Postuar mė parė nga donna76 piace piace...č un piacione ..... dimmi solo se č moro o biondo?
Postuar mė parė nga fashion_girl kleadoni un e kam fjalen vetem per paraqitjen , nuk e kam fjalen se si duhet te jete ai me mend o pa mend, me karakter , zemermire... E kisha kuptuar pyetjen... edhe e dhashe pergj nga fundi (per te mos e thene troc )
La vita non si spiega, si VIVE!
o prishtina lee ca p e motres pate daku?
Without deviation from the norm, progress is not possible
Postuar mė parė nga fashion_girl dimmi solo se č moro o biondo? moro......!!
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
w i mori................
Postuar mė parė nga Endless o prishtina lee ca p e motres pate daku? ku o daku ta bojm synet Tani,mos me i bo qefin vetes nuk kom qen naiher king. ps. tema do ishte me e kompletume "KUSH OSHT KINGU I FORUMIT"""???
Postuar mė parė nga drague ku o daku ta bojm synet Tani,mos me i bo qefin vetes nuk kom qen naiher king. ps. tema do ishte me e kompletume "KUSH OSHT KINGU I FORUMIT"""??? je i lire ta shprehesh DRAGUE!
King, King !!
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Postuar mė parė nga drague king eshte vetem Arjan ēani duhet te vesh te besh kontroll syte ti me duket ky si cikllop 200 kilsh king thote king eshte vetem berisha
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Postuar mė parė nga HELEN OF TROY une e dua si kat po pak me te gjate fashion llenka, si e do? te holl te gjate dhe te siklektshem? apo te shkurter te trashe dhe te lezetshem?
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt