Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 45 prej 45
    el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Me sa di une, per te marrur nje post te tille, duhet te kalosh nje proces te caktuar, ne te cilin tregon aftesite e nevojitura apo jo. Pra nuk eshte thjesht nje person, i cili emertonnje tjeter dhe perfundoi puna, por eshte nje ekip personash qe vendose. Nisur nga kjo, artikulli eshte i gabuar.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Me sa di une, per te marrur nje post te tille, duhet te kalosh nje proces te caktuar, ne te cilin tregon aftesite e nevojitura apo jo. Pra nuk eshte thjesht nje person, i cili emertonnje tjeter dhe perfundoi puna, por eshte nje ekip personash qe vendose. Nisur nga kjo, artikulli eshte i gabuar.
    Nuk e pate më kollaj që të thoshe : "Nisur nga kjo, ligji, është shkelur me të dy këmbët"??
    Në rastin konkret jo vetëm që është bërë shkelja e ligjit por "DHËNDRIT" i është gjetur dhe vëndi i punës me pagë të lartë që vajza e Zhozefinës të ketë mundësi të jetojë këndshëm në Paris.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Nuk e pate më kollaj që të thoshe : "Nisur nga kjo, ligji, është shkelur me të dy këmbët"??
    Në rastin konkret jo vetëm që është bërë shkelja e ligjit por "DHËNDRIT" i është gjetur dhe vëndi i punës me pagë të lartë që vajza e Zhozefinës të ketë mundësi të jetojë këndshëm në Paris.
    Per kete fjali do mendoja sikur te me deshmonte dikush se zgjedhja e nje personi per te ushtruar postin ne fjale nuk con neper nje proces me shume persona te implikuar ne te.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Per kete fjali do mendoja sikur te me deshmonte dikush se zgjedhja e nje personi per te ushtruar postin ne fjale nuk con neper nje proces me shume persona te implikuar ne te.
    jane implikuar studentja ne paris dhe klientela e dizenjatores ne tirane ...

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    jane implikuar studentja ne paris dhe klientela e dizenjatores ne tirane ...
    E sheh pra, njerezit me te mireinformuar fare.

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •