Assasins edhe per nja 30 vjet nuk do ishte keq :P
Assasins edhe per nja 30 vjet nuk do ishte keq :P
Jeto diten e sotme.. Sikur te jete e fundit..
erioni_el (06-01-2018)
Mas 30 ky esht bo sterghym me lol :P
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
Si ju kam o miqte e vjeter, sa nete i zbardha ne kete chat te uruar hahha. Respekte gjithmone. nga _Gerti_
Shpresa vdes e fundit!
Respekte gerto... Kujto nai her per denin se na mori malli mer dreqQofsh mir me shendet....
Pershendetje Garda e vjeter....
Gerto njatjeta mer plak.Ka bohesh mer jahu,kisha qe ne 2008 qe sta shifja surratin lol
Shpresoj tjesh mire![]()
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
Ju pershendes Te gjithve uroj te jeni mireshendet
WwW.FcDiNaMoTirana.Eu
Pershendetje per gjithe cunat e gocat qe vertet kane ditur te vleresojne dhe respektojne njeri tjetrin.
ODEON_RELAX
Pershendetje per te gjith nga pak :-)
Shpresoj qe te gjithe jeni mire , po kaloni mire dhe po knaqeni prap me stafin Albasoul!
Ka koh qe s'ju kam taku por prap gjithmone kam kujtime te mira per juve , stafin , miqet qe i fitova ne Albasoul po ashtu dhe Armiqet se ka qen nje koh qe i ka dhan me shume lezet chatit kur kemi pas miq dhe armiq virtual!
Ajo koh nuk kthehet me por kujtimet mbesin..
I pershendesi te gjith nga A deri ne ZH :-)
Gjilo.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Me raft pika Mua qenkan mbleth pleqet e plakat e chatit tone te dashur dhe shume te bukur e me plot hare.....pika Qe sju bie ai chat ju more mqaf lol sa kom qesh...nejse ju pershendes shpresoj te jeni mire...puci puci
Merrja TeMirėn Tė ArdhmesHidhja Te KeqenTė kaluarės. ★☆٠·˙
erioni_el (06-01-2018)
Krijoni Kontakt