Postuar më parë nga
ramazan_it
Ti marim me rend pyetjet e këtij xhahili:
1. Pse Zoti kërkon që ( Mexhi ) të falet 5 herë në ditë?!!!!
Përgjigja është se,Zoti nuk kërkon prej teje as nji herë me u falë, se nuk ka nevojë për të falmen tënde.
2. Çfarë dobie ka Ai nga lutjet ( e Mexhi-t )?
Ai Krijuesi, nuk ka dobi nga lutjet e nji xhahili që nuk ja din vlerën lutjes, por Zoti na provon se kush do të jetë më falënderues dhe kush të jetë më mendjemadh ( siç është në këtë rast pyetësi ).
3. Çfarë dobie ka Zoti ng dënimi i Mexhit?
Zoti i Gjithësisë nuk don asnjë që të dënon, sepse Ai është Mëshiruesi dhe nuk don me e dënu askënd, përveçse ata që i kundërshtojnë ligjin e Tij. Kush e then ligjin dënohet! Kjo duhet të jetë e qartë?
4. A kënaqet Zoti me dënimin e njerëzve duke vuajtur?!!!!!!
SubhAnall-llah, si i ka deviju këta xhahila shejtani! Po kaj ti ka çu ndër mend shejtani këto pyetje more Mexhi???? As nji fëmij nuk do të bënte nji pyetje të tillë!
Po shihet qartë se ti je më i dobët se nji fëmij.
A për Sadist, Sadist e përtej Sadistit qenke ti o Mexhi.
Në rastëse prsinje përgjigje më konkrete, duheshte me vëmendje me i lexuar ata temat e mësipërme dhe ndoshta nuk do të bëje kësi pyetjesh banale, por sikur shihet se ti as syrin nuk ja ke lishuar temës, por vetëm se ajde mbasi e lexova titullin të bëj pak zhurmë edhe unë se ka mjaft injorantë që i kundërvihen muslimanëve dhe ti pyes edhe unë disa pyetje. Ajde injorancë ajde.
Shko bëri këta pyetje babës tënd , se ndoshta ti kallzon ma mirë ai.
Krijoni Kontakt