Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    sylar Maska e Jackie
    Anėtarėsuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Citim Postuar mė parė nga Homer Lexo Postimin
    Ēa thu parzoten ??? Un jetoj ne France, si Franca ske ne Europe! Gjith francezt nuk jan isoj, ke te mir, ke te keqij si gjithkund, ty t'paskan ra te keqinjt. Imigranti me francezin i ka te drejtat isoj qe mos te them imigranti ndihmohet ma shum se vet francezi. Ktu po u sollen keq francezt deri sa me ta nxi jeten asht sepse ja ke bo vetes. Thash i her gjith njerzit isoj nuk jan, por ne pergjethesi Franca te ndihmo ne maksimum pa pas parasysh origjinen.

Spo du me i hy politiks, per te mirat e keqijat e Frances flasim te nenforumi perkats. Sa per kyt Anelkan ... i thash ēa kisha me than. lol

Po ca thu amon. Francezit thuj shnet ta kthe plac .lol. Francezt jane arrogant ,u duket vetja sikur e gjithe bota sillet rreth frances dhe ska asnji tjeter. Jam dakort qe sjane gjithe isoj ,por ja qe mu m'paskan qellu gjithe rracistat e frances. Edhe sjom as magjyp ,as ezmer .lol por me i bardhe se vet francezt.
    Shqiptaret ndoshta skane has ne rracizem sepse e gjithe urrejtja dhe vemendja perqendrohet tek afrikano verioret , algjerian , marokien e tunizian etj. Kshu qe shqiptarin e shohin si e keqja me e vogel dhe spara e kane ndjere rracizmin.

Por qe francezt jane rracista kjo eshte e vertetume me kohe ,nuk ngela une ta gjykoj ne 2010. nejse se dolem dhe nga tema.
    Against all odds..

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anėtarėsuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Ēa thu parzoten ??? Un jetoj ne France, si Franca ske ne Europe! Gjith francezt nuk jan isoj, ke te mir, ke te keqij si gjithkund, ty t'paskan ra te keqinjt. Imigranti me francezin i ka te drejtat isoj qe mos te them imigranti ndihmohet ma shum se vet francezi. Ktu po u sollen keq francezt deri sa me ta nxi jeten asht sepse ja ke bo vetes. Thash i her gjith njerzit isoj nuk jan, por ne pergjethesi Franca te ndihmo ne maksimum pa pas parasysh origjinen.

Spo du me i hy politiks, per te mirat e keqijat e Frances flasim te nenforumi perkats. Sa per kyt Anelkan ... i thash ēa kisha me than. lol
    ti e mburr francen se mund te kesh ndonje dashnore franceze. e vetmja gje qe eshte e lehte per shqiptaret. se francezet i con ne krevat me nje darke qe nuk kushton as 12 euro.
    francezet ne fakt nuk jane rraciste, ata jane zemer ngushte, inatcinj.
    imigranti ne france nuk ndihmohet, ai torturohet. ne c`vend te botes kerkusit te azilit nuk i japin te drejte pune? vetem ne france.
    kur vijne francezet ketej nga amerika rrin si minj sepse e kuptojne kush jane.

Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    une kam qene me pushime ne paris
    dhe e vertetoj kete qe thua ti
    biles mu me than qe mos bej gabim me fol gjermanisht
    Goldian mos u ban qesharak, si mund te thush i gja te tille kur Franca me 70 milion turista ne vit mba vendin nr 1 ne bote. Ne Paris rrall i ke francezt, kshuqe ajo gjermanishtja jote ha buk ma shum se frengjishtja.

Citim Postuar mė parė nga B.Jack Lexo Postimin
    Po ca thu amon. Francezit thuj shnet ta kthe plac .lol. Francezt jane arrogant ,u duket vetja sikur e gjithe bota sillet rreth frances dhe ska asnji tjeter. Jam dakort qe sjane gjithe isoj ,por ja qe mu m'paskan qellu gjithe rracistat e frances. Edhe sjom as magjyp ,as ezmer .lol por me i bardhe se vet francezt.
    Shqiptaret ndoshta skane has ne rracizem sepse e gjithe urrejtja dhe vemendja perqendrohet tek afrikano verioret , algjerian , marokien e tunizian etj. Kshu qe shqiptarin e shohin si e keqja me e vogel dhe spara e kane ndjere rracizmin.

Por qe francezt jane rracista kjo eshte e vertetume me kohe ,nuk ngela une ta gjykoj ne 2010. nejse se dolem dhe nga tema.
    Nji grup francezesh qe t'ka taku ty, ban qe sot te flasesh ne pergjethesi.

Sa per Cantonan, mir e ka BaNeSaXhIe, tjetri me origjin Corse ... anej nga ai han francez ne mjes lol

Citim Postuar mė parė nga SKRAPARI Lexo Postimin
    ti e mburr francen se mund te kesh ndonje dashnore franceze. e vetmja gje qe eshte e lehte per shqiptaret. se francezet i con ne krevat me nje darke qe nuk kushton as 12 euro.
    francezet ne fakt nuk jane rraciste, ata jane zemer ngushte, inatcinj.
    imigranti ne france nuk ndihmohet, ai torturohet. ne c`vend te botes kerkusit te azilit nuk i japin te drejte pune? vetem ne france.
    kur vijne francezet ketej nga amerika rrin si minj sepse e kuptojne kush jane.
    Foli donzhuani i Skraparit qe kap francezet ne rruge me i cigare lol. Francezt si minj ne n'amerik thot lol nga amerikan si puna jote shihen francezt si minj??? Klasa franceze n'amerik ban pjes ne Jet Set, sjan imigrant si ti atje. Gjith ata qe nuk kan ba hajr ne Franca e urrejn, per tu ēudit ...

Dola jasht teme, nuk replikoj ma ktu.
    Si thot Sarkozy: Ata qe se dun Francen, te kpusin qafen anej nga vin. lol
    D'Oh!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Homer, t'ka zili skrapari, se i ke te dashurat franceze. Nuk jane te keqia jo.Une kam cunin e tezes ne France, ai vete eshte i martuar, edhe ka 2 cuna, po njeri eshte adoleshent 17 vjec,, alamet kingu, ngelen ato francezkat duke i thene ne FB- zhe tem zhe tem, biles shume here ja thone dhe te duaa. Ju thoni rracizem.

sa per kete anelken, sdi cte them. LOL
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    kush tha se me gjermanishten ha buke ne france
    here e pare qe po e degjoj nga ti
    JO SEKS PARA MARTESE

sylar Maska e Jackie
    Anėtarėsuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Homer, t'ka zili skrapari, se i ke te dashurat franceze. Nuk jane te keqia jo.Une kam cunin e tezes ne France, ai vete eshte i martuar, edhe ka 2 cuna, po njeri eshte adoleshent 17 vjec,, alamet kingu, ngelen ato francezkat duke i thene ne FB- zhe tem zhe tem, biles shume here ja thone dhe te duaa. Ju thoni rracizem.

sa per kete anelken, sdi cte them. LOL
    Pink mos ngaterro francezet me arabet e frances . Ene Sarkozia pse s'kishte franceze t'bukra e mori italjone

Francezkat ,mjafto t'jesh pak me i bukur se majmuni edhe je yll bote per ta Pinko ,jo per gjo po jane vete t'shemtuta lol. Nejse ka dhe t'mira ,por vdekje kom kur t'sjellin at tasin e supes qy n'pike t'mjesit plot me kafe t'zeze edhe mundohen tet adoptojne me kulturen e tyne. lol. 6 muj qe nejta m'ka nejt tensioni 15 vetem prej asaj kafe .
    Against all odds..

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga B.Jack Lexo Postimin
    Pink mos ngaterro francezet me arabet e frances . Ene Sarkozia pse s'kishte franceze t'bukra e mori italjone

Francezkat ,mjafto t'jesh pak me i bukur se majmuni edhe je yll bote per ta Pinko ,jo per gjo po jane vete t'shemtuta lol. Nejse ka dhe t'mira ,por vdekje kom kur t'sjellin at tasin e supes qy n'pike t'mjesit plot me kafe t'zeze edhe mundohen tet adoptojne me kulturen e tyne. lol. 6 muj qe nejta m'ka nejt tensioni 15 vetem prej asaj kafe .
    spara e kam idene, me c'shoh ndonjehere aty ne FB, si te bardha me duken, me sy blura .

Kur te shkoj vete ne Paris, do e provoj do flas dhe shqip dhe anglisht. Te shohim, me c'gjuhe do me shohin me shtrember

Ne lidhje me Anelken, sdi cte them. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anėtarėsuar
    13-01-2005
    Postime
    867

Foli donzhuani i Skraparit qe kap francezet ne rruge me i cigare lol. Francezt si minj ne n'amerik thot lol nga amerikan si puna jote shihen francezt si minj??? Klasa franceze n'amerik ban pjes ne Jet Set, sjan imigrant si ti atje. Gjith ata qe nuk kan ba hajr ne Franca e urrejn, per tu ēudit ...

Dola jasht teme, nuk replikoj ma ktu.
    Si thot Sarkozy: Ata qe se dun Francen, te kpusin qafen anej nga vin. lol
    francezet jo vetem un nga skrapari qe jam 2 meter i gjate por edhe nje jevg nga zaireja i kap. amerikanit te vertete nuk mund ti mburesh se je francez apo italian.ketu ne amerike nuk ka fare lob francez ashtu sic eshte lobi grek, italian irlandez etj.. Francezet ketu asimilohen me nje brez.
    un i urrej jo se nuk bera hajer por se i njof ngaqe ndenja 10 vjet atje. Kur fillon pune atje diten e pare te fton sekretarja per dreke dhe te porosit: ne qofte do punosh ketu kurre mos kritiko francezet. domethene mbyll gojen. shif c`fare arrogance. Un pija vere ata pyesin njeri-tjetrin : ky eshte mysliman, pse pi vere! nje franceze arriti me tha ne tavoline qe shqiperia vjen ere.
    ata fjalet e para qe nxjerin nga goja per shqiperine jane mafia, turqia, myslimanizmi.
    ndersa anelkes me te drejte i vjen turp te pranoje qe eshte francez.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •