Teoria e Serbise nuk ka qene raciste ,pore shfarosese per nje kombe te tere shqipetare ,vetem e vetem te zgjeroi teritorin e saje dhe te mbjelle me mbeturina sllave te karpateve ,si qe e ka bere me shekuj me rradhe.
Ne ti pranoje serbia me ndikimin e BE, ne Parlamentin e saje 20 deputet shqipetare nga Lugina dhe te shohim se kush jane serbet.
Pse ne Maqedoni per nje deputet shqipetare duhet te votojne 30,mije votues ,a kurse per nje deputet sllavo- shkije duhet te votojne vetem 3000 votues .??
Futini nje terror sistematik deri sa te zhduken nga trojet shqiptare
Revolution 1848
Une jame nga Ilirida , nuk jame anetare i VV !!! Albin Kurti, kurre ishte ne Danimarke, para dy vjeteve, bashkerishte kemi biseduare dhe i kame perkrahe disa padrejtesi qe i ka bere UNMIKU,dhe Eulexi, ne Kosove. Nuk beje dallime ne politikanet shqipetare ne Kosove .C'do njeri shqipetare qe ka luftuare per lirine e shqipetarit une i respektoje ,pore politika dhe parlametarizmi eshte dicka tjeter.
jam dakort, po c'perfundim mund te nxjerrim nga terma si 'pakica te klonuara'? A nuk eshte nje rruge shume e shkurter nga kjo fjale ne pretendimin per debim?
jam shume dakort. Por pikerisht per kete me vjen inat: shqiptaret e kosoves po marrin zakonin idiot dhe barbar te sllaveve te mostolerances. Kjo nuk eshte mendesia shqiptare! Po qe serbet dihet se kush jane, me kete jam shuem dakort. Thjesht ne nuk kemi pse t ebiem ne nivelin e tyre.
Megjitahte serish do bie dakort qe sistemi aktual 'multi-kulit' ne kosove nuk funksionon. Por sistemi qe propozoj une, jam i sigurt se kosovaret 'patriotike' (ksenofobe) do e kene ende me shum einat: kantonizim!
Krijoni Kontakt