fjale te vetme do t'a permledh....... I MBRAPSHTE.
    Flas per vete e jo per te tjeret.

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Cila do tė ishte dėshira juaj nė kėtė fund viti?
    Nga mije nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 22-12-2023, 04:14
  2. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-06-2017, 12:20
  3. Nis punimet By-Passi i Fierit, Berisha: Ta lėmė Ramėn nė autobus
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 18-06-2013, 12:13
  4. Si ta leme Maqedonine jashte NATOs?
    Nga Kryeplaku nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 19-05-2012, 16:26
  5. A do tė jetė viti 2008 pėr Kosovėn,si viti 1912?
    Nga Vicianum nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-12-2007, 15:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •