Tani te filloj dhe une se na kujtuat ckemi ber , por jam tip qe i bej te mirat dhe i harroj .
Para 2 vjetesh mami im kishte ditelindjen dhe ishim ne shqiperi ne elb , e festuam ne nje lokal rruges labinotit , diku nga darka fillova te coj njerzit neper shpi se ishim me makinen time vetem .
E qe thoni ju rrugen e fundit qe do beja ishte nje cift qe me afrohet ne makin , dhe i bie xhamit te makines u tremba dhe i pyes se cfare duan , te dy ishin te varfer sepse dukeshin ne pamje dhe shum te vuajturdonin ti coja ne elb sepse ju kish ndodhur nje vdekje dhe spo gjenin makin dhe asnje sju ndalonte plus qe ishte dhe darke .
Me hypi frika se thash elbete sikur te me bejn gje , se cfare skemi degjuar .
Therras cunin e tezes dhe mamin e ju them kshu kshu , dhe mami me tha te marr cunin e tezes me vete e ti coj kta ne elb .
I hypa ne makin dhe rruges po me tregonin historin e tyre dhe qe kishin zbritur 2 ore nga mali ne kemb qe te dilnin ne rrug e te vazhdonin me tej per elb por asnje si merrte .
Kur arritem e i lash tek vendi ku donin kjo gruaja me uron e nga sytjenat nxjerr leket qe te mi japi mua , i thash qe sbehej fjale per lek por i dhash un 10 mij lek pas atyre qe degjova .
I mori me uroi dhe nje buzqeshje doli nga ftyra e saj ne ato caste dhimbje , u ndjeva mir qe arrita te beja dicka aq te vogel por qe u vlersua nga ata .
Mua sme kushtoi gje dhe do e beja serish![]()
Krijoni Kontakt