BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE
Ky qenka nje frigacak i madh mor , ju dridhka zoni kur po e zojn ngusht per ceshtjet kombtare shqiptare , spo guxon me thon se Adem Jashari nuk asht kriminel , por hero i lirise dhe i drejtsise dhe se serbve ska cka u pengon figura e tij , sguxojka me i thon se regjistrimet serbe te veturave jan te paligjshme dhe se tani serbet jetojn ne Republiken e Kosoves.
Paj ky me sa ndegjova , ma shum ide dhe plane paska per serbet sesa per shqiptaret. Poashtu tha se deri tani asnje qeveri sasht angazhu seriozisht per te permirsu jetesen-poziten e serbve ne Kosov. Mos e ke ne plan me i kthy serbt ne Prishtin o Ilir Deda.
Paska nje plan madhor , me e hap nje universitet ne Gracanic.
Nuk e ndegjova krejt , se ma ngrejka tharrtinen.
Kur esht puna per me bo propagand kunder shqiptarve musliman , ktij pisi , hiq syni tap si bente , Islami thot esht rreziku ma i madh i Kosoves. Gjak shkau , per te luftu popullin e vet , azgan e burr , a kur asht puna me jau drrasu shkijeve , (paaa vidi , ne bi hteo da odgovorim na ovu pitanju) - paaaj shikoni , sdua te pergjigjem ne ket pyetje.
Kur mora vesh se asht anti-Islamist , e kam dit se ky njeri asht i lig. Kto jan e keqja e popullit te vet , ndersa e mira e tjerve.
Shqiperi eshte edhe Cameria
As nuk po e degjoj bile,pasi qe ne fillim prezentuesi e prezentoj si gjysmak(Pola-pola).Por me vie inat nga emri Ilir-dhe gjysmak......
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
pse ti arian be-ja a mos po te duket vetja pro-bashkimit kombetar?
a je ti ai qe bashk me albinat e qose demaqat e m.uta tjere.. nuk e pergezove kurre Berishen per rrugen e Kombit?
a je ti qe u idhnove se nuk mbeti ne biruce deputetja e PD-se, partise qe beri Rrugen e Kombit?
nuk duhen shum shenja me i kuptue anti kombetaret or ti arian b-ja..
dalloheni qarte.. me pak lakmus..
edhe e panjohura.. megjithse femer vet u merzit pse nuku u burgos me gjate deputetja femer e Pd-se .. e partise qe ja solli kosoves ne dere autobandin modern..
edhe e panjohura edhe ariani.. u jan gezuar vrasjeve te Xhemes Ukes Ahmet Krasniqit e Drinit e kurre nuk shprehen dhimbje ..
pra ju njohim bre pisa se cfar jini..
albini yt i coj dy djem ne pushkatim.. e ala ska kerkue falje..
Brar,nuk dij nga Ju erdhi kjo,ne asnje vend nuk perkraha vrasjet as politike dhe as vllavrasese,nese si ,,prokuror''qe tregoheni keni dhembje me teper se ne qe jemi ketu,gaboheni shum....Ku dhe kur e perkraha vrasjen?Sa per deputeten-une vetem u pajtova me nje koment te ,,shoku tanku''e asgje me teper!edhe e panjohura edhe ariani.. u jan gezuar vrasjeve te Xhemes Ukes Ahmet Krasniqit e Drinit e kurre nuk shprehen dhimbje ..
albini yt i coj dy djem ne pushkatim.. e ala ska kerkue falje..
Ps.Nuk keni asnje te drejt te me quani ashtu,nga atje ku jeni,pasi une jetoj e veproj ne vendin tim,nuk mirrem me fyerje si thot populli ,,ne te terur''nga shpati ...
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Ky eshte komunist,titiste...nuk ka asgje prej tije.
Mos voto Ferr...
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Ore Braro, te kam thene edhe njehere ti vetem din te tregosh pralla si ne kohen e titos. Per ty TITO-ja ka qene hero dhe e ke pas IDOL ate. Ne keto zgjedhje ke mundesi te votosh TITON e Kosoves sic e quan Behgjet Pacolli veten e tij.
E Sa i perket Bashkimit Kombetar zoterote, mos ke merak fare vetem nje gje mund te them se do shihemi ne Shqiperine Natyrale te Bashkuar.
kur ndodh nji vrasje oj e panjohur.. cdo njeri mban nji qendrim..
ose i thot vrasesit.. he me te lumte dora..
ose i thote.. tu thafte dora..
ose hesht..
m.utanet heshtin.. pra pis mileti pa karakter..
trimi ose trimnesha ose lavderon vrasesin ose denon vrasesin.. pik..
ne rastin e vrasjeve ne Kosove.. ose do lavderosh vrasesin sic bejne nji pjese ose do ta denosh.. sic bejne nji pjes tjater..
te heshtesh do te thote se nuk je shqiptar.. ose je m.ut..
sepse behet fjal per shqiptar te vrare nga dor shqiptaresh..
ne kosov nelidhje me vrasjet njerzit jan ndar ne 3 grupe.. sikurse ne forum..
qe i denojne vrasesit..
qe i lavderojne vrasesit..
ose qe heshtin..
pra ju te panjohurit qe hyni tek grupi i te heshturve mos kujtoni se nuk ju eshte vene nota qe meritoni per karakterin qe kini..
jemi ne kosoven e cliruar nga NATO..
Kjo Kosove po nderton shtetin..
ky shtet ne themel te tije ka dhe Gjykatat e ligjet e policine..
luftari Drin.. ka len pushken e ka kap kompjuterin per ti sherbye shtetit qe po ndertohet..
dikush nuk e don kte Drinin..
ky dikush i ka krejt mundesite qe per ato qe nuk ja pelqen Drinit ti drejtohet Gjykatave..anti-drinat kishin aq para sa te paguanin nji avokat me formulue padine kunder Drinit sepse ishin bosa.. kishin rroga te mira ne TMk ..kishin tutore te mire ne tran biznesmena pallatesh e vilash te llojit novosell qe paguan dreka darka mbas cdo vrasjej..
dhe keshtu ne kte rrug ligjore vepron kush do Kosov-Shtet te pamvarur..
mirpo nuk vepruan me kte rrug krejt te mundshme.. shtabet vrasese..
u mjaftuan me ca pamflete kunder atyre qe i vrane ku sic deshen ata ua vizatuan jet-shkrimet te vrareve.. fale dhe forces se tyre ne kallash e ne para per te dirigjuar gazetat dhe ekranet..
E pra nje atdhetar e con ne gjyq Tradhetine ne se dyshon per tradheti dikend..
Dhe populli njihet me tradhtaret e atdhetaret..
pikerisht ndaj kesaj forme anti komb e anti-kosov-shtet i pamvarur qe perdoren shtabet vrasese.. ne Kosoven e cliruar nga NATO e te vene nen veshgim nga mbrotjesit tan te medhenj.. u cfaqen dhe njerzit..
dikush kunder vrasesve dikush pro vrasesve..
pala e trete qe ka heshtur.. ne fakt e ka miratuar vrasjen.. pra sipas neve qe i kemi denuar vrasesit si anti-kombetare edhe ju te heshturit sjeni tjeter vec mbeturina pa asnji vlere.. anti-kombetare..
prandaj dhe sju ka vlere fjala ne asnji diskutim.. cfar do qe te thoni..
ne kte grup mutsihanash futet dhe albini.. e shum tjere..
a mkupton oj e panjohur..
ne ato cka themi paraqesim vet vehten..
--
Kjo eshte krejt jasht teme por dua te pergjigjem shkurt!Nese dorasi nuk eshte zene nuk mund t'i theme askujt,,Ti e ke vrar''Me gjej nje postim te vetmin,qe une ju gezova vrasjeve,por nuk mund ta etiketoj askend me ,,Vrases''nese nuk jame e sigurt!Asgje te perbashket nuk kam me Vetevendosjen,as qe e kam perkrah ndojhere,pasi e dij qe asgje nuk mund te beje as ajo as asnje parti,deri sa jemi te perqare keshtu....Ps.Me fjale te renda nuk Ju shkrova kurr,pra Ju lutem mos me etiketoni me ,,pislleqe''te tilla
Krijoni Kontakt