Ky vit per mua me tatepjeta dhe perpjeta .
Cfare viti ishte?????? U PLAKEM THUAJ, te isha dhe nje here ne kopesht,pa halle vetem gallate,cte bejme kjo eshte jeta,pak mizore por do kaloj.Ishalla 2011 po na ecen me mire,
P.S: duhet me fillu me i prish mendjen te fejuarit qe mos te martohena vitin tjeter se vetem kur e mendoj me shku me jetu me prinderit e tij me ka hy trefazori ne koke,
Viti 2010 ishte nje vit shuummmee interesant!IShte nje mix me cdo gje.Shpresoj qe viti tjeter do jete edhe me i mire.
Mė i shkėlqyeshėm se ai i kaluari dhe i mbushur plotėsisht nė realizimin e planeve tė pėrgjithshme.
"Fet` e besėtė t`i kemi, po tė ndarė tė mos jemi." Naim Frashėri
mua me ka hec walla pak- 1600 kam shty 5500 kam nxjer prej janarit deri sot. mir po per fat te keq,nje jav ne te cilen edhe femijet kan fitu une nuk kam luajtur keshtuqe ate jav se haroj kurr,kam mundur tja djeg mir bwin-it
e sa i perket tjerave ky vit si cdo tjeter-mere ket plase mbi tjetrin qe do vij
Jetė e rėndė.......!!!
Filloj jashtezakonisht keq... muajt e pare te ketij viti do doja ti fshija nga kujtesa![]()
Pastaj erdhi gjithcka duke u normalizuar e fatmirsisht po mbyllet shume mire...
Ka qene nje vit i rendesishem per sa i perket disa vendimeve qe kam marre mbi te ardhmen time, e po te mos ishte per ato dy muajt e pare do kisha thene : vit perfekt! Po jeta keshtu eshte, here mire e here keq!
La vita non si spiega, si VIVE!
Ky vit per mua kishte qene vit shume i mbare dhe plot surpriza,uroj qe dhe ky vit qe vjen keshtu te vije i mbare dhe i bukur
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Krijoni Kontakt