Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23
    Robi i All-llahut
    Anëtarësuar
    09-01-2008
    Vendndodhja
    Në Itali
    Postime
    1,774
    Citim Postuar më parë nga Mexhi Lexo Postimin
    Pse zoti kerkon qe ne te falemi pese here ne dite? Cfar dobie ka ai nga lutjet tona?
    Cfar dobie ka ai nga demini yne? Apo ndoshta kenaqet duke shikuar njerzit duke vuajtur? A eshte zoti juaj sadist? Nese po, atehere ai nuk meriton aspak respekt e lere me t'i falesh pese here ne dite.

Ti marim me rend pyetjet e këtij xhahili:

1. Pse Zoti kërkon që ( Mexhi ) të falet 5 herë në ditë?!!!!

Përgjigja është se,Zoti nuk kërkon prej teje as nji herë me u falë, se nuk ka nevojë për të falmen tënde.

2. Çfarë dobie ka Ai nga lutjet ( e Mexhi-t )?

Ai Krijuesi, nuk ka dobi nga lutjet e nji xhahili që nuk ja din vlerën lutjes, por Zoti na provon se kush do të jetë më falënderues dhe kush të jetë më mendjemadh ( siç është në këtë rast pyetësi ).

3. Çfarë dobie ka Zoti ng dënimi i Mexhit?

Zoti i Gjithësisë nuk don asnjë që të dënon, sepse Ai është Mëshiruesi dhe nuk don me e dënu askënd, përveçse ata që i kundërshtojnë ligjin e Tij. Kush e then ligjin dënohet! Kjo duhet të jetë e qartë?

4. A kënaqet Zoti me dënimin e njerëzve duke vuajtur?!!!!!!

SubhAnall-llah, si i ka deviju këta xhahila shejtani! Po kaj ti ka çu ndër mend shejtani këto pyetje more Mexhi???? As nji fëmij nuk do të bënte nji pyetje të tillë!
    Po shihet qartë se ti je më i dobët se nji fëmij.

A për Sadist, Sadist e përtej Sadistit qenke ti o Mexhi.

Në rastëse prsinje përgjigje më konkrete, duheshte me vëmendje me i lexuar ata temat e mësipërme dhe ndoshta nuk do të bëje kësi pyetjesh banale, por sikur shihet se ti as syrin nuk ja ke lishuar temës, por vetëm se ajde mbasi e lexova titullin të bëj pak zhurmë edhe unë se ka mjaft injorantë që i kundërvihen muslimanëve dhe ti pyes edhe unë disa pyetje. Ajde injorancë ajde.

Shko bëri këta pyetje babës tënd , se ndoshta ti kallzon ma mirë ai.

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukës i thonë bukë, e ujit - ujë
    Postime
    838
    Citim Postuar më parë nga ramazan_it Lexo Postimin
    Ti marim me rend pyetjet e këtij xhahili:

1. Pse Zoti kërkon që ( Mexhi ) të falet 5 herë në ditë?!!!!

Përgjigja është se,Zoti nuk kërkon prej teje as nji herë me u falë, se nuk ka nevojë për të falmen tënde.

2. Çfarë dobie ka Ai nga lutjet ( e Mexhi-t )?

Ai Krijuesi, nuk ka dobi nga lutjet e nji xhahili që nuk ja din vlerën lutjes, por Zoti na provon se kush do të jetë më falënderues dhe kush të jetë më mendjemadh ( siç është në këtë rast pyetësi ).

3. Çfarë dobie ka Zoti ng dënimi i Mexhit?

Zoti i Gjithësisë nuk don asnjë që të dënon, sepse Ai është Mëshiruesi dhe nuk don me e dënu askënd, përveçse ata që i kundërshtojnë ligjin e Tij. Kush e then ligjin dënohet! Kjo duhet të jetë e qartë?

4. A kënaqet Zoti me dënimin e njerëzve duke vuajtur?!!!!!!

SubhAnall-llah, si i ka deviju këta xhahila shejtani! Po kaj ti ka çu ndër mend shejtani këto pyetje more Mexhi???? As nji fëmij nuk do të bënte nji pyetje të tillë!
    Po shihet qartë se ti je më i dobët se nji fëmij.

A për Sadist, Sadist e përtej Sadistit qenke ti o Mexhi.

Në rastëse prsinje përgjigje më konkrete, duheshte me vëmendje me i lexuar ata temat e mësipërme dhe ndoshta nuk do të bëje kësi pyetjesh banale, por sikur shihet se ti as syrin nuk ja ke lishuar temës, por vetëm se ajde mbasi e lexova titullin të bëj pak zhurmë edhe unë se ka mjaft injorantë që i kundërvihen muslimanëve dhe ti pyes edhe unë disa pyetje. Ajde injorancë ajde.

Shko bëri këta pyetje babës tënd , se ndoshta ti kallzon ma mirë ai.

Mjafton te lexosh postimin e pare per te ardhur ne perfundim se krijesa per te cilen ti flet eshte nje sadist, nje mizor i etur per adhurim.
    Desha te lexoja edhe postimet tjera, por te them te drejten i urrej rrefimet horror prandaj edhe nuk i lexova.

Robi i All-llahut
    Anëtarësuar
    09-01-2008
    Vendndodhja
    Në Itali
    Postime
    1,774
    Citim Postuar më parë nga Mexhi Lexo Postimin

Mjafton te lexosh postimin e pare per te ardhur ne perfundim se krijesa per te cilen ti flet eshte nje sadist, nje mizor i etur per adhurim.
    Desha te lexoja edhe postimet tjera, por te them te drejten i urrej rrefimet horror prandaj edhe nuk i lexova.

O Mexhi, o Xhahil, shko theje qafën atje ku të pëlqejnë ata fëliqësirat e tua dhe mos ec këtu të ofendosh. Se ne na mjafton Ai Krijuesi i gjithësisë, se sa për çentë që lehin rrugëve, as që e vrasim mendjen për ta. Atyre ju është dhënë afat i caktuar. Ne mund t'ju themi se: Mos e shpejtoni afatin, se metëvërtetë ai do jetë kundër jush.

Sa për horrorët e tua të fëliqura që ti i dëshiron, i ke atje ku ti të pëlqen me u argëtuar dhe asnjëherë nuk mund të thotë nji njeri që ka mendjen e shëndoshë, se fjalët e All-llahut janë fjalë horror. Përveçse të devijuarit si ti dhe shejtani yt që nuk të len rahat pa me u përzier atje ku s'duhet. O moderatorë a nuk i lexoni këta shkrime të këtij xhahili që ofendon Krijuesin, a nuk keni frikë se edhe ju do të mirni përgjithësi për këtë që thotë ai injorant dhe ju nuk i fshini postimet e tij. Mblidhni mendt o ju njerëz, se jeni duke ngarkuar vehten me mëkate. Kjo fjalë që ju thashë, mereni për këshillë,se do të vjen ajo ditë që nuk do të mund të këshilloheni më.

Lus vëllezërit dhe motrat muslimanë që të mos debatojnë me këta xhahila në nënforumet e tyre, se ja këtu po na vijnë edhe ata dhe vetëm se ofendojnë All-llahun, se atyre ju është dhënë afat dhe nuk kanë mundësi që të shpëtojnë nga Ai, poqese nuk pendohen. All-llahu ju paralizoftë gishtat e tyre që të mos kenë mundësi me shkruajt më. Amiiiiin.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •