Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    ju i paskit pas shkiet slloven .ahahaa.Jo ne lagjen ton ishin shkiet shqiptar veq ne dhemb kersitshin .
    te shtir bobooooo.
    Hahaha Shume e verete kjo ganimet kosova u pushtua nga Jugosllavi pas susspendimit te autonomis ne kosove marshuan forcat ushtarake nga te gjitha republikat SLLAVE te Jugosllavis ndersa njesia speciale e milicIve ka qen ne hajvali dhe e mbaj mend si sote edhe pse ather kam qen 8-9 vjeqar ne si femi kur kalonin Pizgaueret rruges ju qonim ka dy gishta ndersa ata ndaleshin e na jipnin KEKSA normal vetem njesit Kroate dhe ato Slovene jan sjell shum mir me NEVE Ma mir se Kolaboracionistet e shpihunat shqiptare
    Ndryshuar për herë të fundit nga Prishtina.C : 11-12-2010 më 14:45

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Shpihunat dhe Kolaboracionistet me te medhenje te shkive dhe Regjimit te millosheviqit kan qen nga Drenica LLapi dhe Dukagjini ket e din tan kosova
    Ti krejt kosoven e bane shpiuna,perveq hajvalis tane,bravo te qoft,budallen mos e vet se tregon vet.
    Hajt o kungull se i vogel je ti mu merr me drenicen,llapin e dugagjinin,shko leshoj lopet e ruj mos po ti han xekrri

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    ju i paskit pas shkiet slloven .ahahaa.Jo ne lagjen ton ishin shkiet shqiptar veq ne dhemb kersitshin .
    te shtir bobooooo.
    Jo ky paska hanger edhe keksa prej tyne,edhe ate ne moshe 8 vjeqre nuk ju paska tremb syri prandaj edhe ka vendos qe te flijohet ne ate mosh vetem e vetem mos ta leshoj shtepin!!!!!!!!!!!
    Kjo logjik te jep me konkludu se disa forumista ketu hyn e nuk dijn pse hyjn,ok me lexu mujn por te na kursejn e mos te shkarravisin e te tregojn nivelin e dijes siq po e ben ky far prishtinalia i gjor

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Hajvalia sja fute as njanit ase Llapit ase Drenices e/as Dukagjinit dhe ket ju e dini se ne hajvali hani rrehe si qete dhe po ashu hajvalia esht i vetmi rajon i prishtines ku bandat e thaqit e te ramushit nuk guxojne as mej ra andej pari

Gjithashtu hajvalija gjat kohes se luftes ka qen i vetmi vend qe njerzt nuk i kan leshuar shtepit e tyre si ju te Drenice te Llapit e te dukagjinit qi ja therrt per shqipni e per maqedoni dhe plus pozita e hajvalis ka qen ne mes te dy kazermave nder me te medhat te ushtris serbe dhe prap njerzit kan qendru ne shtepit e tyre

kadal bre burre,se po te rrespektoj veq qe e paske nickun PRISHTINA(e noshta sje i prishtines hiq veq e ke bo qashtu).e dyta,nuk jom une as i llapit as i dukagjinit e as i drenices,e treta,kom miq e dosta ne hajvali plot une e i respektoj shume,mpaske keqkuptu ti haver.sa i urren ti drenicakt
    dukagjinasit e kta hajvanat e llapit une edhe niher ma shum i urrej.po per begjet pacovin sja vlen me fol hiq se aj jo rus po as magjup nuk osht.une jom perkrahs i levizjes vetevendosje edhe perkrahs i bashkimit te kosoves me shqypni..
    e di qe hajvalia ma burra se kta katunart e drenices llapit e dukagjinit jom se 6 kilometra larg shpise tem i kom,i njof qe sjom me i qit posht.
    mos u nxej hahh,begjetin nuk e du se osht rus edhe qashtu o ky trip.tung haver.

PS.e kom cek aty"nje pjese e hajvalise".mos i keqkupto senet se edhe un si ti i urrej kta zdralat e drenices llapit e dukagjinit,jo popullin e thjeshte po politikuajt qe po menojn qe jon politikanaa
    po t`thom une ty qe ka pas edhe shqiptar midis TASLIGJES (dikun rreth 20 familje shqiptare)qe nuk kan ik prej shkaut.mos u shit rambo me ksi tripaNE SJOM IK PREJ SHKIVE JOM I FORT E JU JENI T`DOBT HAHAHAHA.
    Ndryshuar për herë të fundit nga B.C.B : 11-12-2010 më 17:51

Pacolli më i preferuari në Kosovë, Berisha ndër shqiptarë
    Paçolli nder kosovare, ka shume mundesi, edhe me shume nder shqipetare...
    Berisha, hem........, nuk besoj, me bindje te forta!
    Zoti i bekofte shqipetaret, si ne Shqiperi ashtu edhe ne Kosove dhe i shpetofte nga politikanet e koheve moderrne... .
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •