Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    Edhe ushqimi kinez i fusin yndyre edhe ato salcat,salce patash,proteina te koncentruara,ca produkte shume te dyshimta.Dyshoj te vlera e ushqimit kinez,
    Pervec orizit,brokolit dhe peshkut qe kane vlera,te tjerat jane ushqime gjysem te gatshme(si ne mcdonnalds) qe skuqen digjen piqen ne tigan/furre njelloj si ne mcdonnals.
    Triku eshte te ato proteinat qe i fusin dhe te salcat qe i japin shije.
    Pulave qe pjekin dhe shesin ja fusin proteinen me shiringe dhe pula ka shije kur hahet.
    Eshte shume ndryshe "chinese food" qe behet ne Amerike, nga ushqimi qe hane kinezet ne Kine.

Megjithate do perhapet McDonalds dhe andej. Do ja marrin kalane nga brenda. Imagjino te shkoj Kina me gjysmen e popullsise mbi peshe ua shkatarrojme sistemin shendetsor.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Eshte shume ndryshe "chinese food" qe behet ne Amerike, nga ushqimi qe hane kinezet ne Kine.

Megjithate do perhapet McDonalds dhe andej. Do ja marrin kalane nga brenda. Imagjino te shkoj Kina me gjysmen e popullsise mbi peshe ua shkatarrojme sistemin shendetsor.
    e vertete. madje nuk ka lidhje fare.
    ushqimi kinez ne perendim eshte nje pershtatje e shijes vendase...
    ashtu pothuajse tere kuzhinat aziatike.

sdq ka mcdonald's edhe atje sa te duash...

shqiperia eshte nje nder ato 2-3 vende europiane ku nuk ka mcdonald's... fatmiresisht
    Vasudhaiva Kutumbakam

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin

Ai ushqim eshte komplet recete kineze,edhe menute qe i reklamojne jane emra kineze ushqimesh,Lo mein,sushi,mund te kene rreth 30 artikuj ne menu komplet receta kineze.Edhe reklamat i kane per cdo emer edhe imazhin e pjates qe te merret vesh cfare eshte.
    Ashtu hane edhe ne kine ato.Edhe salcat,orizi,vaji,makaronat edhe shume gjera te tjera vijne nga Kina.Vetem patatet qepe,domate dhe brokoli qe i blejne ne amerike.
    Ja nje menu
    http://www.chinastar-pgh.com/menu.htm
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 10-12-2010 më 20:50
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    Ai ushqim eshte komplet recete kineze,edhe menute qe i reklamojne jane emra kineze ushqimesh,Lo mein,sushi,mund te kene rreth 30 artikuj ne menu komplet receta kineze.Edhe reklamat i kane per cdo emer edhe imazhin e pjates qe te merret vesh cfare eshte.
    Ashtu hane edhe ne kine ato.Edhe salcat,orizi,vaji,makaronat edhe shume gjera te tjera vijne nga Kina.Vetem patatet qepe,domate dhe brokoli qe i blejne ne amerike.
    sushi??? sushi nuk eshte kuzhine kineze, por japoneze...

nuk eshte aspak e vertete ajo qe thua.
    restorantet kineze ne perendim nuk gatuajne ate qe hajne ato vete ne kine.
    eshte nje pershtatje e shijeve tona...

edhe nje restorant italian ne kine, nuk gatuan pjata te mirefillta italiane, por ne pergjethsi i pershtatet shijes se kinezeve...

para disa vitesh ne gjermani kam pas njohur nje vajze nga kina qe kishte ardhur per nje vit ne europe per "student exchange".
    ajo i urrente resorantet kineze ne europe...
    nuk kane fare lidhje me kuzhinen e vertete kineze - me thoshte
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    sushi??? sushi nuk eshte kuzhine kineze, por japoneze...

nuk eshte aspak e vertete ajo qe thua.
    restorantet kineze ne perendim nuk gatuajne ate qe hajne ato vete ne kine.
    eshte nje pershtatje e shijeve tona...

edhe nje restorant italian ne kine, nuk gatuan pjata te mirefillta italiane, por ne pergjethsi i pershtatet shijes se kinezeve...

para disa vitesh ne gjermani kam pas njohur nje vajze nga kina qe kishte ardhur per nje vit ne europe per "student exchange".
    ajo i urrente resorantet kineze ne europe...
    nuk kane fare lidhje me kuzhinen e vertete kineze - me thoshte
    Nuk e di per kinen por ne disa vende te tjera qe kam vizituar une asgje nuk e kishte tamam shijen si ne itali. Psh thuhej : akullore italjane - pervec faktit qe nuk kishin as gjysmen e llojeve te akulloreve qe behen ne itali, shija 0 ! e njejta gje per restorantet, per te mos folur per pizen ... Jashte italie mund te perdoren recetat e gatimit italjan por shija nuk eshte tersisht ajo.

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Archicad
    Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Ne boten tridimensionale
    Postime
    283
    Jam i gjate 168 cm. I kam 71 kg. Nje program qe e gjeta ne google me jep qe jam mbipeshe.

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    e vertete. madje nuk ka lidhje fare.
    ushqimi kinez ne perendim eshte nje pershtatje e shijes vendase...
    ashtu pothuajse tere kuzhinat aziatike.

sdq ka mcdonald's edhe atje sa te duash...

shqiperia eshte nje nder ato 2-3 vende europiane ku nuk ka mcdonald's... fatmiresisht
    Gjen kuzhine kineze e japoneze ne Amerike plot, por vetem ne restorante tamam. Mesa kam pare, kane ushqim shume te lehte qe dhe nuk te ngop ndonjehere. Kurse ato fast foodet te bien si gur ne stomak.

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Provoni të bëni ushtrime 5 herë në ditë (10-15min.)! Gjithashtu dhe ju këshillojmë që t'mos hani shumë por as t'mos hani pak, normal.

Keshillat "tona" drejtuar atyre.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •