Close
Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 106

Tema: Dua...

Drejteza Paralele Maska e Io_e_Te
    Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    ...dhe une dua ta urrej...
    me thua si???
    Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.

Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    ...dhe kur formova numrin tend doja te flisja...doja te te perkedhelja sic e beja ateher(ne fakt s'e kam bere kurre kte gje...thosha se fjalet e teperta jane fukarrallek.ti e dije qe te doja.skish nevoje per "zemra, ylli,shpirt" keto jane etiketa qe konsideroja se nuk ish nevoja ti vija ne biseden tone...)ajo qe doja te beja ishte thjesht te degjoja zerin tend, te flisnim si ateher per cdo gje...edhe per muhabete banale-si eshte koha tek ty?dhe duke folur per kohen do dilnim tek merzitja...qe atje do dilnim tek shoqeria(qe ska mbetur asgje prej saj), pastaj do flisnim sesa vetem ndiheshim, pastaj duke folur per vetmine do flisnim per boshllekun qe la secili...thua se do flisnim per kete te fundit?dyshoj...ty ste ka pelqyer asnjeher te flasesh...e pse?
    do doja ta dija kete por e di qe skam per ta ditur...skam nga ta di...bie zilja e telefonit...hesht...ndersa dora me dridhet...-Alo!Alo!
    dhe une rrija e te degjoja...ah, sa doja te te flisja!o Zot sa do doja te te thosha -Me mungon zemra ime!e di qe me mungon edhe me shume se dje? Kujtova se "e nesermja" sot do me conte larg teje por cuditerisht ajo te largon ty dhe me afron mua afer teje... cdo dite e me teper! (ku di une te shqiptoj keto!!!)
    Une sdi Ose mbase sdua ti them, ose mbase dua ti kuptosh vete...ose mbase...hic hic!lere fare!harroje...
    e mbylla telefonin, se e dija qe sdo beja asgje vecse te nisja te qaja pas receptorit te telefonit, ashtu sic bej une kur te jap ndonje telefonate "anonime"...sa e cmendur jam!e cdua qe te mar ne telefon?
    ti i perket jetes te kaluar e cila ndodhet larg tashme...ka nje vit qe eshte nisur...po tani?Cdua ne te vertete?...S'e di...Di vetem qe...

Dua...
    Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.

Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    ...dhe ike...
    ktheve syte nga dera, me hodhe dhe mua nje veshtrim shkarazi dhe dole...dole ashtu sikur doje te thoje qe nxitoje dhe qe ishe i detyruar te ikje.Me pare, gjithmone e justifikoje ikjen tende por kete rradhe nuk the asnje fjale...More rrobat, te gjitha gjerat e tua, hodhe canten ne kurriz dhe ike...Ike per te mos u kthyer me ne ate dhome te ngarkuar mal me kujtime...Ike...asnje veshtrim si ai shkarazi qe me dhe ne mengjes sdo me hedhesh me dhe as ate shikimin plot perbuzje qe me hodhe mbreme sikur ishte faji im qe te doja aq...u lodhe duke me pare ashtu mbase...prandaj dhe ike...ose mbase te mbyta me dashurine time sic me thoshin te tjeret...
    Nuk ece me neper rruget ku edhe guret kishin nevoje per hapat e tu, nuk shkove me as tek ato lokalet tek liqeni ku edhe mjelmat e donin buzeqeshjen tende, nuk ece me...as ndjeu mungesen e shikimit tend...dhe dhoma qau nga mosprania e zerit tend...
    Une e di qe ti ske faj...Nuk deshe me asgje nga keto!ti deshe te ecje neper rruge ku asgje nuk kerkonte vemendjen dhe veshtrimet e tua shkarazi apo me perbuzje...Asgje skerkonte asgje...vec meje vetem une kisha nevoje per ty ne kete rast
    Vetem une i doja ato veshtrime...edhe kuriozitetin edhe perbuzjen...I doja dhe i dua...sepse TE DUA...me gjith perbuzjen e perbuzjes tende Te dua...

Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    Dhe nje mengjes tjeter pa ty...Hapa syte dhe te kerkova si nje e pashprese por perseri ste gjeta...
    Skisha kujt ti thosha -Mirmengjes!, as kujt ti thosha se e doja me teper se diten e kaluar, as kujt ti puthja syte e pastaj te falenderoja Zotin qe i la edhe nje dite tjeter me mua.Skisha as ke te percillja e te prisja...Skisha asnje motiv te mos rrija ne ate gjendje: pa demakiuar, me rimelin shperndare nga te qarat e mbremshme, rrobat e hedhura sa andej kendej, bishtat e cigareve qe mbreme aty, filxhanet e kafes ende mbi tavoline...
    Ti e di qe une e kam urryer gjithmone rremujen por sot s'e di pse me teper se kurre, doja ta genjeja veten qe i kishe lene ti atje!
    E mban mend sa here te flisja kur i lije rrobat e hedhura ku mundeshe, bishtat e cigareve i lije deri ne mgjes, filxhanin e kafes me ore te tera mbi tavoline ose mbi komodine...Sa e sa here kemi diskutuar rreth ketyre...dhe ti premtoje! Premtoje dhe prape premtoje (duke e ditur qe skishe per ti mbajt kurre).
    Dhe une rri keshu ne krevat, ne kulmin e pasivitetit tim, e humbur, e lodhur, e akullt...Fiksoj veshtrimin ne nje pike pa e ditur ceshte dhe ashtu rri...me ore te tera...
    Por...me ne fund nuk e durova dot ate pasivitet maksimal ne shpirtin tim...mar guximin te cohem te bej ato gjera qe beja kur isha me ty (duke e ditur fare mire qe do ti lija pa i nisur mire)...
    Ti sje...Crendesi ka nese i bej me apo jo? Atehere, prandaj dhe i beja, se isha me ty!Cdo gje kishte komplet tjeter mrekulli kur ishe ti prezent...edhe dicka banale behej dicka e jashtezakoshme!!!
    Kur benim shopping dhe terbonim shitsen me kapricot tona, kur dilnim nga deti, kur benim piknike,kur shkonim ne kinema, kur hanim mengjesin bashke, kur vije me merrje nga shkolla, kur rrinim me ore te tera afer zjarrit te oxhakut, kur rrinim zgjuar deri ne mengjes...
    Sot, tani, as shopping-u, as shetitjet nga deti, as pikniket dhe as mengjeset skane ndonje kuptim pa ty!...Asgje sme hyn me ne sy!
    Vec kesaj dhome qe renkon nga mosprezenca jote...
    Sdua as te flas me ndonje, as te degjoj njeri...
    Dua qe edhe kete mengjes te jem me ty, me kujtimet e mia...gjith mengjesin, gjith diten, gjith mbremjen...duke pritur mengjesin tjeter...

Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    ...sa gjera doja pardje, dje disa te tjera dhe ne fund duke mos pasur asgje!sot deshirat e mia jane groposur aq thelle sa harrova cdoja pardje, dje...di vetem qe sot sdua asgje vec ketyre oreve qe rri duke te veshtruar ty, ecur afer teje, duke te pare fshehurazi mos kapesh shikimet e mia,kaq...te te shoh deri ne momentin e fundit, kur te shkoj ne stacionin e trenit dhe pas te mbetet imazhi yt...
    ...kaq dua...
    Kerkoj shume?????

LarG Maska e Flava
    Anėtarėsuar
    22-01-2003
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    547
    jo me nuk kerkon shume...me shum kerkojme neve te besh...po ti se mos na degjon e?
    Befsh qejf...te puth fort}{
    Te dua se s'te urrej dot......

VlonjaT Maska e BlEdIi
    Anėtarėsuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    Nj
    Postime
    418
    Si nuk i kisha lexuar keto me para une..!
    Io_e_Te pershendetje te sinqerta per shkrimet,shume te bukura!
    Suksese te metejsheme ne jete Io_e_Te dhe sa me shume fat.

Me respekt Bledi!
    "O bindu o permendu o merr malet e cemendu"

Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    Postuar mė parė nga Flava
    jo me nuk kerkon shume...me shum kerkojme neve te besh...po ti se mos na degjon e?
    Befsh qejf...te puth fort}{
    Duhet te presesh nganjeher qe gjerat te marrin vete rrugen e tyre!
    p.s: e di me e di qe skerkoj shume por...prape dua se...

Bledi,
    thnx!

i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799

Io e Te!!!!!!!!!!!........

Nė mjegullnajėn e mendimit
    Ti vetėtije aq verbuese!
    Nė netėt e gjata tė largimit
    mė ishe bėrė aq torturuese!...

Doja tė kapja me mėndjen time
    A ishe endėrr a vegim?...
    Jam pėrpėlitur buzė njė gremine...
    s'tė gjej dot...dhe s'kish kuptim!

Nėse tė shkruaj nė gjuhė Amėtare
    kjo ngjet se nuk e di Sans'Krishten!
    Kjo dashuri e lashtė..oh!... fare
    Mė bėn tė vuaj dhe tė dyfishten!.........***

***dyfishten -
    kur vuajn njėkohėsisht dy veta sado larg ndodhen! Kjo ngjet dhe me aktin sublim tė ejakulasionit tė njė kopje pavarėsisht nga largėsija midis tyre!(Mos mė keqkuptoni ju lutem - kjo nuk ėshtė banale dhe jonjerzore)
    Agimi

Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    Thua jam "aq torturuese"?...

Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •