It looks really good
Ca mishi more, me ca e marinove, sa grade furra, sa minuta.
Une po ha nje sallate me chicken avocado broccoli mushrooms carots domate, edhe ca fije te holla mozarelle neper te qe s'po i merja vesh ca ishin
o corason o ca bere moj goce,iken linjat...pappapa apo na ke ftu gjith forumin aty
qyqja mi gru![]()
Zakonisht ndjek receten qe eshte e printuar ne letren amballazhuese.
Ne rastin e fotos se mesiperme receta eshte pak a shume kjo:
http://www.cooks.com/rec/view/0,1727...239201,00.html
P.S. Teta, une jam 100 kg, s'pyes shume per linja.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
po mendoj te bej nje noodle soup, por pertoj te perdor mish, burri eshte me keq se ne shqiptaret, duhet te ket mish per cdo lloj supe! goshhh, dhe fasuleve do ti hedhesh ndonje lloj mishi, so duhet tani te bej nje fasule te thjesht per veten time dhe vajzen, dhe nje me mish per te![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Po ti pse s'i ha me mish? Pastaj po s'te pelqeu mishi haj fasulet qe e kane marre lengun e mishit dhe jepi mishin burrit. Edhe si u beka noodles pa mish, beji shpejt me chicken aty se s'kane asnje vlere ushqimore ato vetem .
Po jap nje recete supe qe me pelqen shume.
Ne nje tenxhere te thelle shkrij gjalpin sa te marre pak ngjyre po kujdes mos e digjni. Hidhi qepet e grira holle, skuqi sa te zverdhen. Hidhi mish te grire vici ose lope. Perziji mire e mire sa mishi te jete pothuajse i bere. Hidhi uje dhe kur te marri vale hidhi makarona te vogla tip lulesh. Leri te ziejne derisa te jeni gati per te ngrene. Ne nje gote perziej qumesht, nje veze dhe leng limoni. Hidhja tenxheres dhe leri dhe pak ne zjarr te avashte sa te lidhet masa. Ne nje tigan te vogel shkrij pak gjalp sa te marre ngjyre karamele dhe hidhja supes siper.
Ju befte mire![]()
Krijoni Kontakt