Close
Faqja 65 prej 128 FillimFillim ... 1555636465666775115 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 641 deri 650 prej 1278

Tema: Po gatuaj...

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin
    stern te tregoi une se marya po ruan lepurin

qe thua ti ky hoti profesori i mashtrimit,dje dipllomoi ne kete fushe (beja perhajr)
    gjith boten femrore te forumit e denoi rende,
    doli se ishte i matruar!
    e deri vone per beqo e mbante veten ,dhe secila nga ne kishte nje ender te msheft rreth tij

papapap ca u be at dite,emergjenca nuk pushonte,gjendje e jashtzakonshme ne shtet,femrat shkulnin floket,prinzi kerkonte falje publike,shyqyr,thuaj shyqyr qe nuk ishe...

Teta,

po me akuzon rende tani,
    une se dija cfare enderronit ju

Une u prononcova per te mos e lenduar ndonjeren dhe isha i frikesuar.
    Teta, fute veten ne poziten time, nese do kishe mundesine te zgjedhesh, do te shkaterroheshe sepse secila eshte speciale ne unin e saj, cfare do zgjidhje ti?
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    teta dhjeta..

thx per ato recetat interesante..

nje pyetje..

ne prishtine ka te ardhur e vendas..
    kush dallon per gatim me te mire.. a vendasit a te ardhurit?
    cilet nga qytetet dallon ne kosov si gatues te mire?

tek katundaret kosovare qe njoh ketej.. ve re se harxhojn per ushqim shum pak para e arrijne te bejne shum euro.. prej ktyre kursimeve..

a eshte kjo dhe ne kosove apo vec ktyre jasht u ka hi terpia per mani mani?

tet .. a din me vozit bicikell?

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Bera receten e gjyshes '' pule me rosnica ''por me pule shtepie jo te amadorit ...:P
    Gatuaj pak por kur gatuaj gatuaj guzhine shqiptare ...e bej sepse me pelqejne por dhe per ti thene familjareve dhe miqve qe kemi guzhine te mire ...(ata/o qe din te gatuajne )
    Kur gatuaj gatuaj me pasion dhe dashuri sepse jam llupse e madhe lol
    Gatimet qe pelqej dhe qe i qaj me shume jane tavat...
    -1 tave me peshk (qepe ,dafine ,hurdha piper te zi )
    2-tave kosi(tav elbasani )
    3-fergese tirone
    4-imanbajalldi
    5-kima te ndryshme me mish te grire por me presh me pelqen me shume ..
    6-speca e patellxhana te mbushur (kete pak me rradhe e bej ,ngaqe e ha rradhe orizin )
    7-ēumlek
    8-lepurin tave me qep , dafine, hurdha , vere , piper te zi .
    9-byrek te ndryshem me shume me pelqen me patate ..
    kam bere dhe prove nga koka ime e kam bere me prodhime deti ka dale shume i mire ..
    japraku me pelqen me gjethe rrushi dhe me laker ...
    pastaj keto gjellet verore barbunja me mish ,bamje me mish (bamje vjet e mbolla dhe mu be ...dhe thone qe ne itali nuk behet...)
    kunguj me kos e hurdha
    speca me domate e hurdha
    tarator me kos
    etjetj ...
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    teta dhjeta..

thx per ato recetat interesante..

nje pyetje..

ne prishtine ka te ardhur e vendas..
    kush dallon per gatim me te mire.. a vendasit a te ardhurit?
    cilet nga qytetet dallon ne kosov si gatues te mire?

tek katundaret kosovare qe njoh ketej.. ve re se harxhojn per ushqim shum pak para e arrijne te bejne shum euro.. prej ktyre kursimeve..

a eshte kjo dhe ne kosove apo vec ktyre jasht u ka hi terpia per mani mani?

tet .. a din me vozit bicikell?
    brar,Prishtines i ka humbur nami,eshte bere mish mash,se gjithe migrojn ne Prishtine,te shtunave,dielave ka i cik frymarrje me te lire.

Tani mjeshtrit e gatimit i ke ne Gjakove (nuk jam hileqare ,por ashtu eshte)per gjelle,te cafrdo lloji mmm do flasim edhe per ato si i quan to tavet me domate apo si i the

specialitet brumrave i ke nga Llapi

ndersa te turshive i ke ne Krush te madhe dhe ne Meje,uhhhh veq ti provosh Brar,pappa speca te mbushur me kajmak, te djeks,te pa djeks,kshu veq peca me hudhur,Hajvar,Pingjur uhuuu,ca nuk bejne,gjynaf ti pergaditesh vet,si te shtepise mor me beso,edhe kushtojn lire,psh nje kavanoz 3 kg me speca te mbushur me kajmak bene 5 euro,e dica kajmaku tamam mor,te te shkrihet ne goje.

(punen me te mire qe kan bere keto fondacionet e jashtme eshte angazhimi i ketyre grave ne keto koperativa,mendoje njehere fshatra me 2-3 meshkuj te vjeter dhe femije,keto gra e ngriten ne kembe fshatin qe te dy Krushen dhe Mejene)

po ik njehere si te kthehem do shkruaj vahdimin qe kisha ne mendje

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin
    stern te tregoi une se marya po ruan lepurin

qe thua ti ky hoti profesori i mashtrimit,dje dipllomoi ne kete fushe (beja perhajr)
    gjith boten femrore te forumit e denoi rende,
    doli se ishte i matruar!
    e deri vone per beqo e mbante veten ,dhe secila nga ne kishte nje ender te msheft rreth tij

papapap ca u be at dite,emergjenca nuk pushonte,gjendje e jashtzakonshme ne shtet,femrat shkulnin floket,prinzi kerkonte falje publike,shyqyr,thuaj shyqyr qe nuk ishe...

qyqaaaaaaaaaaa qeka bo nami
    uaaaaaaaaaaaaaaa Hoto po ne kte e bone e
    PpPpPpPpP
    e mi mire se e provoj dhe nje here ai,cte bej i shkreti shif anej nga politika MASHTRIME shif anej knej te gjith me mashtrime keshtu qe tha pa dale ta provoj ne une njehere si do me dali
    po robi drejt qe sdi me mashtru behet pishman si puna HOTIT dhe kerkon falje publike
    Ta kena fal HOTO hallall yllo
    hab dich lieb

Per dreke sot bera Fergese
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    orecchiette me broccoli dhe peshk ne furre

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    brar my friend-i
    (sigurisht e di ato dy katunde qe permenda me larte,policia serbe ju kan mbytur te gjith burrat e fshatit,kshu mbeten ne doren e askujt ato,dhe keto fondacione i rilinden)

Rrafshi DukaGjinit ka primatin e ushqimi ne Kosove,eshe toke me e mire keteja,mbase ka shum lumej afer,sidomos rruga Prizren -Gjakove ta knaq shipirtin,ara te mbjella dhe uje sa te duash nga drini i bardh...

per embelsira ca te them,gjithandej,keto modernet si torte ect ect ,poor keto bakllavajat,tespishtet,sheqerparet , keto meee alaturka,qe po ti dergosh diku dhurate kan pesh,(eeee pune femrash )kjo,dihet ku e kan vendin ..ca te te them Gjakoveeeeeee.

kursimet ne ushqim,hmm qe te hash shendetshem ne Kosove 200-250 te duhet e muaj per 3 veta .
    Ja nje llogari e vogel,2.5 euro te duhet per nje mengjez te hash jasht x 30 dite 75 euro vetem nje person x 3= 220 euro vetem mengjezi jasht per 3 persona.
    kshu ushqimi ne shtepi arsyeton pos ushqimit te shendeteshem edhe kursimet qe i permende ti te mergimtaret kosovar.
    Une kam nje mendim,mbase kishim shum kriza gate gjithe jetes ne Kosove,njerzit gati ju ka kalu ne gjenetike kursimi..

Poni ,kshu quhej emri i bicikletes se pare,e mbaj mend e kemi bler ne shtepi te mallrave ne Peje,ajo as qe ishte e balansuar,ne i luteshim babait te na lejonte qe me trune te vinim pas makines se tij deri ne shtepi,hahah ala ishim kreativ...o zot sa shum me dhimbsen keta femijet e sotit qe shikoj,jan dixhitalizu,asigje emocionale ne femijerin e tyre,,,,,,huh ngase e kishim vetem kete biciklet ,e benim me turne,aaa kur te vintee turni jot,beheshe me krahe,o zot fuluturoje..

o brarao pse me kujton kso gjerash mor
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga teta : 17-09-2011 mė 07:38

Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Doktoresh.. ose teta.. si ka kalue..?

Ku shkove per uikend..?

a po ja shihni hajrin ksaj rruges madhe Morin.durrs tiran?

Thon se Velipoja po ju pelqen Kosovarve ma se shumti..

Na fol pak per ujin e tharpt..

ku del si del a e pini kur e pini..

E kam provu 2-3 her.. i mire eshte..

ne se e mbush ne burim nji bidon.. e nisesh e shkon me te ne durrs.. dhe e pin mbas 2 dite.. a i humbin vlerat apo lezeti?

po piknika pran burimeve a kini ba?

te uroj nji jav te kendshme.. oj mike mire..

.

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    kush po gatuan ketu...

Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    tet.. cfar ke gatue sonte qe.. ke shtu 3 killa..?

kam ba tav me peshk nji dit..

hajde hajde..

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •