Close
Faqja 42 prej 128 FillimFillim ... 3240414243445292 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 411 deri 420 prej 1278

Tema: Po gatuaj...

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Gulash me pilav
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Lere mi gra se sapo bera veze te ziere ne darke , u lodha dreqin ta haje.. uuuffa
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar Maska e joss
    Anėtarėsuar
    15-09-2005
    Postime
    311
    Fasule me kembe viēi

Marrim fasulet (meqe jetoj ne Shqiperi parapelqej fasulet qe shesin fshataret, kokerrvogel), i pastrojme, i lajme dhe i vendosim te ziejne ne nje ene me kapak. Nderkohe tre kokrra qepe i grijme normalisht me thike/makineri (edhe keto duhet te jene te fshatit se ato te importit kane ere dhe nuk skuqen) dhe i skuqim derisa te karamelizohen ne nje tigan me vaj vegjetal; ne fund i shtojme nje luge salce domateje. Fasulet qe nderkohe kane ziere, i heqim nga zjarri kur kane precipituar ne fund te enes, i nderrojme ujin (sepse nuk shkakton trazira ne aparatin tretes) dhe pastaj ne nje tenxhere me uje ku me pare kemi hedhur nje ose dy kembe viēi te pastruara dhe me kocka te thyera bashkojme edhe qepet dhe i leme te ziejne ne nje zjarr te ngadalshem. I kriposim sipas deshires dhe ndonje ēike spec djeges......

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Per sot drekes ja vura emrin, Bamje me mish

Kisha kohe pa bo bamje.

Yammmmmmmmmmmm sa te mira kan dale

Edhe nje omelsin.....Kadaif
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar Maska e genti1972
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    292
    Citim Postuar mė parė nga joss Lexo Postimin
    Fasule me kembe viēi

Marrim fasulet (meqe jetoj ne Shqiperi parapelqej fasulet qe shesin fshataret, kokerrvogel), i pastrojme, i lajme dhe i vendosim te ziejne ne nje ene me kapak. Nderkohe tre kokrra qepe i grijme normalisht me thike/makineri (edhe keto duhet te jene te fshatit se ato te importit kane ere dhe nuk skuqen) dhe i skuqim derisa te karamelizohen ne nje tigan me vaj vegjetal; ne fund i shtojme nje luge salce domateje. Fasulet qe nderkohe kane ziere, i heqim nga zjarri kur kane precipituar ne fund te enes, i nderrojme ujin (sepse nuk shkakton trazira ne aparatin tretes) dhe pastaj ne nje tenxhere me uje ku me pare kemi hedhur nje ose dy kembe viēi te pastruara dhe me kocka te thyera bashkojme edhe qepet dhe i leme te ziejne ne nje zjarr te ngadalshem. I kriposim sipas deshires dhe ndonje ēike spec djeges......

shtoji edhe ca qep te njoma nga kavaja ...vaj ulliri edhe uthull ....po pate edhe djath deleje NK KA ME MIRE

M'KA IK ZARI

i/e regjistruar Maska e genti1972
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    292
    A SE HARROVA ...haji ne darke qe te shkosh ne krevat ....se nk eshte mire me taku njerez pas ketyre qepeve

M'KA IK ZARI

Citim Postuar mė parė nga joss Lexo Postimin
    Fasule me kembe viēi

Fasulet veri ne uje te pakten 5 ore para gatimit sepse duhan me pak ore per tu zjerre.....
    une per vete sot bera pastice
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    me pare i kam gatuar fasulet ne tenxhere te zakonshme. keto vitet e fundit, skam bere shpesh, por edhe ato here qe kam bere ( ne tenxhere presioni ) , sa s'ka shperthyer kapaku dhe lengu ka dale siper nga ka mundur. Fasule kam hedhur dy duar e uje tre kater gota. s'di cfare bej gabim qe me ndodh kjo dukuri. S'kam hallin e rremujes e pisllekut qe behet siper sobes, por kam hall se me plas ne fytyre e po m'shemton. edhe ajo m'duhet! (lol)
    Where does a thought go when it's forgotten?

cora fasulet nuk jane oriz ti matesh me kaq pak gota uje
    te pakten duhet te mbulodhen dy here me uje
    sa fasulja
    me sy i bejme te gjitha po duhan uje duhet te zjeje mire
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Po pra, i kam futur shume uje. Psh tenxherja ka tre vija treguese ne ane. Une i kam hedhur me pak,,,se max. Mbase e ka fajin tenxherja, se une s'jam edhe aq injorante ( prane sobes). (lol)

Kur te besh ti helen fasule, bej nje foto, tenxheres nga brenda pa e vene ne zjarr, qe ta shoh sa i hedh ti.
    Where does a thought go when it's forgotten?

Faqja 42 prej 128 FillimFillim ... 3240414243445292 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •