Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 73
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Hajde shtollivatja ti Gayit pak pecin

Grammar Maska e Segestani
    Anėtarėsuar
    21-01-2011
    Vendndodhja
    Sibiu
    Postime
    43
    Kuptohet shumė thjeshtė,feja ėshtė dicka personale dhe asnjėrit sduhet ti pengoj se kush kė beson.Tė pengon ajo te pengon kjo tė pengojnė ty, dhe nuk ju pengon tė gjithėve tė tjerėve. mė vjen shumė keq pasi kur njė pakicė e vogėl kan mendim tė njėjtė 'sulmojnė' dhe e bėjnė atė pakicė tė duket gjigande. Ne duhet tė shikojm secillin si 'njeri' e jo si besimtar i njė feje. Po sidoqoftė unė kam besimin tim dhe besoj atė qė mendoj unė se ėshtė e drejtė dhe nuk mė intereson tjerėt se qfarė flasin,cdo kush pėrgjigjet pėr shpirtin e tij dhe askush pėr shpirtin e dikuj tjetėr. Mė mirė njė musliman apo krishterė se sa njė i pa fe, i pa moral, i pa dinjitet, dhe mė e keqja nė raste tė vecanta mos tė kesh kuj ti falėnderohesh.

Respekte.
    Nganjiher urrej veten,por nganjiher urrej urrejtjen,se me ben te urrej veten.

Citim Postuar mė parė nga Segestani Lexo Postimin
    Kuptohet shumė thjeshtė,feja ėshtė dicka personale dhe asnjėrit sduhet ti pengoj se kush kė beson.Tė pengon ajo te pengon kjo tė pengojnė ty, dhe nuk ju pengon tė gjithėve tė tjerėve. mė vjen shumė keq pasi kur njė pakicė e vogėl kan mendim tė njėjtė 'sulmojnė' dhe e bėjnė atė pakicė tė duket gjigande. Ne duhet tė shikojm secillin si 'njeri' e jo si besimtar i njė feje. Po sidoqoftė unė kam besimin tim dhe besoj atė qė mendoj unė se ėshtė e drejtė dhe nuk mė intereson tjerėt se qfarė flasin,cdo kush pėrgjigjet pėr shpirtin e tij dhe askush pėr shpirtin e dikuj tjetėr. Mė mirė njė musliman apo krishterė se sa njė i pa fe, i pa moral, i pa dinjitet, dhe mė e keqja nė raste tė vecanta mos tė kesh kuj ti falėnderohesh.

Respekte.
    A nuk the me lart se feja eshte dicka personale ? Pse ja fut kot ne fund duke dhen opinjonin tend per ate qe nuk beson
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Niher me pelqej postimi i atij me lart, por ne fund ja nisi me i ardh era sa qe e knaqi kejt...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    511
    Citim Postuar mė parė nga Marduk Lexo Postimin
    Hajde shtollivatja ti Gayit pak pecin
    Ohhhh dreq te kam ngaterruar me MIRIAM-in.
    Ajo-ai thote se jam femer ndersa ne postime del mashkull, hihihi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Ani hajde lepima b o th en pra

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    511
    Ani hajde lepima b o th en pra

Oh dreq ah po te djeg per MIRIAM-in a ?!
    Leje se ti na qenke edhe MIRIAMI edhe Marduk.

Sa i perket me ta lepi by then, surrati jem nuk pranon.
    Sepse surrati im nuk e pranon as by then e Angelina Joli-it
    Ehh sa i perket tash by thes tate une as urinen nuk e kisha bere aty.

OH BAL I MOOODH QENKE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Jo more per Miriamin mem ndjek hiq mu, po s'di gjith ajo femen me mbet virgjin se

Masi s'ma lepin as b o th e n atehere cka korin je ka mu kapesh per cdo kime ? Hajt hec prej ktuhit edhe rri urt tjeter her, mos mu sill ktu si KaRmill se kryt ta nuki, qafir i dreqit

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    511
    Jo more per Miriamin mem ndjek hiq mu, po s'di gjith ajo femen me mbet virgjin se

Masi s'ma lepin as b o th e n atehere cka korin je ka mu kapesh per cdo kime ? Hajt hec prej ktuhit edhe rri urt tjeter her, mos mu sill ktu si KaRmill se kryt ta nuki, qafir i dreqit
    Oh i keq jam mysliman jo qafir !!!!

Grammar Maska e Segestani
    Anėtarėsuar
    21-01-2011
    Vendndodhja
    Sibiu
    Postime
    43
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    A nuk the me lart se feja eshte dicka personale ? Pse ja fut kot ne fund duke dhen opinjonin tend per ate qe nuk beson
    Nėse 50 milionė njerėz besojnė nė 'pa fe', prapė 'pa fe' mbetet. Kėshtu qė nuk tė kam prekur te gjėja personale.
    Nganjiher urrej veten,por nganjiher urrej urrejtjen,se me ben te urrej veten.

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •