Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 59
    Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anëtarësuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Eshte interesante qe saher qe ndonje jomusliman zihet ngushte per ceshtjen debatuese ne fjale, cdoher e ka arme te vetme AISHEN (Allahu qofte i kenaqur prej saj).

Ja po ta them qarte e bukur. Per t'u martuar nje femer ne islam duhet qe:

1. Te jete e pjekur fizikisht dhe psiqikisht per martese, ne momentin qe burri deshiron t'i afrohet per kontakt seksual mirepo kjo e demton ate qofte fizikisht qofte psiqikisht, kjo eshte e ndaluar. Si shenje natyrore per pjekjen e nje femre jane menstruacionet. Ato dallojn nga femra ne femer dhe nga vendi ne vend. Sidomos ne viset e nxehta te shkretires arabe, femrat jane pjekur me heret, per shkak te klimes, dhe kane qene te afta te martohen pa mos ju shkaktuar kjo ndonje dem aspak.

2. Te pranojn prinderit, askush ska te drejte qe t'ia grabit vajzen dikujt.

3. Te pranoj vajza, askush ska te drejte qe ta detyroj vajzen qe te martohet, po qofte edhe e re ne moshe.

Rezultati eshte ky: Aishja ishte e pjekur fizikisht dhe psiqikisht kur Muhamedi a.s. hyri dhender me te, ajo vet e pershkruan dhe tregon se asnjeher se ka demtuar, madje edhe pas vdekjes se tij e perkujton me mall dhe me dashuri shume te madhe. Babai i Aishes jo vetem qe pranoi, po u gezua shume me kete martese, e konsideroi si ndere prej Zotit, sepse vajza e tij do te behet mesuese e te gjithe muslimaneve per ceshtjet martesore, pasiqe urtesia e marteses dhe pjekjes se saj qe ne moshe te re ishte qe ti mbaje mend rregullat martesore dhe tua mesoje ato muslimaneve, ashtu siq edhe veproi Aishja me vone. Aishja pranoi, madje edhe pas vdekjes se Muhamedit cdoher e lavderonte per sjelljen e bute dhe xhentile qe kishte ai, cdoher e perkujtone me mall te madh dhe i lutej Zotit qe ta takoj me te ne Xhenet sa me shpejte.

Pas gjithe kesaj une habitem me ceshtjen e jobesimtareve qe menxi presin ta permendin AISHEN.

A ju e dini me mire gjendjen e saj apo vet ajo??? A ju e zgjedhni burrin e saj apo vet ajo??? A ju duhet te kenaqeni me burrin e saj apo vet ajo??? A ju tregoni se a ka qene e afte dhe e pjekur apo vet ajo???

Nivel i ulet intelektual dhe mendor, po kjo eshte ajo "goditja e ulet" me e forte qe e keni.

Edhe kete ua kthyem per fytyre, tash a thua ku do te kapeni???????

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga General Lexo Postimin
    Edhe une me ty vetum ketu do n'dalem pakez

Shko fute gishtin ne shtikerin e rrymes dhe pastaj tregoja vajzes tende, po munde.
    Jo e ka pa ,ka ndodhe qe ka dridh rryma ndonjehere

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga IslamInfo Lexo Postimin
    Eshte interesante qe saher qe ndonje jomusliman zihet ngushte per ceshtjen debatuese ne fjale, cdoher e ka arme te vetme AISHEN (Allahu qofte i kenaqur prej saj).

Ja po ta them qarte e bukur. Per t'u martuar nje femer ne islam duhet qe:

1. Te jete e pjekur fizikisht dhe psiqikisht per martese, ne momentin qe burri deshiron t'i afrohet per kontakt seksual mirepo kjo e demton ate qofte fizikisht qofte psiqikisht, kjo eshte e ndaluar. Si shenje natyrore per pjekjen e nje femre jane menstruacionet. Ato dallojn nga femra ne femer dhe nga vendi ne vend. Sidomos ne viset e nxehta te shkretires arabe, femrat jane pjekur me heret, per shkak te klimes, dhe kane qene te afta te martohen pa mos ju shkaktuar kjo ndonje dem aspak.

2. Te pranojn prinderit, askush ska te drejte qe t'ia grabit vajzen dikujt.

3. Te pranoj vajza, askush ska te drejte qe ta detyroj vajzen qe te martohet, po qofte edhe e re ne moshe.

Rezultati eshte ky: Aishja ishte e pjekur fizikisht dhe psiqikisht kur Muhamedi a.s. hyri dhender me te, ajo vet e pershkruan dhe tregon se asnjeher se ka demtuar, madje edhe pas vdekjes se tij e perkujton me mall dhe me dashuri shume te madhe. Babai i Aishes jo vetem qe pranoi, po u gezua shume me kete martese, e konsideroi si ndere prej Zotit, sepse vajza e tij do te behet mesuese e te gjithe muslimaneve per ceshtjet martesore, pasiqe urtesia e marteses dhe pjekjes se saj qe ne moshe te re ishte qe ti mbaje mend rregullat martesore dhe tua mesoje ato muslimaneve, ashtu siq edhe veproi Aishja me vone. Aishja pranoi, madje edhe pas vdekjes se Muhamedit cdoher e lavderonte per sjelljen e bute dhe xhentile qe kishte ai, cdoher e perkujtone me mall te madh dhe i lutej Zotit qe ta takoj me te ne Xhenet sa me shpejte.

Pas gjithe kesaj une habitem me ceshtjen e jobesimtareve qe menxi presin ta permendin AISHEN.

A ju e dini me mire gjendjen e saj apo vet ajo??? A ju e zgjedhni burrin e saj apo vet ajo??? A ju duhet te kenaqeni me burrin e saj apo vet ajo??? A ju tregoni se a ka qene e afte dhe e pjekur apo vet ajo???

Nivel i ulet intelektual dhe mendor, po kjo eshte ajo "goditja e ulet" me e forte qe e keni.

Edhe kete ua kthyem per fytyre, tash a thua ku do te kapeni???????
    Islam info ,si mund ti pelqej nje burre plak nje vajze te re ,ne rastin e Ajshes femije???!!!
    Por nese me te vertete vet e paska zgjedhe ,nuk te duket shume e re te kete ambicje("sherrin" )e Ana Nikol Smithit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin
    Kurani thote mos ju afroni bixhozit, nese do ta demonstrosh ne praktike shko provoje disa kohe luaj bixhoz e do ta shikosh perfundimin. Ne kuran thuhet mos ju afroni pijeve alkolike, marredhenieve seksuale pervec burrin apo gruas tuaj. Kurani ndalon mshin e derrit te cilen edhe shkenca e ka vertetuar qe eshte burim i shume semundjeve. Ka ndaluar te hash pasurine e jetimit. Gjerat te cilat jane ndaluar prej zotit ne kuran jane ceshtje te pranueshme llogjikisht nga truri i shendoshe ndaj dhe nese ajo qe eshte e ndaluar prej krijuesit te gjithesise eshte ligj sigurisht nese e thyen ligjin e tij do ndeshkohesh. Zoti me se miri e njeh llogjiken njerezore ndaj dhe perdor terma te tilla si shperblimin apo ndeshkimin. Sa bukur e the ti vajza jote qe foshnje i druhet nje paralajmerimi qe ti i ke bere se ne te kundert do kete pasoja. Kesisoj jemi ne njerezit. Nese do jetonim pa ligje , do shtohej kriminaliteti , kurveria, vrasjet etj. Fakti pse jane vendosur ligjet ne cdo shtet eshte pikerisht qe qytetaret tia kene friken ligjeve dhe mos marrin apo ti afrohen asaj qe eshte e demshme per shoqerine apo veten e tyre.
    Sipas logjikes tende vetem ato qe i ka ndaluar kurani duhet ikur se qenkan te demshme,po droga nuk qenka pasi ajo nuk permendet ne kuran ,ose duhani ??!!
    Nje njeri me logjike e vetedije nuk ka nevoj te provon gjerat qe paske permend per te pare sa jane te demshme sepse eshte e pamundur qe ne jeten e tij te mos kete takuar bixhozgji,alkoolist,kurve ose kurvar dhe te mos shoh se si kane perfunduar etj dhe i mencur eshte ai qe meson nga gabimet e te tjereve jo nga gabimet e veta!!!!

Anëtarësuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Islam info ,si mund ti pelqej nje burre plak nje vajze te re ,ne rastin e Ajshes femije???!!!
    Por nese me te vertete vet e paska zgjedhe ,nuk te duket shume e re te kete ambicje("sherrin" )e Ana Nikol Smithit
    Ajo qe eshte me rendesi ketu - pa u bere banal - eshte se shume jane dashur, e kane pranuar ta kene njeri-tjetrin bashkeshort, kane pasur fjale te mira per njeri-tjetrin. Ajo s'ka qene femije, po ka qene e pjekur fizikisht dhe psiqikisht.

KJO ESHTE ME RENDESI.

A une po te garantoj se ai me ate moshe ka qene me i forti prej te gjithe meshkujve, s'ka pasur floke te thinjura e as mjekren e thinjur. Ka qene luftetar i fuqishem dhe burr me plotekuptimin e fjales. Sidoqofte, keto nuk jane me rendesi, pasiqe u potencua niveli yt i ulet dhe banal ne kete bisede.

ane, ane, sa mendova se do ta gjejm nje jomuslimane te denje per te biseduar seriozisht dhe me nivel pak me te larte, me deshprove shume.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Ajo qe eshte me rendesi ketu - pa u bere banal - eshte se shume jane dashur, e kane pranuar ta kene njeri-tjetrin bashkeshort, kane pasur fjale te mira per njeri-tjetrin. Ajo s'ka qene femije, po ka qene e pjekur fizikisht dhe psiqikisht.

KJO ESHTE ME RENDESI.

A une po te garantoj se ai me ate moshe ka qene me i forti prej te gjithe meshkujve, s'ka pasur floke te thinjura e as mjekren e thinjur. Ka qene luftetar i fuqishem dhe burr me plotekuptimin e fjales. Sidoqofte, keto nuk jane me rendesi, pasiqe u potencua niveli yt i ulet dhe banal ne kete bisede.

ane, ane, sa mendova se do ta gjejm nje jomuslimane te denje per te biseduar seriozisht dhe me nivel pak me te larte, me deshprove shume.
    Garanci mund te japesh vetem nese ke foto ose video ndryshe nuk pranohet ose ben edhe nese e ke pare me syte e tu live
    Ndersa une te garantoj dicka qe edhe ekspertet nuk e hedhin posht dot,duke marre parasysh se cfare kushte jetesore kane pas njerezit ne te kaluaren e mos te flasim para 1400 viteve nje 30 vjeqar ka pas dukjen e nje 45-50 vjeqari ,kete lehte mund ta verifikosh edhe ne ditet e sotme ,te varferit duken shume me te vjeter se moshataret e tyre me kushte mete mira jetesore.Paramendoje tani para 1400 Muhamedin 54 vjeqar !!!!

Anëtarësuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Garanci mund te japesh vetem nese ke foto ose video ndryshe nuk pranohet ose ben edhe nese e ke pare me syte e tu live
    Ndersa une te garantoj dicka qe edhe ekspertet nuk e hedhin posht dot,duke marre parasysh se cfare kushte jetesore kane pas njerezit ne te kaluaren e mos te flasim para 1400 viteve nje 30 vjeqar ka pas dukjen e nje 45-50 vjeqari ,kete lehte mund ta verifikosh edhe ne ditet e sotme ,te varferit duken shume me te vjeter se moshataret e tyre me kushte mete mira jetesore.Paramendoje tani para 1400 Muhamedin 54 vjeqar !!!!
    ane, ane, prap po futesh ne banalitete.

shoket e Muhamedit a.s. e kane pershkruar dhe kane thene se eshte dukur me i bukur dhe me i ri se sa ata qe ne realitet i kane pasur 30 vite. Madje kane thene se ka qene me i fuqishem se te gjithe ata. Une ju besoj atyre.

Sidoqofte ane, KJO NUK ESHTE ME RENDESI.

Haj ta zem se qashtu eshte ti thua ti, a do te ndryshonte kjo ndonje gje??? Pos banalitetit te shprehur nga ana jote per jeten intime te dikujt.

Ajo qe na intereson neve eshte dicka tjeter, kurse jeta intime s'duhet te te interesoj pos e ytja. Ne momentin qe je e kenaqur me jeten intime tenden, s'ke nevoje te komentosh jeten intime te tjeterkujt, ane!!

Sidoqofte me kete po e demton vetem veten.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    ane, ane, prap po futesh ne banalitete.

shoket e Muhamedit a.s. e kane pershkruar dhe kane thene se eshte dukur me i bukur dhe me i ri se sa ata qe ne realitet i kane pasur 30 vite. Madje kane thene se ka qene me i fuqishem se te gjithe ata. Une ju besoj atyre.

Sidoqofte ane, KJO NUK ESHTE ME RENDESI.

Haj ta zem se qashtu eshte ti thua ti, a do te ndryshonte kjo ndonje gje??? Pos banalitetit te shprehur nga ana jote per jeten intime te dikujt.

Ajo qe na intereson neve eshte dicka tjeter, kurse jeta intime s'duhet te te interesoj pos e ytja. Ne momentin qe je e kenaqur me jeten intime tenden, s'ke nevoje te komentosh jeten intime te tjeterkujt, ane!!

Sidoqofte me kete po e demton vetem veten.
    Zakonisht nuk me intereson per jeten intime te njerezve te tjere por ketu behet fjale per "vulen" e "profetve" dhe atributin si njeri me moral te larte,dhe desha apo nuk desha kurreshtja me ngacmon

Anëtarësuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Zakonisht nuk me intereson per jeten intime te njerezve te tjere por ketu behet fjale per "vulen" e "profetve" dhe atributin si njeri me moral te larte,dhe desha apo nuk desha kurreshtja me ngacmon
    Morali i tij ka qene me i larti, asnjeher ska prekur dora e tij doren e nje gruaje te huaj, e mos te flasim per dicka tjeter. Aishja ka qene gruaja e tij, e ka pranuar per grua dhe ajo e ka pranuar per burre. E kane dashur njeri-tjetrin dhe e kane lavderuar njeri-tjetrin.

Aishja cdoher e permend per te mire dhe cdoher e tregon dashurine e madhe qe kishte per te.

Ska asgje te pamoralshme ketu e nderuara ane.

Nese ke dicka tjeter te shtosh urdhero, mirepo s'ke nevoje te futesh ne nivele banale dhe ne gjera qe edhe nese ti deshiron shpirti dhe t'i ngacmon kureshtja, asnjeher smundesh t'i arrishe. Ajo qe mund te besh eshte ti shikosh argumentet e qarta qe i ka lene pas vetes, kurse per fizionomine e tij mund te lexosh libra qe flasin per kete teme. E pershkruajne ata qe e kane njohur. Ose do tu besosh atyre, ose se paku do te heshtesh, sepse menyre tjeter per ta njohur realitetin nuk ke.

Kalofsh mire.

[6:19]ky Kuran* më është frymëzuar mua, që t‟jua predikoj juve dhe kujtdo që i arrin.

Profeti Muhamed , paralajmerimet e Zotit drejtuar njerezimit i tha me Kuran,
    Vetëm Kur'ani ishte shpallja q iu shpall Profetit Muhamed

[6:19] Thuaj, “Dëshmia e kujt është më e madhja?” Thuaj, “E Perëndisë. Ai është
    dëshmitar mes meje e teje se ky Kuran* më është frymëzuar mua, që t‟jua predikoj juve
    dhe kujtdo që i arrin. Vërtetë, ju dëshmoni se ka perëndi tjerë përkrah Perëndisë.” Thuaj,
    “Unë nuk dëshmoj si ju; është vetëm një perëndi, dhe unë mohoj idhujtarinë tuaj.”

[7:2] Ky shkrim(Kurani) të është shpallur ty – të mos ushqesh dyshim për të në zemrën tënde – që të mund të paralajmërosh me të, dhe t‟ua kujtosh besimtarëve.
    [7:3] Të gjithë ju të ndiqni çka ju është shpallur(Kuranin) prej Zotit tuaj; mos ndiqni asnjë idhull përveç Tij. Rrallë merrni vesh.

[6:114] A të kërkoj pos Perëndisë si burim ligji, kur Ai ju ka shpallur këtë libër(Kuranin) krejtësisht të hollësishëm?* Ata që e pranuan shkrimin e dinë që është shpallur prej Zotit tënd me të vërtetë. Të mos ushqesh asnjë dyshim.

[5:48] Pastaj ta shpallëm ty këtë shkrim(Kuranin), me të vërtetën, që konfirmon shkrimet
    paraprake, duke i mbizotëruar ato. Të sundosh mes tyre në përputhje me shpalljet e
    Perëndisë, dhe mos shko sipas dëshirave të tyre nëse dallojnë nga e vërteta që të erdhi ty. Për secilin prej jush, ne kemi shpallur ligje dhe rite të ndryshme. Po të donte Perëndia, Ai do t‟ju bënte të ishit një asamble. Por Ai kështu ju vë në test nëpërmjet shpalljeve që Ai i ka dhënë secilit prej jush. Të garoni në drejtësi. Te Perëndia është fati përfundimtar i të gjithë juve. Pastaj Ai do t‟ju informojë për të gjitha gjërat që ishit grindur.
    [5:49] Të sundosh mes tyre në përputhje me shpalljet e Perëndisë te ti. Mos shko pas
    dëshirave të tyre, dhe ruaju që të mos shmangin ty prej disa prej shpalljeve të Perëndisë te ti. Nëse ata refuzojnë, atëherë dije se Perëndia dëshiron t‟i ndëshkojë për disa prej
    mëkateve të tyre. Vërtetë, shumë njerëz janë shpirtligj.
    [5:50] A janë ligjet e ditëve të paditurisë që ata kërkojnë për t‟iu përmbajtur? Ligji i kujt
    është më i mirë se i Perëndisë për ata që kanë arritur të jenë të sigurt?

[17:46] Ne vëmë mburoja rreth mendjeve të tyre, për t‟i parandaluar nga të kuptuarit e tij, dhe shurdhim në veshët e tyre. Dhe kur ti predikon Zotin tënd, duke e përdorur vetëm
    Kuranin,* ata largohen me neveri.

[6:38] Të gjitha krijesat në tokë, dhe të gjithë zogjtë që fluturojnë me krahë, janë shoqëri si ju. Nuk lam asgjë jashtë këtij libri.** Te Zoti i tyre, të gjitha këto krijesa do të
    mblidhen.

[6:115] Fjala e Zotit tënd është e plotë,* në të vërtetë dhe drejtësi. Asgjë të mos i
    shfuqizojë fjalët e Tij. Ai është Dëgjuesi, i Gjithëdijshmi.

[7:40] Padyshim, ata që refuzojnë shpalljet tona dhe janë shumë mendjemëdhenj për t‟iu
    përmbajtur atyre, portat e qiellit nuk do të hapen për ta, as nuk do të hyjnë në Parajsë në mos kaloftë deveja përmes vrimës së gjilpërës. Kështu i paguajmë fajtorët.

[53:23] Këto nuk janë tjetër pos emra që i shpikët, ju dhe stërgjyshërit tuaj. Perëndia nuk autorizoi blasfemi të tillë. Ata ndjekin hamendje, dhe dëshirat e veta, kur udhëzimi i
    vërtetë ka ardhur te ta këtu(ne Kuran) nga Zoti i tyre.

BINDJA NDAJ TË DËRGUARIT ËSHTË E KUSHTËZUAR
    Kurani thekson që bindja duhet të jetë absolute kur burimi i urdhrit është Allahu, e në anën tjetër mendimet personale të të dërguarit mund të jenë të dëmshme për të dhe/ose për ata që i ndjekin mendimet personale të tij: “Çfarëdo e mirë që të ndodhë ty (O Muhamed) është prej Allahut. Dhe çfarëdo e keqe që të ndodhë ty(Muhamed) është prej teje. Të kemi dërguar si të dërguar për njerëzit, dhe Allahu mjafton si dëshmitar. Kushdo që i bindet të dërguarit i bindet Allahut. Sa për ata që kthehen prapa, ne nuk të dërguam ty si kujdestar të tyre.” (4:79-80) Pra, mendimi personal i Muhamedit mund të jetë i keq, ose mund të shkaktoj gjëra të këqija që të ndodhin. Në anën tjetër, Muhamedi si i dërguar thotë FJALËT E ALLAHUT, pra Kuranin, dhe duhet t‟i bindemi absolutisht. Sepse kushdo që i bindet të dërguarit i bindet Allahut, dhe ne duhet t‟iu bindemi urdhrave të Allahut, e jo urdhrave të njerëzve.
    Muhamedi eshte thjesht nje njeri si ne ,dhe patjeter i gabueshem
    “Ti i the atij që u bekua nga Allahu dhe u bekua nga ti, „Mos u shkurorëzo nga gruaja, dhe kij frikë Allahun.‟ Kështu, ti fshehe brenda teje çka Allahu deshi të shpallë, dhe iu frikësove njerëzve kur Allahu është Ai të cilit duhet t‟ia kesh frikën. Pastaj, kur Zeidi (djali i adoptuar i Muhamedit) më në fund u shkurorëzua nga ajo, ne të martuam me ish-gruan e tij. Kjo u bë për të treguar që burrave besimtarë iu lejohet të martohen me gratë e shkurorëzuara të djemve të adoptuar të tyre. Urdhrat e Allahut duhet të zbatohen.” (33:37)

Muhamedi eshte qenie njerezore dhe mund te gaboje si te gjithe neve, pra edhe hadithet mund te jene te gabueshme,
    Muhamedanet nuk ndjekin as vete hadithe e tyre Sahih

Sahih Buhariu
    Vellimi 1, Libri 8, Numer 394:
    Transmeton Abdullah:
    ......Profeti tha;une jam nje qenie njerezore si ju
    dhe pergjegjes per te harruar si ju.
    Pra, nese harroj
    kujtomani mua dhe nese dikush nga ju eshte i
    dyshimte ne lidhje me lutjen e tij, ai duhet te
    ndjeke ate qe ai mendon se mund te jete e
    sakte
    dhe i plote namazi i tij ne perputhje me rrethanat
    dhe te perfundoje ate dhe te beje dy sexhde.
    vertetojeni hadithin ketu;http://www.shariahprogram.ca/Hadith/...i/008.sbt.html
    Aq me teper hadithet Sahi n'a informojne se Kur'ani nuk eshte i plote;
    Sahih Muslimi (4194) 'Abdullah ibn Abbas njoftoi se' Umer ibn el-Hatab u ul në minderin e te Dërguarit te Allahut (paqja qoftë mbi të) dhe tha: Vërtet, Allahu dërgoi Muhamedin (paqja qoftë mbi të) me të vërtetën dhe Ai zbriti poshtë Librin(Kuranin) mbi të, dhe ajetin gurëzimit ishte i përfshirë në atë që i është zbritur atij. Ne e kemi recituar atë, mbajtur atë në kujtesën tonë dhe e kemi kuptuar. I Dërguari i Allahut (paqja qoftë mbi të) e ka urdheruar dënimin e gurëzimit deri në vdekje (të kurorëshkelësit te martuar ) dhe, pas tij, ne gjithashtu e kemi zbatuar ndëshkimin e gurëzimit. Unë kam frikë se, me kalimin e kohës, njerëzit (mund t'a harrojnë atë) dhe mund të thonë: Ne nuk e gjejme dënimin e gurëzimit në Librin e All-llahut, dhe kështu devijojnë duke braktisur këtë detyrë të caktuar nga Allahu. Gurëzimi është një detyrë e përcaktuar në Librin e All-llahut për burrat e martuar dhe gratë që shkelin kurorën, kur prova është vertetuar, ose nëse ka shtatzëni. "(Sahih Muslimi, vol. III, f. 912, # 4194)
    SAHIH MUSLIMI Volumi 3 Libri 17, Hadithi me numer Numer 4194 , kliko ketu per t'a vertetuar http://www.iium.edu.my/deed/hadith/muslim/017_smt.html
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •