Vasudhaiva Kutumbakam
Ai ushqim eshte komplet recete kineze,edhe menute qe i reklamojne jane emra kineze ushqimesh,Lo mein,sushi,mund te kene rreth 30 artikuj ne menu komplet receta kineze.Edhe reklamat i kane per cdo emer edhe imazhin e pjates qe te merret vesh cfare eshte.
Ashtu hane edhe ne kine ato.Edhe salcat,orizi,vaji,makaronat edhe shume gjera te tjera vijne nga Kina.Vetem patatet qepe,domate dhe brokoli qe i blejne ne amerike.
Ja nje menu
http://www.chinastar-pgh.com/menu.htm
Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 10-12-2010 më 20:50
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
sushi??? sushi nuk eshte kuzhine kineze, por japoneze...
nuk eshte aspak e vertete ajo qe thua.
restorantet kineze ne perendim nuk gatuajne ate qe hajne ato vete ne kine.
eshte nje pershtatje e shijeve tona...
edhe nje restorant italian ne kine, nuk gatuan pjata te mirefillta italiane, por ne pergjethsi i pershtatet shijes se kinezeve...
para disa vitesh ne gjermani kam pas njohur nje vajze nga kina qe kishte ardhur per nje vit ne europe per "student exchange".
ajo i urrente resorantet kineze ne europe...
nuk kane fare lidhje me kuzhinen e vertete kineze - me thoshte
Vasudhaiva Kutumbakam
Nuk e di per kinen por ne disa vende te tjera qe kam vizituar une asgje nuk e kishte tamam shijen si ne itali. Psh thuhej : akullore italjane - pervec faktit qe nuk kishin as gjysmen e llojeve te akulloreve qe behen ne itali, shija 0 ! e njejta gje per restorantet, per te mos folur per pizen ... Jashte italie mund te perdoren recetat e gatimit italjan por shija nuk eshte tersisht ajo.
La vita non si spiega, si VIVE!
Jam i gjate 168 cm. I kam 71 kg. Nje program qe e gjeta ne google me jep qe jam mbipeshe.![]()
Provoni të bëni ushtrime 5 herë në ditë (10-15min.)! Gjithashtu dhe ju këshillojmë që t'mos hani shumë por as t'mos hani pak, normal.
Keshillat "tona" drejtuar atyre.
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Krijoni Kontakt