Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    Citim Postuar mė parė nga TetovaMas Lexo Postimin
    Ne demokraci artificiale ka politik dhe mby politike . Nje parti e vogel nacionaliste daneze ,dominon mby shumicen ne Parlamente. Kjo a nuk eshte racizem ??
    ėshtė e vėrtetė, por besoj e din fort mirė qė e kritikojnė nė sy tė botės, ani se edhe unė jam i bindur se shumica sikur ajo mendon.
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar mė parė nga Zoti Basha Lexo Postimin
    Me ngajn me teorite Serbe per 'pastrimin' e Serbse (kosoves) nga pakicat e klonuara.
    Zoti Basha

ska mbet asgja njerzore ... urrejtja asht shendrue ne moral...vrasjet e pa nevojshme po behen patriotike ... qka po pret tjeter prej njerzimit ..

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga prizrenasi_30 Lexo Postimin
    Tetovamas ke thene:

Po, ka nje parti te tille, dhe ajo eshte Levizja Vetevendosje!

Per me shum info vizito kete faqe: www.vetevendosje.org
    Me levizjen vetevendosje jame gjithemone ne kontakt. Per cdo nryshim me kontaktojne ne e-malin time . Vetem se s'munde te jeme anetare aktiv ,per arsye objektive.

Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga Zoti Basha Lexo Postimin
    Me ngajn me teorite Serbe per 'pastrimin' e Serbse (kosoves) nga pakicat e klonuara.
    Teoria e Serbise nuk ka qene raciste ,pore shfarosese per nje kombe te tere shqipetare ,vetem e vetem te zgjeroi teritorin e saje dhe te mbjelle me mbeturina sllave te karpateve ,si qe e ka bere me shekuj me rradhe.

Ne ti pranoje serbia me ndikimin e BE, ne Parlamentin e saje 20 deputet shqipetare nga Lugina dhe te shohim se kush jane serbet.

Pse ne Maqedoni per nje deputet shqipetare duhet te votojne 30,mije votues ,a kurse per nje deputet sllavo- shkije duhet te votojne vetem 3000 votues .??

i/e regjistruar Maska e Konstantin
    Anėtarėsuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    Me levizjen vetevendosje jame gjithemone ne kontakt. Per cdo nryshim me kontaktojne ne e-malin time . Vetem se s'munde te jeme anetare aktiv ,per arsye objektive.
    Tetova ky ALbin Kurti eshte si puna Naimit qe the ti tu u anku e tu vajtu nga larg cne antar ti ktu?ne vend qe te jesh me Hashimin a Ramushin se keta kan luftu jo Albini?!

Futini nje terror sistematik deri sa te zhduken nga trojet shqiptare
    Revolution 1848

Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga Konstantin Lexo Postimin
    Tetova ky ALbin Kurti eshte si puna Naimit qe the ti tu u anku e tu vajtu nga larg cne antar ti ktu?ne vend qe te jesh me Hashimin a Ramushin se keta kan luftu jo Albini?!

Une jame nga Ilirida , nuk jame anetare i VV !!! Albin Kurti, kurre ishte ne Danimarke, para dy vjeteve, bashkerishte kemi biseduare dhe i kame perkrahe disa padrejtesi qe i ka bere UNMIKU,dhe Eulexi, ne Kosove. Nuk beje dallime ne politikanet shqipetare ne Kosove .C'do njeri shqipetare qe ka luftuare per lirine e shqipetarit une i respektoje ,pore politika dhe parlametarizmi eshte dicka tjeter.

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anėtarėsuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    Teoria e Serbise nuk ka qene raciste ,pore shfarosese per nje kombe te tere shqipetare ,vetem e vetem te zgjeroi teritorin e saje dhe te mbjelle me mbeturina sllave te karpateve ,si qe e ka bere me shekuj me rradhe.
    jam dakort, po c'perfundim mund te nxjerrim nga terma si 'pakica te klonuara'? A nuk eshte nje rruge shume e shkurter nga kjo fjale ne pretendimin per debim?

Ne ti pranoje serbia me ndikimin e BE, ne Parlamentin e saje 20 deputet shqipetare nga Lugina dhe te shohim se kush jane serbet.
    jam shume dakort. Por pikerisht per kete me vjen inat: shqiptaret e kosoves po marrin zakonin idiot dhe barbar te sllaveve te mostolerances. Kjo nuk eshte mendesia shqiptare! Po qe serbet dihet se kush jane, me kete jam shuem dakort. Thjesht ne nuk kemi pse t ebiem ne nivelin e tyre.

Pse ne Maqedoni per nje deputet shqipetare duhet te votojne 30,mije votues ,a kurse per nje deputet sllavo- shkije duhet te votojne vetem 3000 votues .??
    Megjitahte serish do bie dakort qe sistemi aktual 'multi-kulit' ne kosove nuk funksionon. Por sistemi qe propozoj une, jam i sigurt se kosovaret 'patriotike' (ksenofobe) do e kene ende me shum einat: kantonizim!

Citim Postuar mė parė nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Tetova Mas ti jeton nė njė shtet demokratik.
    Po mė habit fjalori yt, sidomos me racizmin qė po shpreh pėr pakicat kombėtare. Pėr tė gjithė ne qė kemi jetuar nė Kosovė, as aso kohe na janė fort mirė tė njohura pakica: romė, ashkali, egjiptianė, goranė etj etj dhe ē'eshtė mė e keqja gjithmonė i kemi pėrbuzur kėto minoritete, sidomos ato "brune" duke i quajtur: magjup, ciganė etj.
    Njė nag gjėrat mė tė bukura qė mė duken nė shqipėri ėshtė se kėto dallime nuk i kam hetuar dhe nuk janė tė dukshme sikur te ne nė Kosovė.
    Mos harro se nė shtetin ku je duke jetuar ( Danimarkė ) ka edhe deputet madje nga tė huajt.
    Racizmi ėshtė i rrezikshėm!!
    Nuk eshte racizem por injorance! Per ēfare jetoni ne vendet europiane a veē per buke e per kafe?

Kosova do te jete nje sukses vetem kur qytetaret e saj te ndjehen si te barabarte, te lire dhe me dinjitet.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •