Kush eshte Alemi?
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Postuar mė parė nga Aldi-Aldo Kush eshte Alemi? alem de , anetare i forumit !
Postuar mė parė nga KAT s'e spelqen ngjalen prandaj, illyrian, si e ha alemi te qerum, apo te paqerum? lol ....................
Postuar mė parė nga Aldi-Aldo Jo, mami im gatuan me mire. jo jo mami ime gatuan me mi mire !(si kalamajt e vegjel hahahahahahahahahaha)
Postuar mė parė nga MI CORAZON Po Busavata! ...pse ka ndonje embelsire me te embel e me te mire se bakllavaja per festa? Po te dish ndonje, ma thuaj. E vertet , embelsira me e sheqerosur :-D Bustavata vetem shume pune s'ka bakllavaja , petat e gatcme bejn mrekullira :-D Po gatuaj ose me sakte eshte gati supa , dicka e lehte per stomakun se e mbytem
Jeto sot se neser nuk i dihet
Postuar mė parė nga fashion_girl jo jo mami ime gatuan me mi mire !(si kalamajt e vegjel hahahahahahahahahaha) Jo Jo, Mami jot gatuan me Mi Jo Jo, nuk kam me uri Po me te vertet, nje nga 2 arsyet pse te citova Arsyeja tjeter eshte se per cdo njeri nena e tij/Saj gatuan me mire
Postuar mė parė nga Aldi-Aldo Arsyeja tjeter eshte se per cdo njeri nena e tij/Saj gatuan me mire eshte e vertete !
kush eshte tu gatu ketu?
Postuar mė parė nga USA NR1 kush eshte tu gatu ketu? pse ke uri USA ?
pse mos ke pregadit dicka haha
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt