Close
Faqja 22 prej 67 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 670
    Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga Help_Desk Lexo Postimin
    E kishte dhe OPOZITA Ksanthi por keshtu gjalle ne bote se ka ndodh apo ske qene ne Shqiperi ti ?
    Pse thua qe ne kohen e Opozites nuk eshte permbytur Shkodra ? Mbaj mend qe Shkodra ne 2004 u permbyt vetem me nje jave shi , ne kohen e Opozites

Lexoje ktu permbytjen e vitit 2004 ne Shkoder
    http://www.google.com/url?sa=t&sourc...KU-ncpKeLlxJxA

Varet nga fenomenet natyrore dhe nga dendesia e shiut. Ketu nuk eshte pare asnjehere shi 2 muaj pa nderprerje sic po ndodh tani

Leri kto politikat ,po te ishte Opozita thua ti nuk do kishte permbytje ... Nuk e ndalon Opozita rreshjet e shiut
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 04-12-2010 më 05:30
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Ne Durres.....

Larguar

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Durres...

Larguar

i/e regjistruar Maska e Help_Desk
    Anëtarësuar
    01-12-2010
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    131
    Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Pse thua qe ne kohen e Opozites nuk eshte permbytur Shkodra ? Mbaj mend qe Shkodra ne 2004 u permbyt vetem me nje jave shi , ne kohen e Opozites

Lexoje ktu permbytjen e vitit 2004 ne Shkoder
    http://www.google.com/url?sa=t&sourc...KU-ncpKeLlxJxA

Varet nga fenomenet natyrore dhe nga dendesia e shiut. Ketu nuk eshte pare asnjehere shi 2 muaj pa nderprerje sic po ndodh tani

Leri kto politikat ,po te ishte Opozita thua ti nuk do kishte permbytje ... Nuk e ndalon Opozita rreshjet e shiut

hahaha Paske gjet vend ku me e marre kete info.
    Ai qe e ka hudh kete info ka mundesi te jete Sali Topall si puna jote, me nxirr fakte nga shtypi o Noellag jo ketu nga Militantet si ti dhe si ky qe e ka vu ketu, si sju vjen zor xhanem..
    Të bohen Urë Kalimi kur i Nevojitesh, mrapa t'shkëputen Ashiqare, por Bota Portokalle është...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    OOOOOOOOOOOO SHKODRAN me vjen shum keq per ket tragjedi,

ZOTI ju ndihmoft.

Citim Postuar më parë nga shigjeta Lexo Postimin
    Lumi Zezë del nga shtrati, përmbytet Fushë Kruja

Permbytjet ne veri te vendit kane perfshire edhe Fushe Krujen, ku qindra shtepi dhe biznese jane demtuar. Lumi Zez ka kaluar argjinaturen rreth ores nente te dites se premte, duke permbyur ne fillim nje pjese se qendres se Fushe Krujes, bizneset e ndryshme qe ndodhen ne rrugen kryesore si dhe tregun e qytetit, perpara se te vershonte ne lagjet e poshtme, ku demtimet jane me te medha.

Si pasoje e permbyjeve, qindra shtepi jane bere te pabanueshme. Vershimi i ujrave te lumit ka bere thuajse te pakalueshme hyrjen per ne qytetin e Fushe Krujes, nderkohe qe pushteti vendor ka nisur vleresimin e demit.

Nertan Prifti - ALSAT
    Lumi Zez ne Fushe Kruje eshte totalisht i mbushur me plehra... personalisht kur kam kaluar kete vere e vura re nje gje te tille, por nuk ishte fillimi, ato plehra kane vite aty. Epo si mos te shperthej e te dali ne qender te qytetit kur nuk merren masa per ta pastruar! Per te mos folur per pusetat qe jane plot e perplot me plehra

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    epo te prishesh kanalizimet,presesh pyjet,te ndertosh pa leje, te prisheshe vjedhesh stacionete e pompave ,,,, keto sjellin permbytje

malet tona jane zhveshur nga pemet,,,

rrofte saliu se populli ka njezet vjete qe kerkon uje

ai tha do u sjelle uje 24 ore

dhe tani po ua sjelle nga 24 anet

veprimet shkaterruese e pa mend ne koke sjellin keto qe shohim ne

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Kaq urrejtje keni nga Saliu sa mohoni dhe realitetin ?

Sot eshte permbytur dhe Berati , dhe ktu sipas jush Saliu e ka fajin . Ore ca jan kto muabete, lat nom...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 04-12-2010 më 06:37
    Larguar

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga Help_Desk Lexo Postimin
    hahaha Paske gjet vend ku me e marre kete info.
    Ai qe e ka hudh kete info ka mundesi te jete Sali Topall si puna jote, me nxirr fakte nga shtypi o Noellag jo ketu nga Militantet si ti dhe si ky qe e ka vu ketu, si sju vjen zor xhanem..
    Te gjithe e dine se ne 2004 eshte permbytur , ti mohoje sa te duash .. Une gjithmone sjell argumentat duke u bazuar te e verteta .

Urrejtja patologjike nuk pranon te verteten .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 04-12-2010 më 06:40
    Larguar

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    http://www.botasot.info/img/shkoder-permbytje03.jpg

Shqipëria kërkon ndihmë nga NATO për përmbytjet
    Burime nga Ministria e Brendshme në Tiranë konfirmuan se kërkesa ka ardhur nga fakti se në 24 orët e fundit është zgjeruar harta e përmbytjeve në Shqipëri.

Tokë dhe banesa nën ujë tani nuk ka vetëm në qarkun e Shkodrës, por dhe në Lezhë e Durrës. Për rreth 5 orë të premten ka qenë i bllokuar edhe një segment në autostradën Tiranë-Durrës nga vërshimi i ujit.

Ndihma që kërkohet nga Aleanca përfshin nevojën e ngutshme për helikopterë, që nevojiten për evakuim banorësh dhe shpërndarje të ndihmave nga ajri, si dhe automjete të tonazhit të rëndë për të lëvizur në rrugët e mbuluara nga uji.

Krahas forcave policore dhe atyre të ushtrisë shqiptare në zonat e prekura ka ardhur për mbështetje dhe një njësi e Forcave Speciale nga Kosova me rreth 25 vetë dhe mjete motorike. Presidenti i Republikës Bamir Topi pritet të thërrasë një mbledhje urgjente të Këshillit të Sigurisë Kombëtare në lidhje me situatën e krijuar nga përmbytjet.

Federata Shqiptare e Futbollit pezulloi pa afat zhvillimin e ndeshjeve sipas kalendarit. Deri tani përllogratiten si nën ujë mbi 13 mijë hektarë tokë, janë të rrethuara nga uji rreth 2.500 shtëpi dhe rreth 2.000 banesa janë të përmbytura.

http://www.botasot.info/img/verb0672f.jpg

Kush pret te perfitoj nga keto raste, Zoti ka me denu.
    Ndryshuar për herë të fundit nga PLAKU : 04-12-2010 më 06:42
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Faqja 22 prej 67 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •