hihihihi me duket se mbante kashte,,,jo dru ?!!!
hihihihi me duket se mbante kashte,,,jo dru ?!!!
LuM i RrEmByEr
Kam nje ide shume gjeniale.....qe kerkon financim dhe dy vullnetare.
Se pari gjejme nje mashkull dhe nje femer vullnetare nga forumi.
Vajza duhet te jete e bukur dhe te vishet shume bukur sa te na leje pa fryme kur ta shohim....djali duhet te jete simpatik dhe i fuqishem.
Marrim 100 kg kashte dhe ia ngarkojme djalit te cilin vajza e terheq me nje litar ndersa vete ecen mbi taka te larta duke pire cigare....bejme nje foto dhe pastaj shtime te gjithe leke.
Paguajme nje reporter dhe e botojme foton tek yahoo keshtu te pakten do kujtojne qe medalja ka dy ane.
Kjo fotografi tregon te verteten e femrave fshatare.
Po cmendo ai idjoti aty qe rri duke pire duhan.
obob e shkreta merr me mend se cfare te tjera i duhet asaj te go through. Kjo eshte nje injorance dhe nje gift qe fshataret kan nga Enver Hoxha he pika qe si bie.
Me vjen shume keq qe kjo fotografi arriti ku te gjithe ta shofin megjithe se eshte e vertete....hopefuly someone who really cares will see it and do something about it.
Ai kafsha aty ne fotogravi do nje grua te zote qe i hyn hu e jo per ti mbajtur..........eh pika qe si bie.....
Me respekt
Arbresha,![]()
Komentet e disave me lart me kujtojne "Mbulo m*iellin me sh*oshe" Pse na ardhkerka kaq hidhur kur te tjeret na vene ne dukje te metat qe nuk kemi guxim t'ia pohojme vetes? Apo i miri botes ne, si gjithmone "hec rregullojme reflektimin qe te duket me i bukur, pa ē'i var leshte origjinalit, se populli yne e shef, e na kupton; po bota po e pa, si do t'ia bejme?!"
Toro, nuk eshte puna ke pesha, eshte puna tek era e pėrēit qe mban ajo kashta. Thone qe demton seriozisht shendetin...
E une more shoke te forumit ,po te isha si ajo e shkreta ne foto ,do merja nje shkop dhe do i futesha atij kopukut qe me ec aq gjith pordhe ,ku ti haje e ku ti djege.Me injorante si keta s'kam pare , se na turperuan vendin . Vertet eshte per te ardhur keq por dhe inat .
![]()
Orku me shkrive fare
mir e ke ti, s'e ke keq(une nuk ofrohem e
p.s: mbeti te qeshim se kemi qare edhe...skemi dale gjekundi!
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
Krijoni Kontakt