Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 62
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Kat, e kisha me shume- ne te semes le te shkojne. Na keni lodh me kshu lajmesh. Na e shpifet (jo ti e, ne pergjithesi). A thua se cdo gje vertetit rreth shqiptareve. Neser do lexojme: nje mace u vra nga nje ufo, ops desha me thene shqiptare. Puhleaze, mjaft me kshu temash !!

edhe disa preken ketu, pse ishte shqiptar. Ketu e kisha une. A m'kupton Kat? lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Pink,

jo po ta kuptosh ti qe me shqiptaret mos boj shume xhibla,...

lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Po kjo s'eshte gje nė krahasim me atė marokenin e dehur qė shtypi me makinė 7 ēiklistė (tė 7 tė vdekur).

Sa vrasje kanė ndodhur kėshtu nė ēift lol, edhe ju sa e ekzagjeroni, sikur shqiptarėt janė ufo e se kėto raste ndodhin ekskluzivisht te ne. Ēdokund nodhin.

Nuk kerkoj njeri te bej krahasime... eshte llogjike qe vrasja e 7 personave eshte akoma me keq.
    Jane gjera qe ndodhin cdokund, por normalisht mua me vjen keq kur ne mes jane shqiptaret, perderisa vete jam shqiptare.

Nuk po ekzagjeron njeri, thjesht tregova nje lajm ne lidhje me nje bashkombasin tone!

La vita non si spiega, si VIVE!

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    ne lajme po, por neper tituj gazetash jo. veje re.
    si ky rasti me kete marokenin qe vrau 7 cikliste.
    shkruhej: marokeni i droguar dhe pa patente vrau 7 cikliste.

sikur veprimin ta kishte bere nje italian, do te shkruhej:
    "djali i droguar e pa patente"... e jo "italiani i droguar e pa petente"...
    Po sepse jemi ne Itali. Edhe ne shqiperi po te vriste nje shqiptar do thuhej : djali vrau... nderkohe qe po te ishte i nje shteti tjeter do thuhej: italjani, anglezi etj vrau.. Ndaj, ta permendesh se nga c'shtet eshte nuk eshte problem, problem behet kur e perserisin disa here kete gje, e per kete jam dakord me ty kur thua qe gazetat e bejne nje gje te tille.

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Per temen, ngjarje te tilla jam dakort me malsorin, nuk kane pse njollosin gjithe shqiptaret. Ndodhin ne cdo vend dhe mbeten veprime personale te atij qe i ben. Ma ha mendja ka ikur koha kur nje krim i nje shqiptari peshonte ne kurrizin e gjithe komunitetit.
    Nuk po them qe tashme italjanet do na shohin me sy tjeter pas kesaj qe ndodhi, sepse nuk ishte as rasti i pare e as i fundit... thjesht ideja qe ndodhi nga nje shqiptar (edhe pse ndaj nje vajze kubane e jo italjane) te ben te ndihesh keq.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga SKRAPARI Lexo Postimin
    nuk ka te bardhe ne kube.
    shumica jane te ardhe nga nigjeria, gogol te zinj, pjesa tjeter jane latino
    hajde kokerr injoranti hajde... po pse flet kot kur nuk ia ke idene? ke qene ndonjehere ne kuba??? edhe ne puerto rico jane shumica te zinj?
    ata qe jane krejt te zinj ne kube, jane aq te rralle sa truri yt nuk e imagjinon.

nder 20 kubane qe mund te njoh une, 13 jane te bardhe.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Ndonje shqipfoles do te jete ky se shqiptaret e vertete nuk i vrasin femrat.... tjeter gje u bejne.
    Turp na nxoren bojen do pare kjo pune kush eshte shqiptar e kush jo sepse i fut tjetri nje -Jam shqiptar dhe bota i beson.
    Paqe!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Ndonje shqipfoles do te jete ky se shqiptaret e vertete nuk i vrasin femrat.... tjeter gje u bejne.
    Turp na nxoren bojen do pare kjo pune kush eshte shqiptar e kush jo sepse i fut tjetri nje -Jam shqiptar dhe bota i beson.
    po pse, vetem ata qe jane njerez te mire, mund te quhen shqiptare???

sdq ky psikopati quhet Leonard Grifsha...
    Vasudhaiva Kutumbakam

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    nai1 lajm dal vivo keni ,apo vetem prralla forumi????

Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    nai1 lajm dal vivo keni ,apo vetem prralla forumi????

kujt i thua lajm dal vivo ti? kjo gje ka ndodhur dje... emrin e shqiptarit e ke te komenti siper tendit .... po te me shpjegosh se c'nenkupton me dal vivo dhe jo perralla forumi, ndoshta arrij te te jap informacion

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •