Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7

Question Legalizimi i shtepive

Kam nje shtepi per te legalizuar dhe doja te dija se cfar procedurash duhet te ndiqen.

Perfaqsuesit qe meren me matjet etj , kan qen nje here dhe nuk jan ber me te gjalle, prandaj doja ti perfundoja vete keto letra. Nese din ndonjeri me hollsisht se si duhet te veproj per legalizimin e shtepise time.

Si detaje shtepin e kam larg vijes se verdhe.

Ju falenderoj paraprakisht
    Revolution 1848

Shko kap nai avokat.

Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Shko kap nai avokat.
    Ndonje informacion me teper para se te shkoj tek avokatet ?
    Revolution 1848

Dark Angel Maska e smokkie
    Anėtarėsuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Ndonje informacion me teper para se te shkoj tek avokatet ?

Po.
    Te gjithe thone qe i ka vdek nena atij muabeti por qe te gjithe te rrjepin mire e mire njehere.
    Me mire shko pyet ne zyrat e bashkise, para se te kapesh avokatin.
    Do te sorollatin ca por dhe ndonje informacion falas do e maresh.
    Cdo gje eshte relative...

Po sikur te paguaj ndonje seksere qe ti plotesoje te gjitha, sa do me kushtonte per 500 m katrore ?

Thnx
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    une te them qe mos ju fut fare ketij muabeti pasi mesa shikoje une ky legalizimi eshte nje piramide e dyte ,ku shteti do te mbushi arken e tij
    kur isha ne qershore ne shqiperi me trokiten ne dere 3 te rinje dhe ishin nga ata te legalizimeve dhe cfare me beri pershtypje ishte se kishin marre nje fletore kur benin listen e emrave dhe kishin printur nga google nje hart te zones
    n q se behen kudo ne kete mynyre keto legalizime per mendimin time kjo eshte te hedhish leket perseri ne bixhoz tamam sic bere kur e ndertove kete objekt apo shtepi pa leje

nje rast tjeter qe nje dhendri jone kishte paguar 3 milion leke te vjetra per legalizimin e shtepise dhe akoma nuk e ka marre tapin dhe me e keqja eshte se nuk po gjendeshin dot se ku ishte fatura e lekeve ,ai e ka faturen e tij por ata te zyres a ministris(nuk e di se ne kopedent te kujt eshte )nuk po e gjenin

prandaj mbush formularet dhe te gjitha cka duhet por mos harxho leke kot

i/e regjistruar Maska e Archicad
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Ne boten tridimensionale
    Postime
    283
    Nuk e di qka nenkupton me kete procedure, por une kam punuar me projekte te legalizimeve ne byrone projektuese ne Prizren...Paraprakisht klienti duhet te qese kerkesen ne Drejtorine e Urbanizmit per legalizim te objektit.

Pastaj arkitekti shkon dhe i ben matjet, e inqizon objektin dhe ta ben gati projektin e gjendjes ekzistuese. Sipas siperfaqes apo vellimit te objektit ben pagesen e komunalive. Pas kesaj procedure Drejtoria e Urbanizmit, (nese ka ne planin rregullativ per ate lagje qe ti legalizoje objektet) do te te pajise me Lejen e Legalizimit.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •